Majalah desain
Majalah desain
Imah Interior

Seamless Blank

Imah Interior Ieu mangrupikeun bumi pikeun nampilkeun gaya hirup unik awewe nu boga imah, anu janten desainer grapik sareng bumi wirausaha. Perancang ngagolér bahan alami pikeun ngagambarkeun karesep anu boga imah sareng ngawétkeun daérah kosong pikeun ngeusian barang-barang anggota kulawarga. Dapur mangrupikeun pusat bumi, dirarancang khusus pikeun tampilan tempat kunjungan sareng pastikeun sepuh tiasa ningal dimana waé. Imah anu dilengkepan lantai bodas granit anu teu jelas, lukisan mineral Itali, gelas transparan, sareng palapis bubuk bodas pikeun nembongkeun wincikan bahan anu elegan.

Imah Interior

Warm loft

Imah Interior Imah gaya industri kalayan bahan anu haneut. Imah ieu nyiapkeun sababaraha fungsi pikeun klien pikeun ngamajukeun kualitas hirup. Perancang nyobian nyambungkeun pipa ka unggal rohangan sareng kayu gabungan, baja sareng pipa ENT pikeun ngagambarkeun carita kahirupan klien. Henteu sami sareng gaya industri biasa, asupan bumi ieu ngan ukur sababaraha warna sareng nyiapkeun tempat panyimpen.

Korsi

Ydin

Korsi Yéngsét jéngkol tiasa dipasang ku diri anjeun, tanpa nganggo alat khusus, hatur nuhun kana sistem interlocking anu sederhana. 4 kaki idéntik disimpen dina henteu aya susunan tinangtu sareng korsi beton, ngaladénan salaku témplat, tetep sadayana dilaksanakeun. Kaki dilakukeun ku kai kerok anu datang ti pabrikan tangga, gampang machined nganggo téknik damel tradisional tradisional sareng pamustunganana diolés. Korsi ieu ngan ukur dibentuk dina konkrit UHP konkrit bertulang. Ukur 5 dissociable bagian anu tiasa dipak rata sareng siap dikintunkeun ka konsumén akhir, mangrupikeun argumen kelestarian sanés.

Troli Kéju Didas

Coq

Troli Kéju Didas Patrick Sarran nyiptakeun troli kéju Coq taun 2012. Kéngingna item ngagulung ieu ngagonceng rasa panasaran diners, tapi henteu aya kasalahan, ieu mangrupikeun alat anu tiasa dianggo. Ieu kahontal ku cara nganggo struktur beech varnished stylized anu dipuncelok ku hiji cloche lacquered beureum cylindrical anu tiasa ngagantung di gigir pikeun ngungkabkeun pirang-pirang kéju matured. Nganggo gagang pikeun mindahkeun karanjang, muka kotak, ngageser dewan kaluar rohangan pikeun piring, puteran cakram ieu pikeun ngiringan bagéan keju, palayan tiasa ngolah prosés janten sakedik seni pagelaran.

Troli Gurun Garing

Sweet Kit

Troli Gurun Garing Pameran mobile ieu kanggo nyayogikeun manisan di réstoran diciptakeun dina taun 2016 sareng mangrupikeun potongan anu pangahirna dina K. Desain Sweet-Kit nyayogikeun sarat pikeun kaanggunan, maneuverability, volume sareng transparansi. Mékanisme pambuka dumasar kana cincin puteran di handapeun cakram kaca akrilik. Dua cincin beech cetakan nyaéta lagu puteran ogé minangka gagang pikeun muka kasus tampilan sareng kanggo ngaléngkah troli di sabudeureun réstoran. Fitur terpadu ieu mantuan nyetél pamandangan pikeun palayanan sareng nyorot produk anu ditingalikeun.

Jasa Inuman Panas Kalayan Pepelakan Seger

Herbal Tea Garden

Jasa Inuman Panas Kalayan Pepelakan Seger Patrick Sarran nyiptakeun Taman Térbal Jamu minangka barang anu unik pikeun Landmark Mandarin Oriental of Hong Kong di 2014. Pangurus karater miharep taroli dimana anjeunna tiasa ngalakukeun upacara tèh. Desain ieu nganggo deui kodeu anu dikembangkeun ku Patrick Sarran dina trol K-Na, kalebet troli kéju KEZA sareng troli-rami Km31, dipangaruhan ku lukisan bentang Cina.

Tim desain poé

Tim desain paling hébat di dunya.

Sakapeung anjeun peryogi tim anu gedé pisan tina desainer berbakat pikeun nyiptakeun desain anu saé hébat. Sapopoé, urang Fitur énggal-épék anu énggal-édisi sareng tim desain kreatif. Jelajahi sareng mendakan arsitéktur asli sareng kreatif, desain anu saé, mode, desain grafis sareng proyék strategi desain ti tim desain dunya. Candak diideuan ku karya asli ku desainer master hébat.