Majalah desain
Majalah desain
Cincin

Dancing Pearls

Cincin Mutiara menari di antara ombak laut anu ngageleger, éta mangrupikeun hasil tina inspirasi tina sagara sareng mutiara sareng mangrupikeun cincin modél 3D. Cingcin ieu dirancang kalayan kombinasi emas sareng mutiara warna-warni sareng struktur khusus pikeun ngalaksanakeun gerakan mutiara antara ombak laut anu ngageleger. Diaméter pipa parantos dipilih dina ukuran anu saé anu ngajantenkeun desainna cekap mantep supados modél tiasa didamel.

Anting Sareng Cincin

Vivit Collection

Anting Sareng Cincin Diideuan ku bentuk anu kapanggih di alam, Vivit Collection nyiptakeun persépsi anu pikaresepeun sareng panasaran ku bentuk elongated sareng garis swirling. Potongan Vivit diwangun ku 18K cadar emas konéng ngagulung sareng rhodium hideung dina layar luar. Anting-anting daun ngurilingan anting-anting sahingga gerak alam nyiptakeun tarian anu pikaresepeun antara hideung sareng emas - nyumput sareng ngaleungitkeun emas konéng dina handapeunna. Sinuosity tina bentuk sareng atribut ergonomic tina koleksi ieu nunjukkeun pagelaran anu hadé, bayangan, sorotan sareng pantulan.

Anting Sareng Cincin

Mouvant Collection

Anting Sareng Cincin Koléksi Mouvant diideuan ku sababaraha aspék futurisme, sapertos ideu dinamisme sareng materialisasi tina intangible anu dipidangkeun ku seniman Italia Umberto Boccioni. Anting sareng cincin Mouvant Koléksi ningal sababaraha serpihan emas tina ukuran anu béda, dilas dina cara sapertos anu ngalaksanakeun ilusi tina gerakan sareng nyiptakeun seueur bentuk anu béda, gumantung kana sudut anu digambarkeun.

Cincin

Moon Curve

Cincin Dunya alami dina gerakan tetep sabab éta kasaimbangan antara karesep sareng huru-hara. Desain anu hadé didamel tina tegangan anu sami. Kualitas kakuatan na, kageulisan sareng dinamisme batang tina kamampuan seniman tetep kabuka ka para lawan ieu nalika kalakuan nyiptakeun. Potongan anu réngsé mangrupikeun jumlah tina pilihan anu tiasa dilakukeun ku seniman. Sadayana panginten sareng henteu raos bakal nyababkeun damel anu heuras sareng tiris, sedengkeun sadaya raos sareng teu aya kendali ngahasilkeun hasil anu gagal ngémutan sorangan. Intertwining dua bakal mangrupikeun ekspresi ngeunaan tarian kahirupan téa.

Pakéan

Nyx's Arc

Pakéan Nalika lampu nembus dina jandela sareng tingkat anu saé, bakal ngahasilkeun pencahayaan éstétis, panerangan pikeun nyangking jalma-jalma di kamar nalika misterius sareng sepi dina pikiran, salaku Nyx anu misterius sareng jempé, panggunaan lawon laminated sareng. pulas nepi ka langkung seueur interpretasi kaéndahan sapertos kitu.