Majalah desain
Majalah desain
Lampu

Louvre

Lampu Lampu Louvre mangrupikeun lampu méja interaktif anu diideuan ku sinar panonpoé Yunani anu gampang dileungitkeun tina shutters anu ditutup ngaliwatan Louvres. Diasuh tina 20 cincin, 6 buah cork sareng 14 tina Plexiglas, anu ngarobih tatanan kalayan cara anu suka-suka pikeun ngarobih difusi, jilid sareng éstétis akhir pikeun lampu numutkeun kana pilihan sareng kabutuhan pangguna. Cahaya ngaliwat bahan sareng nyababkeun panyebaran, janten teu aya bayangan anu muncul dina diri nyalira di permukaan bumi. Cingcin sareng jangkungna jangkung masihan kasempetan tina kombinasi sajajalan, kustomisasi aman sareng kontrol lampu total.

Desain Pakéan

Sidharth kumar

Desain Pakéan NS GAIA mangrupikeun labél awéwé kontemporer anu asalna ti New Delhi anu beunghar ku desain unik sareng téhnik lawon. Merek mangrupikeun pendukung produksi produksi épéktip sareng sagala hal naek basikal sareng daur ulang. Pentingna faktor ieu ditingali dina pilar pangaranan, nyaéta 'N' sareng 'S' dina NS GAIA ngadeg pikeun Alam sareng Sustainability. Pendekatan NS GAIA nyaéta "kurang leuwih". Labél maénkeun bagian anu aktip dina gerakan fashion anu slow ku mastikeun dampak lingkungan minimal.

Arsitéktur Campuran Dicampur

Shan Shui Plaza

Arsitéktur Campuran Dicampur Tempatna di kota sajarah Xi'an, antara pusat bisnis sareng aliran TaoHuaTan, proyék ieu sanés ngan ukur ngahubungkeun jaman baheula sareng ayeuna tapi ogé kota sareng alam. Diideuan ku The Peach mekar spring Cina, proyék ieu nawiskeun tempat paradisiac tempat sareng tempat kerja ku nyayogikeun hubungan anu caket kana alam. Dina budaya Tiongkok, filsafat cai gunung (Shan Shui) gaduh teges penting tina hubungan antara manusa sareng alam, ku cara ngamangpaatkeun taneman cai dina situs éta, proyék ieu nawiskeun rohangan ngagambarkeun ngagambarkeun filsafat Shan Shui di kota.

Identitas Perusahaan

film festival

Identitas Perusahaan "Bioskop, ahoy" mangrupikeun slogan pikeun edisi kadua Festival Film Éropa di Kuba. Éta bagian tina konsép desain anu difokuskeun kana perjalanan salaku cara nyambungkeun budaya. Desain ieu ngaleungitkeun perjalanan kapal pelayaran anu angkat ti Éropa ka Havana anu dieusian pilem. Desain undangan sareng tikét kanggo festival ieu diilhami ku paspor sareng pass boarding anu dianggo ku para wisatawan di sakumna dunya. Gagasan anu ngalangkungan pilem-film éta nyorong masarakat supaya resep sareng panasaran ngeunaan séntral budaya.

Lampu

Little Kong

Lampu Little Kong mangrupikeun séri lampu anu ambient anu ngandung filsafat oriental. Estetika Oriental nunjukkeun pisan perhatosan antara virtual sareng nyata, lengkep sareng kosong. Nyumputkeun LED sacara halus kana kutub logam henteu ngan ukur ngajamin kabersihan sareng purun tapi ogé ngabédakeun Kong tina lampu sanés. Désainer mendakan karajinan anu meujeuhna saatos langkung tina 30 kali percobaan pikeun nampilkeun cahaya sareng sagala rupa tékstur sampurna, anu ngamungkinkeun pangalaman pencahyaan anu endah. Dasarna ngadukung kabel tanpa kabel sareng ngagaduhan port USB. Éta tiasa dihurungkeun atanapi pareum hungkul ku ngaliwat leungeun.

Kadaharan Jajan

Have Fun Duck Gift Box

Kadaharan Jajan Kotak kado "Have Fun Duck" mangrupikeun kotak kado khusus pikeun pamuda. Diideuan ku kaulinan gaya piksel, kaulinan sareng pilem, desainna ngagambarkeun "kota dahareun" pikeun jalma ngora kalayan ilustrasi anu narik sareng rinci. Gambar IP bakal dihijikeun kana jalan kota sareng jalma ngora resep olahraga, musik, hip-hop sareng kagiatan hiburan sanés. Ngalaman kaulinan olahraga anu saé bari ngaraosan katuangan, nganyatakeun anu ngora, gaya hirup senang sareng senang.