Majalah desain
Majalah desain
Réstoran

Yucoo

Réstoran Kalayan kadewasaan bertahap éstétika sareng parobahan éstétis manusa, gaya modéren anu nyorotkeun diri sareng individualitas parantos janten elemen anu penting dina rarancang. Kasus ieu mangrupikeun réstoran, desainer hoyong nyiptakeun pangalaman rohangan anu ngora pikeun konsumén. Tutuwuhan bulao, abu, héjo sareng héjo nyiptakeun kanyamanan rnatural sareng kasual rohangan. The candelier dilakukeun ku rotan domba sareng logam ngajelaskeun tabrakan antara manusa sareng alam, nunjukkeun vitalitas ti réstoran.

Toko

Formal Wear

Toko Toko baju Mens sering nawiskeun interior nétral anu mangaruhan négatip pikeun sémah sahingga ngirangan persentase penjualan. Supaya narik jalma henteu ngan ukur kunjungan ka hiji toko, tapi ogé mésér produk anu dipayunkeun di dinya, rohangan kedah janten inspirasi sareng ngahudangkeun murak. Éta sababna desain toko ieu nganggo fitur khusus anu diideuan ku ngaput panulisan sareng detail anu béda anu bakal narik perhatian sareng nyebarkeun suasana anu saé. Tata tempat kabuka anu ditangtukeun ku dua zona ogé dirarancang pikeun kabébasan palanggan nalika balanja.

Straightener Rambut

Nano Airy

Straightener Rambut Beusi lempeng Nano ngalereskeun ngagabungkeun bahan palapis nano-keramik sareng téknologi beusi négatip anu inovatif, anu nyababkeun rambut sacara lembut sareng ramping kalayan bentukna lempeng kalayan gancang. Hatur nuhun kana sensor magnet di bagian luhur topi sareng awak, alatna otomatis pareum nalika topi ditutup, anu aman dibawa. Awak kompak sareng desain nirkabel USB anu dicaskeun deui gampang disimpen dina kantong sareng mawa, ngabantosan bikang pikeun gaya rambut elegan iraha waé, dimana waé. Skema warna bodas-sareng-pink nginjamkeun paranti anu karakter feminin.

Aplikasi Mobile

DeafUP

Aplikasi Mobile DeafUP micu pentingna pendidikan sareng pangalaman profésional pikeun komunitas pireu di Éropa Wétan. Aranjeunna nyiptakeun lingkungan dimana ahli dédéngéan sareng murid pireu tiasa pendak sareng kolaborasi. Gawe bareng tiasa janten cara alami pikeun ngawasa sareng ngamotivasi jalma pireu janten langkung aktif, pikeun ngangkat bakatna, diajar kaahlian anyar, ngajantenkeun bédana.

Kantong

Qwerty Elemental

Kantong Sapertos évolusi desain énggal nunjukkeun transformasi tina wangun visual anu rumit pisan ka bentuk geometri anu bersih, dijejeran, Qwerty-elemental nyaéta perwujudan kakuatan, simétri, sareng kesederhanaan. Bagian baja konstruktif anu dilakukeun ku sababaraha panraju mangrupikeun ciri visual anu béda-béda produk, anu masihan kantong artos anu rupa. Kualitas penting tina kantong nyaéta dua konci kuncén anu didamel ku nyalira sareng dirakit ku desainer dirina.

Koléksi Awéwé

Macaroni Club

Koléksi Awéwé Koléksi éta, Macaroni Club, diilhami ku The macaroni & # 039; s ti pertengahan abad ka-18 numbu ka logo jalma anu kecanduan ayeuna. Macaroni mangrupikeun istilah pikeun lalaki anu langkung ageung wates fashion biasa di London. Éta mangrupikeun logo mania abad ka-18. Koléksi ieu tujuanana pikeun nunjukkeun kakawasaan logo ti baheula ka ayeuna, sareng nyiptakeun Macaroni Club salaku mérek sorangan. Rincian desain diideuan ti kostum Macaroni dina 1770, sareng tren fashion ayeuna ku volume ekstrim sareng panjang.

Tim desain poé

Tim desain paling hébat di dunya.

Sakapeung anjeun peryogi tim anu gedé pisan tina desainer berbakat pikeun nyiptakeun desain anu saé hébat. Sapopoé, urang Fitur énggal-épék anu énggal-édisi sareng tim desain kreatif. Jelajahi sareng mendakan arsitéktur asli sareng kreatif, desain anu saé, mode, desain grafis sareng proyék strategi desain ti tim desain dunya. Candak diideuan ku karya asli ku desainer master hébat.