Majalah desain
Majalah desain
Imah Pikeun Kenangan

Memory Transmitting

Imah Pikeun Kenangan Imah ieu nyayogikeun gambar bumi ku balok kai sareng tumpukan bata bodas bodas. Cahaya mana tebih tina lolongkrang bata bodas di bumi, nyiptakeun suasana khusus pikeun klien. Perancang ngagunakeun sababaraha metode pikeun mésér watesan ieu gedong pikeun hawa-kondisina sareng tempat panyimpen. Ogé, nyampur bahan sareng mémori klien sareng nampilkeun éstétis anu anget sareng elegan ngalangkungan struktur, ngahubungkeun gaya unik imah ieu.

Ngaran proyék : Memory Transmitting, Ngaran desainer : Tienyu Wu, Nami Klién : TYarchistudio.

Memory Transmitting Imah Pikeun Kenangan

Desain hébat ieu mangrupikeun juara desain emas dina produk pencahayaan sareng kompetisi desain desain desain. Anjeun kedah ningali ningali desainer desainer siga emas siga désainer pikeun ngajalajah seueur énggal, inovatif, asli sareng produk pencahyaan anu énggal sareng proyék pencahayaan.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.