Majalah desain
Majalah desain
Jati Méwah

Pet Home Collection

Jati Méwah Pet Home Collection mangrupikeun jati piaraan, dikembangkeun saatos observasi anu ati-ati ngeunaan paripolah babaturan suku opat dina lingkungan bumi. Konsep desain ergonomics jeung kageulisan, dimana well-mahluk hartina kasaimbangan anu sato manggihan dina spasi sorangan dina lingkungan imah, sarta desain dimaksudkeun salaku budaya hirup di parusahaan pets. Pilihan ati-ati bahan ngantebkeun bentuk sareng fitur unggal sapotong jati. Objék ieu, gaduh otonomi kaéndahan sareng fungsi, nyugemakeun naluri piaraan sareng kabutuhan éstétika lingkungan bumi.

Instan Anu Diperyogikeun Lip Alami Instan

Xtreme Lip-Shaper® System

Instan Anu Diperyogikeun Lip Alami Instan Xtreme Lip-Shaper® System mangrupikeun kabuktian aman di bumi anu kosmetik anu aman di bumi anu tiasa dianggo. Ngagunakeun metodeu 'cupping' Cina anu umurna 3,500 taun - dina basa sanés, nyeuseup - gandeng sareng téknologi lip-shaper maju pikeun kontur sareng ngagedékeun biwir langsung. Desain nyiptakeun lip lincah sareng lobak handap anu duaan sapertos Angelina Jolie. Pangguna tiasa ningkatkeun lip luhur atanapi handap. Desain ieu ogé diwangun pikeun naékkeun busur Cupid, ngeusian liang lambey pikeun angkat juru tina sepuh. Cocog sareng dua séks.

Tebu

Two spoons of sugar

Tebu Gaduhan tèh atanapi nginum kopi henteu ngan ukur kanggo ngiringan sakali haus. Ieu mangrupikeun upacara pamrih sareng ngabagi. Nambahkeun gula kana kopi atanapi anjeun tiasa gampil nalika anjeun émut Nomer Romawi! Naha anjeun peryogi sendok tunggal gula atanapi dua atanapi tilu, anjeun ngan kedah nyandak salah sahiji tina tilu angka anu dilakukeun tina gula sareng pop dina inuman panas / tiis anjeun. Hiji aksi tunggal sareng tujuan anjeun direngsekeun. Teu aya sendok, teu aya pangukuran, nya éta gampang.

Jamban Anjing

PoLoo

Jamban Anjing PoLoo mangrupikeun jamban otomatis pikeun ngabantosan anjing poo damai, bahkan upami cuaca di luareun luar. Dina usum panas taun 2008, nalika liburan pelayaran sareng anjing kulawarga 3 Eliana Reggiori, pelaut mumpuni, ngadamel PoLoo. Kalayan sobatna Adnan Al Maleh mendesain hiji hal anu bakal ngabantosan sanés ukur anjing kualitas kahirupan, tapi ogé pikeun ningkatkeun ka jalma anu boga manula atanapi kakirangan sareng teu tiasa kaluar ti bumi dina usum usum. Éta otomatis, ngahindarkeun bau sareng gampang dianggo, ngalaksanakeun, ngabersihan sareng idéal pikeun jalma anu hirup di rumah susun, pikeun motorhome sareng kapal pamilik, hotel sareng resort.

Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse Kusabab gaya hirup monoton sareng kurangna interaksi sustainable sareng Alam, jalma hirup dina kaayaan ngarobih konstanta sareng henteu puas manah internal, anu henteu ngantenkeun anjeunna tiasa mikaresep hirup ka jero. Éta tiasa dibenerkeun ku nyebarkeun wates persepsi sareng mangtaun pangalaman anyar interaksi Human-Alam. Naha manuk? Nyanyi maranéhna positif mangaruhan kaséhatan méntal manusa, ogé manuk ngajaga lingkungan tina hama serangga. Proyék Domik Ptashki mangrupikeun kasempetan pikeun nyiptakeun lingkungan anu saé sareng nyoba dina peran ornithologist ku cara ningali sareng ngurus manuk.

Robot Perawatan Piaraan

Puro

Robot Perawatan Piaraan Objéktor desainer nyaéta pikeun ngarengsekeun masalah dina nguasaan anjing rumah tangga 1-jalma. Gangguan kacemasan sato Canine sareng masalah fisiologis diturunkeun tina waktos anu berkepanjangan henteuna juru kunci. Alatan rohangan hirup leutikna, para juru kunci ngabagi lingkungan hirup sareng sato pendamping, ngabalukarkeun masalah bérés. Diilhami tina titik nyeri, desainer didatangkeun kalayan robot perawatan anu 1. maén sareng berinteraksi sareng sato pendamping ku ngalungkeun perawatan, 2. ngabersihan debu sareng remen saatos kagiatan indoor, sareng 3. nyandak bau sareng rambut nalika sato pendamping nyandak sesa.