Majalah desain
Majalah desain
Cafe

Aix Arome Cafe

Cafe Tempatna Café mangrupikeun para pangunjung karasa aya hubungan sareng lautan. Struktur bentuk endog ageung anu disimpen di tengah rohangan sakaligus aya fungsi salaku kasir sareng asupan kopi. Penampilan Ikon tina stan ieu diideuan ku buncis kopi anu poék sareng kusam nempo. Dua bukaan ageung di luhureun dua sisi "kacang ageung" janten sumber ventilasi anu hadé sareng cahaya alami. Café nyayogikeun méja panjang sapertos kebat gurita sareng gelembung sadayana. Panutup gantung gandeng sacara acak nyarupaan pandangan lauk kana permukaan cai, réngkét ngagurilap nyerep sinar panonpoé mulus ti langit bodas anu lega.

Ngaran proyék : Aix Arome Cafe, Ngaran desainer : One Plus Partnership Limited, Nami Klién : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Cafe

Desain anu luar biasa ieu mangrupikeun pinunjul tina penghargaan desain platinum dina kaulinan, pertandingan sareng pertandingan desain hobi produk. Anjeun pasti kedah ningali portopolio desainer panghargaan platinum pikeun mendakan seueur énggal, inovatif, kaulinan asli sareng kreatif, kaulinan sareng desain hobi hasil karya.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.