Majalah desain
Majalah desain
Desain Ip Visual

Project Yellow

Desain Ip Visual Proyék Kuning mangrupikeun Proyék seni lengkep anu ngawangun konsép visual Sareng Konéng nyaéta Konéng. Dumasar kana visi konci, paméréan luar anu ageung bakal dilakukeun di sagala rupa kota, sareng sérial turunan budaya sareng kreatif bakal ngahasilkeun dina waktos anu sami. Salaku IP visual, Project Kuning ngagaduhan gambar visual anu pikaresepeun sareng skéma warna anu éntik pikeun ngabentuk visi konci anu ngahijikeun sareng ngajadikeun jalma teu tiasa dilupakan. Cocog kanggo promosi online sareng skala ageung, sareng kaluaran turunan visual, éta mangrupikeun proyék desain anu unik.

Desain Interior

Gray and Gold

Desain Interior Warna abu dianggap pikaboseneun. Tapi jaman ayeuna warna ieu mangrupikeun tina sirah-agul dina gaya sapertos loft, minimalism sareng hi-tech. Grey mangrupikeun warna anu langkung sering diaku pikeun kabébasan, sababaraha katenangan, sareng sésana. Éta biasana ngajak jalma-jalma, anu damel sareng jalma-jalma atanapi dina nungtut kognitif, salaku warna interior umum. Tembok, siling, parabot, langsir, sareng lantai abu-abu. Pokna sareng jenuh kulawu anu benten ukur. Emas ditambah ku detil tambahan sareng asesoris. Hal ieu ditonjolkeun ku pigura gambar.

Desain Ulang Identitas Merek

InterBrasil

Desain Ulang Identitas Merek Inspirasi pikeun rétetik sareng desain ulang merek nyaéta parobahan dina modéren sareng integrasi dina budaya perusahaan. Rarancang jantung henteu tiasa janten jaba ka mérek, merilukeun hubungan boh sacara internal sareng karyawan, tapi ogé palanggan. Gabungan ngahijikeun antara kauntungan, komitmen sareng kualitas jasa. Tina bentukna kana warna, desain anyar ngintegrasikeun jantung pikeun B sareng salib kaséhatan di T. Dua na dua kecap anu ngahiji dina tengah ngajadikeun logo sapertos hiji kecap, hiji simbol, ngahijikeun R sareng B dina anu jantung.

Desain Merek

EXP Brasil

Desain Merek Rarancang pikeun merek EXP Brasil asalna tina prinsip perusahaan persatuan sareng kemitraan. Cocogkeun campuran antara téknologi sareng desain dina proyék-proyék na sapertos dina kahirupan kantor. Unsur typografi ngagambarkeun uni sareng kakuatan perusahaan ieu. Desain hurup X solid sareng terpadu tapi hampang sareng téknologi. Merek ngawakilan kahirupan studio, nganggo unsur dina hurup, boh dina rohangan positip sareng négatip anu ngahijikeun jalma sareng desain, individu sareng koléktif, sederhana nganggo téknologi, ringan sareng tegep, profesional sareng pribadi.

Pak Kopi

Riposo

Pak Kopi Desain jasa ieu diideuan ku dua sakola mimiti dina abad ka-20 Bauhaus Jérman sareng avant-garde Rusia. Géométri lempeng sareng fungsina anu disangka pamikiran anu leres-leres jumbuh sareng sumanget ayana waktu-waktu éta: "naon anu pikaresepeun nya éndah". Dina waktos anu sami dina tren modern desainer ngagabung dua kontras bahan dina proyék ieu. Porselin susu bodas klasik anu dilengkepan ku lids hampang anu didamel tina gabus. Fungsionalitas desain didukung ku gampil, péngkolan anu gampang sareng kamampuan teuing tina wangun.

Imah

Santos

Imah Ngagunakeun kai salaku elemen konstruktif utama, imah nyisihkeun dua tingkat di bagian, ngabangkitkeun atap anu gilap ngahijikeun sareng kontéks sareng ngantepkeun cahaya alami pikeun ngalebetkeun. Ruang jangkungna ganda ngungkabkeun hubungan antara lanté dasar, tingkat luhur sareng bentang. Hateup logam ngalangkungan skylight ngalayang, ngajagi éta tina kajadian panonpoé kulon sareng sacara resmi ngawangun deui volume, ngarobih visi lingkungan alam. Program ieu diucapkeun ku milarian kagunaan umum di tingkat dasar sareng panggunaan pribadi di tingkat luhur.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.