Majalah desain
Majalah desain
Situs Wéb

Tailor Made Fragrance

Situs Wéb Tailor Made Fragrance lahir tina pangalaman hiji perusahaan Italia anu khusus dina pamekaran sareng produksi bungkusan primér pikeun seungit, perawatan kulit, kosmetik warna sareng sektor seungit bumi. Peran Webgriffe nyaéta pikeun nyokong Strategi Usaha Pelanggan ku ngarancang solusi anu ngagem Kasadaran Brand sareng peluncuran Unit Usaha anyar anu ditumpes dina hayu para pengguna nyiptakeun parfum unik sareng ngaropéa anu sampurna, ngalengkepan léngkah tina prosés pangembangan industri. segmentasi tina tawaran B2B.

Kontrol Kualitas Hawa

Midea Sensia AQC

Kontrol Kualitas Hawa Midea Sensia AQC mangrupikeun hibrida calakan anu ngahijikeun interior bumi kalayan kamampuan sareng gaya. Éta nyangking téknologi kamanusaan sareng inovasi ngalangkungan fitur, ngatur suhu sareng hawa purifikasi nganggo hawa sareng vas kana hiasan kamar. Kesejahteraan asalna ngaliwatan téknologi sensor anu tiasa maca lingkungan sareng ngajaga suhu lokal sareng asor stabil, dumasarkeun persiapan saméméhna, dilakukeun ku MideaApp.

Robot Mobile Otonom

Pharmy

Robot Mobile Otonom Robot navigasi otonom pikeun logistik rumah sakit. Sistem jasa produk pikeun ngalaksanakeun pangiriman éfisién anu aman, turunna kasempetan profésional kaséhatan parantos kakeunaan gering, ngendalikeun panyakit pandemi antara staf rumah sakit sareng pasien (COVID-19 atanapi H1N1). Rarancang ngabantosan pikeun ngatur pangiriman rumah sakit kalayan aksés gampang sareng aman, nganggunakeun interaksi pangguna anu henteu rumit ngalangkungan téknologi anu ramah. Unit robotic ngagaduhan kamampuan pikeun mindahkeun otonom dina lingkungan jero ruangan sareng parantos nyinkronisasi aliran sareng unit anu sami, tiasa janten tim kolaborasi pikeun tim.

Padumukan

Shkrub

Padumukan Imah Shkrub muncul kaluar tina cinta sareng cinta - pasangan anu asih sareng tilu budak. DNA imah nyertakeun prinsip-prinsip éstétika anu manggih inspirasi dina sajarah Ukrania sareng budaya anu diideuan ku kawicaksanan Jepang. Unsur bumi salaku bahan ngajantenkeun sorangan dina aspék struktural bumi, sapertos hateup pituin anu asli sareng dina témbok lempung anu éstur geulis sareng padet. Gagasan pikeun ngahormatan, salaku tempat ngadegna, tiasa diraoskeun sapanjang bumi, sapertos tutunjuk anu alus.

Bau Diffusor Pinter

Theunique

Bau Diffusor Pinter Agarwood anu langka tur mahal. Ambu ngan ukur tiasa dicandak tina pembakaran atanapi ékstraksi, digunakeun di jero ruangan sareng dianggotaan ku sababaraha pangguna. Pikeun ngarobih watesan ieu, diffusor ambu pinter sareng tablet agarwood anu dilakukeun ku tangan alami didamel saatos 3 taun usaha sareng langkung ti 60 desain, 10 prototipe sareng 200 ékspérimén. Éta nunjukkeun modél bisnis anyar anu tiasa dianggo sareng kontéks industri kayu lumayan. Pangguna ngan saukur nyelapkeun diffusor di jero mobil, ngaluyukeun waktos, kapadetan sareng rupa-rupa aroma kalayan betah sareng ngaraosan aromaterapi immersive dimana waé aranjeunna angkat sareng iraha waé aranjeunna ngajalankeun.

Kondisioner Hawa

Midea Sensia HW

Kondisioner Hawa The Midea Sensia promosikeun kualitas hirup sareng cara anu inovatif pikeun ngalaan obyék hiasan. Salian éta efisiensi aliran hawa sareng tiiseun, éta ngahasilkeun panel sentuhan inovatif anu masihan aksés kana fungsi sareng warna kilat sareng intensitas. Terapi warna anu ngabantosan prosés anti-stres, ngaluarkeun produk inovatif dina dua cara, ogé kabiasaan sareng éstétika. Salian ti éstétika anu béda-béda, bentukna ngahijikeun pedalaman bumi nganggo kamampuan sareng gaya, ngahargaan bumi ku lampu henteu langsung.