Majalah desain
Majalah desain
Pakét Dahareun

Kuniichi

Pakét Dahareun Dahareun tradisional Jepang anu dijaga Tsukudani henteu kondang di dunya. Kéju stewed basis kecap anu ngagabungkeun sagala rupa bahan laut sareng bahan darat. Paket anyar kalebet salapan labél anu dirancang pikeun modéren pola Jepang tradisional sareng nyatakeun karakteristik bahan-bahan. Logo brand anyar dirancang kalayan harepan pikeun neraskeun tradisi éta pikeun 100 taun ka hareup.

Madu

Ecological Journey Gift Box

Madu Desain kotak kado madu diideuan ku "perjalanan ékologis" Shennongjia kalayan pepelakan liar anu seueur sareng lingkungan ékologis alam anu saé. Ngajagaan lingkungan ekologis lokal mangrupikeun téma kreatif pikeun desain. Rarancang ngadamel seni tradisional anu dipotong seni Cina sareng seni boneka pikeun nampilkeun ékologi alam lokal sareng lima sato langka sareng bahaya kelas munggaran. Jukut kasar sareng kai dipaké dina bahan bungkusan, anu ngagambarkeun konsép alam sareng perlindungan lingkungan. Kotak luar tiasa dianggo janten kotak panyimpenan anu saé pikeun dianggo deui.

Bangku Dapur

Coupe

Bangku Dapur Léngsér ieu dirancang pikeun ngabantosan hiji pikeun ngajaga sikep nangtung-nétral. Ku ningali perilaku poean masarakat, tim desain mendakan kabutuhan jalma calik dina bangku pikeun waktos anu langkung pondok sapertos calik di dapur kanggo istirahat gancang, anu nginspirikeun tim kanggo nyiptakeun bangku ieu sacara khusus pikeun nampung paripolah sapertos kitu. Lantang ieu dirarancang nganggo bagian sareng struktur anu minimal, ngajantenkeun storna hargana sareng épéktip pikeun duanana pembeli sareng penjual ku ngémutan produktivitas pabrik.

Infographic Kalayan Gif Animasi

All In One Experience Consumption

Infographic Kalayan Gif Animasi Proyék Konsumsi All In One Experience nyaéta Big Data Infographic anu ningalikeun inpormasi sapertos tujuan, jinis, sareng konsumsi sémah ka pusat balanja kompleks. Eusi utama diwangun ku tilu wawakil Wawasan anu asalna tina analisis Data Big, sareng aranjeunna diatur ti luhur ka handap dumasar kana tatanan pentingna. Grafikna dilakukeun nganggo téknik isometrik sareng dikelompokkeun nganggo warna wawakil unggal subjek.

Poster Pilem

Mosaic Portrait

Poster Pilem Pilem seni "Potret Mosaic" dileupaskeun salaku konsép poster. Éta utamina nyaritakeun carita hiji mojang anu diserang. Bodas biasana ngagaduhan kiasan pupus sareng simbol tina kasucian. Poster ieu milih nyumputkeun pesen tina "maot" di tukangeun kaayaan sepi sareng lemah lembut, supados nyorot emosi anu langkung kuat saatos tiiseun. Dina waktos anu sami, desainer ngintegrasikeun elemen artistik sareng simbol anu nunjukkeun kana gambar, nyababkeun pamikiran anu langkung luas sareng éksplorasi karya pilem.

Beubeur Jero Ruangan

Brooklyn Laundreel

Beubeur Jero Ruangan Ieu mangrupikeun sabuk cuci kanggo dianggo interior. Awak kompak anu langkung alit tibatan paperback Jepang sapertos ukuran pita, lancar salse sareng henteu ngagaduhan skru di permukaan. Beubeur panjang m 4 ngeusian 29 liang, unggal liang tiasa ngajaga sareng nahan gantungan jaket sareng teu aya baju pocong, éta tiasa dianggo pikeun garing gancang. Beubeur dijieun tina polyurethane anti-bakteri sareng anti-kapang, aman, bersih sareng bahan anu kuat. Beban Max nyaéta 15 kg. 2 pcs tina hook sareng awak puter ngamungkinkeun sababaraha cara nganggo. Leutik sareng sederhana, tapi ieu mangpaat pisan pikeun item luang jero ruangan. Operasi gampang sareng pamasangan pinter bakal cocog sareng naon waé jinis rohangan.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.