Majalah desain
Majalah desain
Ban Transformatif

T Razr

Ban Transformatif Dina waktosna caket, booming pembangunan transportasi listrik nuju di panto. Salaku produsén bagian mobil, Maxxis tetep mikir kumaha éta tiasa mendesain sistem pinter anu layak anu tiasa ngiringan tren ieu sareng ngabantuan ngagancangkeunana. T Razr mangrupikeun ban pinter anu dimekarkeun pikeun kabutuhan. Sensor anu diwangun sacara aktip ngadeteksi kaayaan nyetir anu béda sareng nyayogikeun sinyal aktif pikeun ngarobah ban. Dalan anu ditambangkan mantep sareng ngarobah wilayah kontak dina tanggapanana sinyal, janten ningkatkeun kinerja traction.

Jasa Rekomendasi Musik

Musiac

Jasa Rekomendasi Musik Musiac mangrupikeun mesin rekomendasi musikal, anggo partisipasi proaktif pikeun mendakan pilihan anu pas pikeun pangguna. Éta tujuan pikeun ngajukeun antar alternatif pikeun nantang autokrasi algoritma. Nyaring informasi parantos janten pendekatan pencarian anu teu kedah dilawan. Sanajan kitu, nyababkeun efek kamar bahana sareng nyababkeun pangguna di zona kanyamananna ku sacara lancar nuturkeun kahoyongna. Pangguna janten pasif sareng ngeureunkeun pananya pilihan mesin anu disayogikeun. Belanja waktos nyemak pilihan tiasa ningkatkeun biaya bio anu ageung, tapi éta mangrupikeun upaya anu nyiptakeun pangalaman anu bermakna.

Piano Hibrid Méwah

Exxeo

Piano Hibrid Méwah EXXEO mangrupikeun salah sahiji Pél hibrida Elegant pikeun rohangan kontemporer. Bentuk unikna ngajantenkeun tilu diménsi tina gelombang sora. Konsumén piano tiasa leres ngarobih pianona supaya harmoni sareng sakurilingna salaku potongan Art Hiasan. Piano téknologi tinggi ieu dilakukeun tina bahan éksotik sapertos Serat Karbon, Kulit otomotif premium sareng sistem spéker soundboard Aerospace kelas Aluminium.Advanced; ngahudangkeun deui régional dinamis tina pianos Grand ngalangkungan 200 Watts, 9 sistem sora spiker. Batré anu didamel khusus ngamungkinkeun piano ngalaksanakeun dugi ka 20 jam dina biaya tunggal.

Kompleks Perhotelan

Serenity Suites

Kompleks Perhotelan Serenity Suites tempatna di Nikiti, pakampungan Sithonia di Chalkidiki, Yunani. Komplek ieu diwangun ku tilu unit sareng dua puluh suite sareng kolam renang. Unit-unit gedong nandaan bentuk cakrawala spasial anu jero bari nawiskeun pandangan optimal ka laut. Kolam renang mangrupikeun inti antara akomodasi sareng fasilitas umum. Kompleks perhotelan mangrupikeun landmark di daérah éta, salaku cangkang ékstrovert kalayan kualitas batin.

Candelier

Bridal Veil

Candelier Ieu seni - obyék seni nganggo lampu hurung. Ruang anu lega kalayan siling profil kompleks, sapertos awan cumulus. Chandelier pas dina rohangan, lancar ngalir ti témbok payun ka siling. Daun enamel kristal sareng bodas sempena lenturan tina tabung ipis anu elastis nyiptakeun gambar jilbab ngalayang di dunya. Kelimpahan cahaya sareng manuk emas ngalayang glow nyiptakeun rasa luang sareng kabagjaan.

Program Kagiatan Desain

Russian Design Pavilion

Program Kagiatan Desain paméran, kontes desain, bengkel, konsultasi desain atikan sareng proyék penerbitan anu tujuanana pikeun ngamajukeun desainer Rusia sareng merek di mancanagara. Aktivitas kami merangsang desainer anu nyarios Rusia pikeun nyampurnakeun pangaweruh sareng kaahlian maranéhanana ngaliwatan proyék internasional sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngartos peranna dina komunitas desain, kumaha pikeun ngamajukeun sareng ngajantenkeun produkna kalapa, sareng nyiptakeun inovasi anu leres.