Majalah desain
Majalah desain
Bungkusan

Winetime Seafood

Bungkusan Rarancang bungkusan kanggo sérial Winetime Seafood kedah nunjukkeun kasegaranan sareng réliabilitas produk, kedah bénten langkung saé ti pesaing, saluyu sareng kahartos. Warna anu dianggo (biru, bodas sareng oranyeu) nyiptakeun kontrasna, ngantebkeun unsur penting sareng ngagambarkeun posisi merek. Konsep unik tunggal anu dimekarkeun ngabédakeun séri ti produsén sanés. Strategi inpormasi visual ngamungkinkeun pikeun ngidentipikasi macem-macem produk tina séri, sareng panggunaan ilustrasi tinimbang poto ngajantenkeun bungkusan langkung narik.

Ngaran proyék : Winetime Seafood, Ngaran desainer : Olga Takhtarova, Nami Klién : SOT B&D.

Winetime Seafood Bungkusan

Desain anu luar biasa ieu mangrupikeun pinunjul tina penghargaan desain platinum dina kaulinan, pertandingan sareng pertandingan desain hobi produk. Anjeun pasti kedah ningali portopolio desainer panghargaan platinum pikeun mendakan seueur énggal, inovatif, kaulinan asli sareng kreatif, kaulinan sareng desain hobi hasil karya.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.