Majalah desain
Majalah desain
Sistem Purifikasi Cai Laboratorium

Purelab Chorus

Sistem Purifikasi Cai Laboratorium Purelab Chorus mangrupikeun sistem purifikasi cai modular munggaran anu cocog pikeun kabutuhan laboratorium individu sareng rohangan. Éta ngirimkeun sagala sasmita cai dimurnikeun, nyayogikeun solusi anu terés, fleksibel, ngaropéa. Unsur modular tiasa disebarkeun sapanjang laboratorium atanapi dihubungkeun ku hiji di unggal format anu unik, ngaminimalkeun tapak suku sistem. Kontrol Haptic nawiskeun tingkat aliran dispense anu sangat bisa dikendalikeun, sedengkeun lampu anu nunjukkeun status Chorus '. Téknologi anyar ngajadikeun Chorus sistem anu paling canggih aya, ngirangan dampak lingkungan sareng biaya ngajalankeun.

Program Kasatiaan Kartu Kiridit

Education Currency

Program Kasatiaan Kartu Kiridit Ieu mangrupikeun program kasatiaan kartu bank mérek anu disponsoran antara penerbit bank sareng lembaga pendidikan pasangan anu masihan hadiah dina bentuk hak-hak belajar anu akumulasi ka unit langkung ageung anu hak jam kiridit anu dipasihkeun ka pamangku kartu kalayan dibahas ku kartu, dikumuskeun jam kiridit hakna tiasa ditebus nalika anjeunna nyandak kursus atikan di lembaga pendidikan pasangan ieu. Deui pikeun hak jam kiridit anu dipasihkeun, bank bakal ngajantenkeun pangantosan ongkos silih tukeur sareng lembaga ieu. Target proyék nyaéta pikeun ngadukung kauangan finansial pikeun ngahontal tujuan pendidikan sareng sektor pendidikan.

Ruang Bubuka Pikeun Pamiarsa Dagang Jam

Salon de TE

Ruang Bubuka Pikeun Pamiarsa Dagang Jam Desain rohangan bubuka taun 1900m2 diperyogikeun, sateuacan sémah ngajelajah 145 merek jam tangan internasional di jero Salon de TE. Pikeun moto imajinasi para pangunjung ngeunaan gaya hirup méwah sareng asmara "Perjalanan Train Train" dikembangkeun salaku konsép utama. Pikeun nyiptakeun dramatis resepsi resepsi dirobih janten téma stasiun siang anu dieusian ku panggung pelataran pikeun buruan soré soré sareng ukuran gerbong karéta ukuran hirup anu ngaluarkeun visual. Anu terakhir, hiji arena multi-fungsional sareng panggung muka nepi ka sababaraha acara mérek branded.

Atraksi Wisata

In love with the wind

Atraksi Wisata Istana cinta kalayan angin nyaéta tempat tinggal abad ka-20 anu dipasang dina jarak bumi 10 hektar caket désa Ravadinovo, hiji daérah di tengah gunung Strandza. Nganjang sareng ngaraosan koleksi terkenal dunya, arsitéktur anu saé sareng carita kulawarga mereun. Bersantai di tengah kebon idyllic, teras resep kana leuweung sisi laut sareng tasik sareng ngarasakeun sumanget dongéng.

Obyek Wisata

The Castle

Obyek Wisata Istana Istana mangrupakeun proyék swasta dimimitian dua puluh taun ka pengker taun 1996 tina impian ti budak leutik pikeun ngawangun Bénténg, sami sareng dongéng. Perancang ogé arsiték, konstruktor sareng desainer bentang. Gagasan utama proyék nyaéta pikeun nyiptakeun tempat pikeun hiburan kulawarga, sapertos obyek wisata wisata.

Produk Pendidikan

Shine and Find

Produk Pendidikan Kauntungan anu paling penting tina produk ieu nyaéta betah diajar sareng pamutahiran memori. Dina Shine and Find, unggal Konstelasi sacara praktis dilakukeun, sareng tantangan ieu sababaraha kali dilaksanakeun. Éta nyiptakeun gambar awét dina pikiran. Diajar ku cara kieu, praktis sareng diajar sareng ulangan, henteu pikaboseneun sareng ngajadikeun Memori langkung awét sareng pikaresepeun. Hal ieu émosional pisan, interaksi, sederhana, murni, minimal sareng modern.