Majalah desain
Majalah desain
Lampu

Jal

Lampu Ngan Lampu Lain, Jal, didasarkeun kana tilu prinsip utama: kesederhanaan, kualitas sareng kemurnian. Éta ngalibatkeun kesederhanaan desain, kualitas bahan sareng kemurnian tujuan produk. Hal ieu dijaga dasar tapi ogé pentingkeun boh kaca sareng cahaya dina ukuran anu sami. Kusabab ieu, Jal tiasa dianggo dina sababaraha cara, format, sareng kontéks.

Gitar Multifungsi

Black Hole

Gitar Multifungsi Liang hideung mangrupikeun gitar anu fungsional dumasar kana gaya musik batu batu sareng logam. Bentuk awak masihan pamaén gitar raos kanyamanan. Éta dilengkepan tampilan kristal cair dina fretboard pikeun ngahasilkeun épék visual sareng program diajar. Sisi tandana tukangeun beuheung gitar, tiasa ngabantosan jalma anu buta atanapi ngagaduhan visi anu kirang maén gitar.

Kompor Gas Portabel

Herbet

Kompor Gas Portabel Herbet mangrupikeun kompor gas portabel, éta téknologi ngamungkinkeun kaayaan ruangan anu optimal sareng nyertakeun sagala syarat masak standar. Komporna diwangun ku komponén baja cut laser sareng gaduh mékanisme kabuka sareng nutup anu tiasa dikonci dina posisi kabuka pikeun nyegah ngarecahna nalika pamakean. Mékanisme kabuka sareng nutup ieu ngamungkinkeun pikeun gampang nyandak, nanganan sareng nyimpen.

Sideboard

Arca

Sideboard Arca mangrupikeun monolit anu kajebak dina jaring, dada anu ngambang adrift sareng eusina. Alat wadah mdf lacquered, kalebet dina jaring idéal anu diperbentuk tina ek padat, dilengkepan tilu léngkah ékstraksi luang anu tiasa diatur dumasar kana sababaraha kabutuhan. Jangkal kayu solid anu parah parantos dimodelkeun pikeun piring kaca thermoformed, pikeun kéngingkeun bentuk organik anu nyéépkeun eunteung cai. Sakabéh lomari dipasang dina dukungan methacrylate transparan pikeun ngantebkeun ngambang idéal.

Wadah

Goccia

Wadah Goccia mangrupikeun wadahna anu ngahias bumi kalayan wangun lemes sareng lampu bodas anu haneut. Éta garansi domestik modéren, titik rapat kanggo jam bagja sareng babaturan di kebon atanapi méja kopi maca buku di ruang tamu. Ieu sakumpulan wadah keramik anu cocog pikeun ngandung simbut usum panas, ogé buah musiman atanapi botol inuman usum panas anu nyiram dina és. Wadahna ngagantung tina siling kalayan tali sareng tiasa diposisikan dina jangkungna anu dipikahoyong. Éta tiasa katingali dina 3 ukuran, anu pang ageungna tiasa réngsé kalayan luhur ek ek.

Méja

Chiglia

Méja Chiglia mangrupikeun méja arca anu bentukna pikeun kapal, tapi ogé ngagambarkeun manah dina sakabéh proyék. Konsép anu ditaliti kabiasaan pikeun pangwangunan modular ti mimiti model dasar anu diusulkeun di dieu. Keturunan dina balok dovetail digabungkeun sareng kamungkinan vertebrae ngageser sacara bébas sapanjangna, ngajamin stabilitas méja, ngamungkinkeun ngembangkeun panjang. Fitur ieu gampang disesuaikan kana lingkungan tujuan. Éta bakal cukup pikeun nambahan jumlah vertebrae sareng panjang balok pikeun nampi dimensi anu dipikahoyong.