Majalah desain
Majalah desain
Sofa

Shell

Sofa Sakit Shell muncul salaku kombinasi cangkang laut sareng tren fashion dina meniru téknologi exoskeleton sareng percetakan 3d. Tujuanna nyaéta ngadamel sofa ku pangaruh ilusi optik. Éta tiasa janten lampu sareng hawa lapang anu tiasa dianggo boh di bumi atanapi di luar. Pikeun ngahontal pangaruh tina hampang wéb nylon dipaké. Kituna karasa carcass saimbang ku anyaman sareng lemes tina siluet. Dasar kaku dina bagian pojok korsi tiasa dianggo sapertos méja samping sareng korsi overhead lemes sareng bantal nyampurnakeun komposisina.

Réstoran

Chuans Kitchen II

Réstoran Chuan's Dapur II, anu nyandak dua lahan hideung hideung Sichuan Yingjing sareng bahan taneuh ditambang tina konstruksi metro minangka medium, mangrupikeun réspérimén anu diwangun dina ékspérimén seni seni tradisional kontemporer. Ngalangkungan wates bahan sareng ngajajah bentuk modern seni tradisional masarakat, Infinity Mind sasari bahan bakar dipiceun saatoskeun tembakan prosés cemara hideung Yingjing, sareng pakét salaku elemen hiasan utama di Chuan's Dapur II.

Korsi

Infinity

Korsi Tekenan utama desain Kursi Tanpa wates dilakukeun tepatna kana tonggong. Éta mangrupikeun rujukan tina nilai takteran - inohong anu dibalikkeun tina dalapan. Saolah-olah ngarobih bentukna nalika kéngingkeun, netepkeun dinamika garis sareng ngarékam tanda henteu aya watesna dina sababaraha pesawat. Latar tarik ditarik ku sababaraha pita elastis anu ngabentuk gelung éksternal, anu ogé janten deui simbolisme siklus wates hirup sareng kasaimbangan. Tekenan tambahan dipasang dina suku-suku unik anu aman ngalereskeun sareng ngadukung bagian tina korsi korsi sapertos na clamp.

Cafe

Hunters Roots

Cafe Ngarespon sakedap kanggo éstétis, bersih éstétis, hiji interior diideuan ku peti buah kai anu digunakeun dina bentuk abstrak. Kates ngeusian lolongkrang, nyiptakeun immersive, ampir bentuk patung kawas gua, tapi hiji anu ngahasilkeun tina bentuk geometri anu sederhana sareng lempeng. Hasilna mangrupikeun pangalaman spasial anu beresih sareng dikontrol. Rarancang palinter ogé maksimalkeun rohangan terbatas ku kéngingkeun hiasan praktis kana fitur hiasan. Lampu, lomari sareng rak ngagaduhan kontribusi pikeun konsép desain sareng visual sculptural.

Patung Cahaya Kristal

Grain and Fire Portal

Patung Cahaya Kristal Disusun tina kai sareng kristal quartz, patung cahaya organik ieu nganggo kai anu berkah tinangtu ti stock cadangan tina kayu Jati. Digantungkeun puluhan taun ku panonpoé, angin, sareng hujan, kayu éta teras dibentuk tangan, berpasir, dibakar sareng parantos janten kapal kanggo nahan pencahayaan LED sareng nganggo kristal quartz salaku diffuser alami. 100% kristal quartz alami anu teu dianggo dianggo dina unggal patung sareng umurna kirang langkung 280 juta taun. Rupa-rupa téknik penamat kai kalebet cara nganggo Shou Sugi Ban metode ngagunakeun seuneu pikeun ngawétkeun sareng kontras warna.

Pencahyaan

Capsule

Pencahyaan Bentuk lampu Capsule ngulang bentuk kapsul anu kacida nyebar dina dunya modéren: obat-obatan, struktur arsitéktur, kapal angkasa, thermoses, tabung, kapsul waktos anu ngirimkeun pesen ka turunan mangtaun-taun. Éta tiasa janten dua jinis: standar sareng dipanjangkeun. Lampu aya dina sababaraha warna anu nganggo rupa-rupa tingkat transparansi. Ikat nganggo tali nilon nambihan pangaruh tina handmade kana lampu. Wangun universal nyaéta pikeun milih kesederhanaan pembuatan sareng produksi massa. Ngahemat dina prosés produksi lampu mangrupikeun kauntungan utami.

Desain legenda poé

Désainer legendaris sareng karya-unggul pangajénna.

Desain Legenda mangrupikeun desainer anu kasohor anu ngajadikeun Dunya urang janten tempat anu saé kalayan desain anu saé. Milarian desainer legendaris sareng desain produk inovatif, karya seni asli, arsitéktur kreatif, desain busana anu luar biasa sareng strategi desain. Ngarasakeun sareng ngajalajah karya desain aslina tina desainer anu meunang pangajén, seniman, arsiték, produsén sareng merek di dunya. Candak inspirasi ku desain kreatif.