Majalah desain
Majalah desain
Anggur Tiasa

Essenzza

Anggur Tiasa Rarancang anggur, éta nagara asal sareng kota parantos perhatian pisan. Milarian lukisan miniatur sareng tradisional. Motif-motif anu penting pikeun ngahontal tujuan, ieu nunjukkeun yén desain méwah anggur tradisional tradisional pohara efektif. Motif anu dianggo dina desain, arabesques.These motif dicandak tina lukisan Varnished Iranian. Rarancang nyobian nyiptakeun desain anu asli sareng kreatif sareng narékahan nyiptakeun desain anu ngandung harti intrinsik, sareng ngalaksanakeun pesen anu penting.

Kemasan Jus

Pure

Kemasan Jus Dasar konsép Jus murni nyaéta unsur émosional. Konsép ngaran sareng desain anu dikembangkeun ditujukeun kana parasaan sareng emosi para nasabah, sabab tujuanana ngeureunkeun jalma éta langsung di gigirkeun rak anu dibutuhkeun sareng ngajantenkeun nyandak éta tina sajumlah merek séjén. Paket nyatakeun efek ekstrak buah, pola warna anu langsung dicitak dina botol kaca anu nyarupaan bentuk buah. Éta sacara visual nekenkeun gambar produk alami.

Méja Kopi

Cube

Méja Kopi Desain ieu diideuan ku patung géometris tina Golden Ratio sareng Mangiarotti. Formulirna interaktif, nawiskeun pangguna pikeun kombinasi anu béda-béda. Desain ieu diwangun ku opat méja kopi anu ukuranana béda sareng kantong anu dijejeran sakubaran bentuk kubus, nyaéta unsur pencahayaan. Unsur-unsur desain nyaéta multifungsi pikeun kaperluan kabutuhan pangguna. Produkna ngahasilkeun bahan Corak sareng lapis.

Pamasangan Seni

Pretty Little Things

Pamasangan Seni Geulis Little Hal ngajelajah dunya panalungtikan médis sareng imajinasi anu rumit anu katingali dina mikroskop, ngarobihkeun deui pola-pola abstrak modern ngalangkungan blas palét warna fluro anu santai. Langkung ti 250 meter panjang, kalayan langkung ti 40 karya seni individu éta mangrupikeun pamasangan skala anu ageung ngadamel kageulisan panaliti ka panon umum.

Pamasangan

The Reflection Room

Pamasangan Diideuan ku warna beureum, anu ngalambangkeun kabeungharan dina Budaya Cina, Ruangan Refleksi mangrupikeun pangalaman spatial anu diciptakeun sadayana kaluar tina kaca spion beureum pikeun nyiptakeun rohangan anu taya wates. Jero, tipografi maénkeun peran ngahubungkeun pamiarsa pikeun masing-masing nilai utama Taun Anyar Cina sareng nyababkeun jalma pikeun muhasabah taun anu aya sareng taun payun.

Aktivasina Kagiatan

Home

Aktivasina Kagiatan Imah ngarangkul nostalgia imah pribadi hiji sareng kombinasi lami sareng énggal. Lukisan Vintage 1960 nutupan témbok tukang, memento pribadi leutik anu sumebar dina sapanjang tampilan. Kalayan hal ieu aya hubunganana dina jepret tali anu ngawangun salaku hiji carita, dimana pending tempat panuduh tempatna nyatakeun pesen.

Desain legenda poé

Désainer legendaris sareng karya-unggul pangajénna.

Desain Legenda mangrupikeun desainer anu kasohor anu ngajadikeun Dunya urang janten tempat anu saé kalayan desain anu saé. Milarian desainer legendaris sareng desain produk inovatif, karya seni asli, arsitéktur kreatif, desain busana anu luar biasa sareng strategi desain. Ngarasakeun sareng ngajalajah karya desain aslina tina desainer anu meunang pangajén, seniman, arsiték, produsén sareng merek di dunya. Candak inspirasi ku desain kreatif.