Majalah desain
Majalah desain
Hotél

Aoxin Holiday

Hotél Hotél ieu ayana di Luzhou, Propinsi Sichuan, kota anu kawéntar anggur, anu desainna diideuan ku gua anggur lokal, hiji rohangan anu nyababkeun kahayang anu kuat pikeun ngajelajah. Lobi mangrupikeun rekonstruksi guha alami, anu sambunganna hubungan visual ngalegaan konsép guha sareng tékstur urban lokal ka hotél internal, sahingga ngabentuk pamawa budaya anu béda. Kami pasea perasaan panumpang nalika cicing di hotél, sareng ogé miharep yén tékstur bahan ogé suasana anu diciptakeun tiasa katarima dina tingkat anu langkung jero.

Ngaran proyék : Aoxin Holiday , Ngaran desainer : Shaun Lee, Nami Klién : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday  Hotél

Desain anu luar biasa ieu mangrupikeun pinunjul tina penghargaan desain platinum dina kaulinan, pertandingan sareng pertandingan desain hobi produk. Anjeun pasti kedah ningali portopolio desainer panghargaan platinum pikeun mendakan seueur énggal, inovatif, kaulinan asli sareng kreatif, kaulinan sareng desain hobi hasil karya.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.