Majalah desain
Majalah desain
Dashcam Mobil

BlackVue DR650GW-2CH

Dashcam Mobil BLackVue DR650GW-2CH mangrupikeun kaméra dasbor mobil panjagaan kalayan bentuk cylindrical anu sederhana tapi canggih. Ningkatkeun unitna gampang, sareng berkat rotasi 360 derajat éta gampang diatur. Kadua dashcam pikeun kipas angin ngaminimalkeun getaran sareng silau sareng ngamungkinkeun ngarékam langkung lemes sareng langkung stabil. Saatos panalungtikan anu lengkep pikeun mendakan bentuk geometris anu sampurna anu tiasa harmoni sareng fitur-fitur kasebut, bentuk cylindrical anu nyayogikeun unsur boh stabilitas sareng adjustability dipilih pikeun proyék ieu.

Korsi

Tri

Korsi Stool dina solidar alami padet damel sareng mesin CNC sareng tangan réngsé kana kapastian nyaéta yén éta dibentuk tina blok padu kayu sedeng anu teu dirawat 50 x 50 permukaan digosok ku tangan kalayan grits kertas pasir nyiptakeun matte permukaan sareng lancar kana sentuhan sareng ningkatkeun na wujud sareng skema warna tina kayu cedar tinangtu nyaéta ngagaduhan minyak alami anu ngajagi sareng ngajantenkeun éta fungsi fungsional sareng praktis dina pangropéa desain anu lembut anu nambihan bahan alami kalayan tambahan seungitna anjeun tiasa nyarioskeun ngeunaan desain indrawi desain. , kanyamanan, sareng seungit.

Vas

Flower Shaper

Vas Védi-vas ieu mangrupikeun hasil tina percobaan sareng kamampuan sareng batasan liat sareng mesin cetak liat 3D anu diwangun. Liat lemes sareng pliable nalika baseuh, tapi janten sesah sareng rapuh nalika garing. Saatos pemanasan dina kilogram, taneuh liat janten bahan awét, tahan cai. Fokusna nyaéta nyiptakeun wangun sareng tékstur anu pikaresepeun anu hésé atanapi waktos nyakup pikeun ngadamel atanapi henteu kaleresan nganggo metode tradisional. Materi sareng metode mangrupikeun struktur, tékstur sareng wujudna. Sadaya damel bareng ngabantosan ngawangun kembang. Henteu aya bahan anu sanésna parantos ditambah.

Kaulinan

Mini Mech

Kaulinan Diideuan ku sipat fleksibel struktur modular, Mini Mech mangrupikeun blok blok transparan anu tiasa dirakit jadi sistem kompléks. Unggal blok ngandung unit mékanis. Kusabab desain universal gandeng sareng panyambungna magnét, macem-macem kombinasi sajajalan tiasa didamel. Desain ieu ngagaduhan tujuan pendidikan sareng rekreasi dina waktos anu sareng. Éta tujuan pikeun ngamekarkeun kakuatan ciptaan sareng ngamungkinkeun insinyur ngora ningali mékanisme nyata unggal unit masing-masing sareng sacara koléktif dina sistem.

Keran

Aluvia

Keran Rarancang Aluvia narik inspirasi dina erosiis alluvial, cai nyiptakeun siluét anu lembut dina batu-batu ngaliwatan waktos sareng pengkuh; sapertos keretas sisi walungan, lemes sareng kurva ramah dina desain gagang ngagoda pangguna ka operasi anu teu aya upaya. Transisi anu diciptakeun sacara saksama ngamungkinkeun cahaya pikeun ngarambat sacara lancar sapanjang permukaan, ku kituna méré unggal produk katingal harmoni.

Méja Laptop

Ultraleggera

Méja Laptop Dina ruang tamu pangguna, éta bakal tiasa ngalaksanakeun tugas méja kopi sareng nyumponan kabutuhan nempatkeun, ngantunkeun, tetep ngémutan sababaraha objék; Éta henteu hungkul dirancang kanggo panggunaan laptop, tapi tiasa langkung spésifik pikeun panggunaan laptop; Éta tiasa ngijinkeun posisi korsi anu béda tanpa ngawatesan mobilitas nalika nganggo dina dengkul; Pondokna, perabot bumi anu henteu dimaksudkeun pikeun dianggo dina tuur tapi tetep disarankeun digunakeun dina waktos anu dipendakan dina unit korsi sapertos sofa korsi kanggo jangka pondok.