Majalah desain
Majalah desain
Tangga

U Step

Tangga Tangga tangga U dibentuk ku nyambungan dua buah profil kotak pasagi ngawangun u anu gaduh dimensi anu béda. Cara ieu, tangga janten nyokong diri kalayan diménsi anu henteu diménsi langkung ti ambang hiji. Persiapan sateuacanna potongan ieu nyayogikeun genah. Pembungkusan sareng angkutan potongan lempeng ieu ogé disederhanakeun pisan.

Tangga

UVine

Tangga Tangga spiral UVine kabentuk ku interlocking U sareng V profil kotak ngawangun dina modél silih alik. Cara ieu, tangga janten nyokong diri saprak éta henteu peryogi kutub tengah atanapi dukungan perimeter. Ngaliwatan struktur modular sareng serbaguna na, desain ngadamel kasederhanaan sapanjang manufaktur, bungkusan, transportasi sareng instalasi.

Kamar Locker

Sopron Basket

Kamar Locker Sopron Basket mangrupikeun tim baskét awéwé profésional dumasar di Sopron, Hungaria. Kusabab aranjeunna salah sahiji tim Hungaria anu suksés kalayan 12 cangkir kajawaraan nasional sareng ngahontal tempat kadua di Euroleague, manajemén klub mutuskeun pikeun investasi kana komplek kamar anyar pikeun ngagaduhan fasilitas anu rada bergengsi pikeun nami klub, nyocogkeun ka kabutuhan pamuter. leuwih hadé, ngamotivasi aranjeunna sareng ngamajukeun persatuan maranéhna.

E-Bike Sapédah

wooden ebike

E-Bike Sapédah Perusahaan Berlin Aceteam nyiptakeun e-bike kai anu munggaran, tugasna nyaéta ngawangun dina cara anu ramah lingkungan. Milarian pasangan kerjasama anu kompeten suksés kalayan Fakultas Élmu Wood and Technology of Eberswalde University for Development Sustainable. Gagasan Matthias Broda janten kanyataan, ngagabungkeun téknologi CNC sareng pangaweruh bahan kai, kayu E-Bike lahir.

Pamasangan Desktop

Wood Storm

Pamasangan Desktop The Wood Storm mangrupikeun pamasangan desktop pikeun kasenangan visual. Gangguan aliran hawa dilakukeun nyata ku langsing kai sakumaha ditingkatkeun ku lampu anu dibuang ti handap pikeun dunya tanpa gravitasi. Pamasanganna sapertos sareng dinamika gelung dinamika. Éta pituduh pikeun garis tina tetempoan pikeun milarian titik awal atanapi akhirna nalika pamirsa leres-leres nari-nari kalayan badai.

Pamasangan Interaktif

Falling Water

Pamasangan Interaktif Cai Ragrag mangrupikeun sakumpulan pamasangan interaktif anu ngamungkinkeun para pengguna ngarobah jalan anu ngajalankeun dina kubus atanapi batu. Kombinasi batu sareng aliran manik ngahasilkeun kontéks anu statis sareng aliran cai dinamis. Aliran éta tiasa ditarik ningali manik anu ngajalankeun atanapi mung nempatkeun dina méja salaku tempat tina cai beku. Manik ogé dianggap ngaharepkeun jalma-jalma unggal dinten. Kénggalan kudu diubaran sareng jalan salilana janten curug.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.