Majalah desain
Majalah desain
Paviliun

ResoNet Sinan Mansions

Paviliun ResoNet Pavilion ditugaskeun ku Sinan Mansions di Shanghai pikeun hajatan Taun Anyar Cina 2017. Éta paviliun samentawis ditambah lampu LED interaktif "resonet" anu napel dina permukaan jero. Éta migunakeun téknik Low-Fi pikeun ngabayangkeun frékuénsi résonansi anu alami di lingkungan alam, ku interaksi masarakat sareng elemen anu sakurilingna ditingali ku jaring LED. Paviliun nyaangan karajaan masarakat minangka réaksi pikeun rangsangan geter. Salian ti sémah tiasa sumping pikeun ngadamel hajat Festival Spring, éta ogé tiasa dianggo salaku pentas pagelaran.

Kantor Jasa

Miyajima Insurance

Kantor Jasa Konsep proyék nyaéta "nyambungkeun kantor sareng kota" ngamangpaatkeun lingkungan. Situs ieu ayana dina tempat dimana gambaran kota. Pikeun ngahontal éta rohangan ngawangun torowongan anu diadopsi, anu ngalangkungan tina gerbang lawang ka tungtung rohangan kantor. Garis kai siling sareng jurang hideung anu dipasang lampu sareng hawa penghawa hawa nekenkeun arah ka kota.

Korsi

Lollipop

Korsi Korsi dina Korsi Lollipop mangrupikeun kombinasi bentuk anu teu biasa sareng warna modis. Siluet sareng warna warna na kedah katingali siga candies, tapi dina waktos anu sami korsi kedah cocog kana interior gaya anu béda. Bentuk chupa-chups mangrupikeun dadasar tina kélangan jeung tonggong sareng korsi dilakukeun dina bentuk bonbon klasik. Korsi Lollipop didamel pikeun jalma anu resep kaputusan sareng busana anu wani, tapi henteu hoyong nyerah pungsionalitas sareng kanyamanan.

Panel Akustik Upholstered

University of Melbourne - Arts West

Panel Akustik Upholstered Singkat kami kanggo nyayogikeun sareng masang kaseueuran Panel Acoustic dibungkus ku rupa-rupa ukuran, sudut sareng bentuk. Prototipe awal ningali parobahan dina rarancang sareng hartos fisik pikeun masang sareng ngagantungkeun panél ieu tina témbok, siling sareng dasarna tangga. Tadi dina hal ieu urang sadar yén sistem gantung proprietary ayeuna pikeun panél siling teu nyukupan pikeun kaperluan urang sareng urang nyiptakeun urang sorangan.

Beusi Curling

Nano Airy

Beusi Curling Beusi curling nano airy ngagunakeun téknologi ion négatip inovatif. Ngajaga tékstur lemes, lemes ngagurilap ngagulawut pikeun waktos anu lami. Pipa curling parantos ngalaman palapis nano-keramik, karasa lemes pisan. Éta mercét rambut lembut sareng gancang kalayan hawa anu haneut tina ion négatip. Dibandingkeun sareng iringan melengkung tanpa hawa, anjeun tiasa atos dina warna rambut anu lembut.Karna dasar produk anu lembut, haneut sareng matte bodas bodas, sareng warna aksen nyaéta emas pink.

Réstoran

Yuyuyu

Réstoran Aya seueur desain kontemporer ieu anu dicampurkeun di pasar di dieu di China ayeuna, biasana dumasar kana desain tradisional tapi boh bahan modern atanapi ungkapan anyar. Yuyuyu mangrupikeun réstoran Cina, desainer parantos nyiptakeun cara énggal pikeun nyatakeun desain orientasi, hiji Pamasangan énggal anu diwangun ku garis sareng titik, éta diperpanjang ti panto ka jero restoran. Kalayan parobihan waktos, apresiasi éstétis masarakat ogé robih. Pikeun desain Oriental kontemporer, inovasi peryogi pisan.

Désain wawancara dina poé éta

Wawancara sareng desainer anu terkenal di dunya.

Maca wawancara pangénggalna sareng paguneman ngeunaan desain, kreativitas sareng inovasi antara desainer desainis sareng desainer anu kasohor dunya, seniman sareng arsiték. Tingali proyék desain panganyarna sareng desain anu meunang pangajén ku désainer, seniman, arsiték sareng produsén. Manggihan wawasan anyar ngeunaan kreativitas, inovasi, seni, desain sareng arsitéktur. Diajar ngeunaan prosés desain desainer hébat.