Majalah desain
Majalah desain
Nyukur

Alpha Series

Nyukur Séri alfa mangrupikeun alat pencukur anu semi-proffesional anu tiasa ngadamel tugas dasar pikeun perawatan raray. Ogé produk anu nawiskeun solusi higienis sareng pendekatan inovatif digabungkeun sareng éstétika anu éndah. Kesederhanaan, minimalism sareng fungsionalitas digabungkeun sareng interaksi pangguna gampang ngawangun dasar tina proyék. Pangalaman pangguna anu bungah nyaéta konci. Tip tiasa gampang dileungitkeun alat cukur sareng disimpen kana bagian panyimpen. Telaga dirancang pikeun ngecas alat panyukur sareng meresihan tip anu dirojong ku UV Lampu dina bagian panyimpen.

Alat Portabel Anu Pungsina Seueur

Along with

Alat Portabel Anu Pungsina Seueur Proyék éta nyayogikeun pangalaman hirup portabel pikeun balaréa luar, anu biasana dibagi dua bagian: awak utama sareng modul anu tiasa dirobih. Badan utama kalebet ngecas, sikat huntu sareng fungsina cukuran kalebet sikat huntu sareng cukur sirah. inspirasi pikeun produk éta asalna tina jalma anu resep ngarambat sareng bagasi na semprot atanapi kaleungitan, janten portabel, pakét serbaguna janten produk anu diposisikan. Ayeuna seueur jalma resep ngarambat, janten produk portabel anu janten pilihan.Produk ieu saluyu sareng paménta pasar.

Ranjang Ucing

Catzz

Ranjang Ucing Nalika ngarancang ranjang ucing Catzz, ilhamna dicandak tina kabutuhan ucing sareng anu gaduhna, sareng kedah ngahijikeun fungsi, kesederhanaan sareng kaindahan. Nalika niténan ucing, fitur geometri anu unik na diideuan pikeun bentuk anu bersih sareng dikenal. Sababaraha pola paripolah anu ciri (sapertos gerakan ceuli) janten dilebetkeun kana pangalaman ucing. Ogé, pikeun nginget pamilik, tujuanana nyaéta pikeun nyiptakeun jati anu tiasa didesain sareng ditampilkeun kalayan bangga. Sumawona, éta penting pikeun mastikeun pangropéa gampang. Sadayana anu langsing, desain geometri sareng struktur modular ngaktipkeun.

Instan Anu Diperyogikeun Lip Alami Instan

Xtreme Lip-Shaper® System

Instan Anu Diperyogikeun Lip Alami Instan Xtreme Lip-Shaper® System mangrupikeun kabuktian aman di bumi anu kosmetik anu aman di bumi anu tiasa dianggo. Ngagunakeun metodeu 'cupping' Cina anu umurna 3,500 taun - dina basa sanés, nyeuseup - gandeng sareng téknologi lip-shaper maju pikeun kontur sareng ngagedékeun biwir langsung. Desain nyiptakeun lip lincah sareng lobak handap anu duaan sapertos Angelina Jolie. Pangguna tiasa ningkatkeun lip luhur atanapi handap. Desain ieu ogé diwangun pikeun naékkeun busur Cupid, ngeusian liang lambey pikeun angkat juru tina sepuh. Cocog sareng dua séks.

Tebu

Two spoons of sugar

Tebu Gaduhan tèh atanapi nginum kopi henteu ngan ukur kanggo ngiringan sakali haus. Ieu mangrupikeun upacara pamrih sareng ngabagi. Nambahkeun gula kana kopi atanapi anjeun tiasa gampil nalika anjeun émut Nomer Romawi! Naha anjeun peryogi sendok tunggal gula atanapi dua atanapi tilu, anjeun ngan kedah nyandak salah sahiji tina tilu angka anu dilakukeun tina gula sareng pop dina inuman panas / tiis anjeun. Hiji aksi tunggal sareng tujuan anjeun direngsekeun. Teu aya sendok, teu aya pangukuran, nya éta gampang.

Jamban Anjing

PoLoo

Jamban Anjing PoLoo mangrupikeun jamban otomatis pikeun ngabantosan anjing poo damai, bahkan upami cuaca di luareun luar. Dina usum panas taun 2008, nalika liburan pelayaran sareng anjing kulawarga 3 Eliana Reggiori, pelaut mumpuni, ngadamel PoLoo. Kalayan sobatna Adnan Al Maleh mendesain hiji hal anu bakal ngabantosan sanés ukur anjing kualitas kahirupan, tapi ogé pikeun ningkatkeun ka jalma anu boga manula atanapi kakirangan sareng teu tiasa kaluar ti bumi dina usum usum. Éta otomatis, ngahindarkeun bau sareng gampang dianggo, ngalaksanakeun, ngabersihan sareng idéal pikeun jalma anu hirup di rumah susun, pikeun motorhome sareng kapal pamilik, hotel sareng resort.