Majalah desain
Majalah desain
Photoinstallation

Decor

Photoinstallation Dina wangunan modél kuring badé masihan pamikiran-pamikiran ngeunaan kanyataan, yén kami nganggap diri urang sareng nganggap éta salaku skéma pikeun skenario anu dibayangkeun. A skenario ku alam-na occasional sareng rusak. Naon anu aya di tukangeunana atanapi naon anu bakal kajadian nalika cetakan hiasan panginten henteu janten wahyu anu bakal datang tapi éta nyiptakeun prosés anyar. Gambar sanés naon anu bakal kajantenan nalika acara kasebut réngsé.

Ngaran proyék : Decor, Ngaran desainer : Johanna Mårtensson and Ida Lundén, Nami Klién : Johanna Mårtensson.

Decor Photoinstallation

Desain anu luar biasa ieu mangrupikeun pinunjul tina penghargaan desain platinum dina kaulinan, pertandingan sareng pertandingan desain hobi produk. Anjeun pasti kedah ningali portopolio desainer panghargaan platinum pikeun mendakan seueur énggal, inovatif, kaulinan asli sareng kreatif, kaulinan sareng desain hobi hasil karya.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.