Majalah desain
Majalah desain
Pamasangan Seni

The Future Sees You

Pamasangan Seni Manglé Ka hareup Anjeun nampilkeun kaéndahan optimis anu dirangkul ku déwasa kreatif ngora - pamikir masa depan, inovator, désainer sareng seniman dunya anjeun. Carita visual dinamis, diluncurkeun liwat 30 windows leuwih 5 tingkat panonna ngebulkeun ku spéktrum warna anu sénsitip, sareng sakapeung katingali janten riungan nalika ningali kana kapercayaan kana wengi. Ngalangkungan panon ieu aranjeunna ningali masa depan, pamikir, inovator, desainer sareng seniman: kreatip énjing anu bakal ngarobih dunya.

Desain Interior Komérsial

KitKat

Desain Interior Komérsial Ngawakilan konsép sareng merek sadayana ku cara inovatif ngalereskeun desain toko, khusus pikeun pasar Kanada sareng klién Yorkdale. Nganggo pangalaman saméméhna pop up sareng lokasi internasional pikeun ngarobih sareng ngingetkeun deui sadayana pangalaman. Nyiptakeun toko ultra-fungsina, anu tiasa dijalankeun saé pikeun lalulintas anu rumit pisan.

Desain Interior

Arthurs

Desain Interior A grill Amérika Kalér kontemporer, lounge santai sareng bérés bumbung anu aya di Midtown Toronto anu ngagungkeun menu klasik anu murni sareng inuman tandingan indulatif. Arthur's Rumah Makan ngagaduhan tilu ruang anu béda pikeun dinikmati (area makan, bar, sareng panteur atap) anu rumasa duanana intim sareng lega dina waktos anu sareng. Siling unik dina ngarancang panél kai anu dirémutan nganggo bahan kai, didamel pikeun ningkatkeun bentuk gondong tina kamar, sareng meniru tampilan kristal anu dipotong di luhur.

Imah Lucu Pikeun Budak

Fun house

Imah Lucu Pikeun Budak Desain wangunan ieu kanggo murangkalih diajar sareng maén, anu mangrupikeun imah anu saéstuna tina bapa super. Désainer digabungkeun bahan séhat sareng bentuk aman kanggo ngajantenkeun tempat anu saé sareng pikaresepeun. Aranjeunna ngusahakeun ngadamel imah pangantenan anu pikaresepeun sareng haneut sareng dicobian hubunganana ku indung-anak. Klién nyarioskeun desainer pikeun ngahontal 3 tujuan, nyaéta: (1) bahan alami sareng kaamanan, (2) ngajantenkeun budak sareng sepuh sareng (3) ruang panyimpen anu cukup. Désainer manggih metode anu sederhana sareng jelas pikeun ngahontal tujuan, nyaéta bumi, ti mimiti awal rohangan barudak.

Imah Interior

Spirit concentration

Imah Interior Naon rohangan pikeun bumi? Désainer percaya yén desain na asalna tina syarat ti pihak anu gaduh, ngahontal jiwa ka rohangan. Kukituna, desainerna ngintip tujuan rohangan ku pasangan anu indah. Duanana bogana bogoh bahan sareng solusi desain sareng hubungan budaya Jepang. Pikeun ngawakilan kenangan anu aya antara pikiran, aranjeunna mutuskeun ngagunakeun rupa tékstur kai pikeun nyiptakeun bumi jiwa. Akibatna, aranjeunna ngadamel 3 tujuan konsensus ngeunaan imah idéal ieu, anu (1) Suasana Quiescent, (2) Ruang umum anu fleksibel sareng pikaresepeun, sareng (3) ruang pribadi anu teu nyaman sareng teu kawih.

Imah Pikeun Kenangan

Memory Transmitting

Imah Pikeun Kenangan Imah ieu nyayogikeun gambar bumi ku balok kai sareng tumpukan bata bodas bodas. Cahaya mana tebih tina lolongkrang bata bodas di bumi, nyiptakeun suasana khusus pikeun klien. Perancang ngagunakeun sababaraha metode pikeun mésér watesan ieu gedong pikeun hawa-kondisina sareng tempat panyimpen. Ogé, nyampur bahan sareng mémori klien sareng nampilkeun éstétis anu anget sareng elegan ngalangkungan struktur, ngahubungkeun gaya unik imah ieu.

Désain wawancara dina poé éta

Wawancara sareng desainer anu terkenal di dunya.

Maca wawancara pangénggalna sareng paguneman ngeunaan desain, kreativitas sareng inovasi antara desainer desainis sareng desainer anu kasohor dunya, seniman sareng arsiték. Tingali proyék desain panganyarna sareng desain anu meunang pangajén ku désainer, seniman, arsiték sareng produsén. Manggihan wawasan anyar ngeunaan kreativitas, inovasi, seni, desain sareng arsitéktur. Diajar ngeunaan prosés desain desainer hébat.