Majalah desain
Majalah desain
Mixer Baskét Kercik

Smooth

Mixer Baskét Kercik Desain tina campuran baskom Smooth keranjang dicirikeun dina bentuk murni tina silinder, nyieun corollary alami pipa anu ngalir nepi dugi pangguna. Kami ngamangpaatkeun pikeun ngarobih bentuk kompleks biasa anu produk ieu ngagaduhan, hasilna silinder lancar sareng bentuk minimalis. Pamandangan anu ramping disababkeun ku garis-garis anu janten rada héran nalika obyék ieu nyandak fungsi salaku antarbeungeut pangguna, sabab ieu mangrupikeun modél anu ngagabungkeun desain dinamis sareng fungsionalitas sampurna tina panganten baskom.

Kasus Batre Portabel

Parallel

Kasus Batre Portabel Sapertos iPhone 5, Parallel diatur pikeun ngahalangan konsumen nganggo bank batré super na 2,500mAh - éta anu hirupna umur 1,7X langkung ageung. Ieu pisan saé pikeun konsumen anu terus-terusan di lebet sareng ngamangpaatkeun kamampuan iPhone. Usuk mangrupikeun batréna anu tiasa dicabut kalayan kasus polikarbonat tangguh. Nyepak nalika kakuatan langkung diperyogikeun. Dipiceun pikeun ngilangkeun beurat. Hal ieu dirancang sacara ergonomis pikeun nyocogkeun dina panangan anjeun. Kalayan kabel kilat anu diwangun sareng 5 warna anu cocog sareng kasus pelindung, éta ngabagi panjang sami sareng 5 iPhone.

Tabel Sareng Tabletop Luwes

Dining table and beyond

Tabel Sareng Tabletop Luwes Tabél ieu ngagaduhan kamampuan nyaluyukeun permukaanna pikeun wangun anu béda, bahan, tékstur sareng warna. Anu bertentangan sareng méja konvensional, anu tabletop ngagaduhan tempat anu tetep pikeun aksésoris porsi (piring, porsi pelat, jsb). Aksesoris ieu tiasa diwangun dina komponén anu béda-béda sareng ukuran gumantung kana kabutuhan makan anu diperyogikeun. Desain anu unik sareng inovatif ieu ngajantenkeun méja makan tradisional janten pusat anu dinamis ngaliwatan nyusun réa asesoris melengkung.

Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Shayton Equilibrium ngagambarkeun hedonisme murni, perversion dina opat roda, hiji konsep anu abstrak pikeun kalolobaan jalma sareng merealisasi impian pikeun sababaraha untung. Éta ngagambarkeun pelesir pamungkas, panenjo énggal tina hiji titik ka anu sanés, dimana tujuanna henteu penting sapertos pangalaman. Shayton diatur pikeun mendakan wates kamampuan bahan, pikeun nguji propultions héjo anyar sareng bahan anu tiasa ningkatkeun pagelaran bari ngalestikeun silsilah tina hypercar. Fase anu kieu nya éta pikeun mendakan para nasabah sareng ngajantenkeun Shayton Equilibrium.

Alat Aksés Biometric Pikeun Muka Konci Panto

Biometric Facilities Access Camera

Alat Aksés Biometric Pikeun Muka Konci Panto Alat anu biometric diwangun kana témbok atanapi kios anu ngarebut iris & pameunteu pameunteu, teras ngarujuk databés pikeun nangtukeun hak-hak pangguna. Éta kéngingkeun aksés ku muka konci panto atanapi pangguna logging. Fitur réspon pangguna anu diwangun kanggo alignment gampang. Kancing teu ancer panonna, sareng teu aya lampu kilat pikeun lampu. Payunna aya 2 bagian plastik ngamungkinkeun warna duo-nada. Bagian anu langkung alit ngagambar panon ku rinci. Formulir nyederhanakeun 13 komponén nyanghareup payun janten produk anu langkung éstétis. Éta pikeun pasar perusahaan, industri, sareng pasar bumi.

Keran Sensori

miscea KITCHEN

Keran Sensori Sistem miscea KITCHEN mangrupikeun heula keran tumpukan dispensing pawon multi-cairan anu sadunya. Ngagabungkeun 2 dispénser sareng keran kana hiji sistem anu unik sareng gampang dianggo, éta ngaleungitkeun kabutuhan dispénser anu misah di sekitar daérah kerja dapur. Keran tos caket bébas kanggo beroperasi pikeun kauntungan kasehatan leungeun anu maksimum sareng ngirangan sumebarna baktéri anu ngabahayakeun. Rupa-rupa kualitas sabun anu efektif sareng efektif, ngahambat sareng disinféktan tiasa dianggo sareng sistem. Éta ciri téknologi sensor panggancangna paling dipercaya jeung paling aman aya di pasar pikeun kinerja akurat.