Majalah desain
Majalah desain
Keran

Aluvia

Keran Rarancang Aluvia narik inspirasi dina erosiis alluvial, cai nyiptakeun siluét anu lembut dina batu-batu ngaliwatan waktos sareng pengkuh; sapertos keretas sisi walungan, lemes sareng kurva ramah dina desain gagang ngagoda pangguna ka operasi anu teu aya upaya. Transisi anu diciptakeun sacara saksama ngamungkinkeun cahaya pikeun ngarambat sacara lancar sapanjang permukaan, ku kituna méré unggal produk katingal harmoni.

Méja Laptop

Ultraleggera

Méja Laptop Dina ruang tamu pangguna, éta bakal tiasa ngalaksanakeun tugas méja kopi sareng nyumponan kabutuhan nempatkeun, ngantunkeun, tetep ngémutan sababaraha objék; Éta henteu hungkul dirancang kanggo panggunaan laptop, tapi tiasa langkung spésifik pikeun panggunaan laptop; Éta tiasa ngijinkeun posisi korsi anu béda tanpa ngawatesan mobilitas nalika nganggo dina dengkul; Pondokna, perabot bumi anu henteu dimaksudkeun pikeun dianggo dina tuur tapi tetep disarankeun digunakeun dina waktos anu dipendakan dina unit korsi sapertos sofa korsi kanggo jangka pondok.

Korsi

Stocker

Korsi Saham éta mangrupikeun pangeran antara koran sareng korsi. Korsi kai anu bisa ditumpuk cocog pikeun fasilitas pribadi sareng semi. Bentuk ekspresif ieu negeskeun kaéndahan kayu lokal. Rarancang sareng konstruksi strukturna ngamungkinkeun éta ku ketebalan bahan 8 mm 100 persen kai padet pikeun nyiptakeun bahan anu tahan tapi hampang ngan ukur 2300 Gramm. Konstruksi kompak di Stocker ngamungkinkeun gudang tempat. Silih tumpeng, silih gampang disimpen sareng kusabab desain inovatifna, Stocker tiasa kadorong lengkep di handapeun méja.

Méja Kopi

Drop

Méja Kopi Titisna anu dilakukeun ku agul-agul kai sareng marmer matérial; diwangun ku lacquer awak dina kai padet sareng marmer. Tekstur spésifik tina marmer misahkeun sadaya produk masing-masing. Spasi rohangan tina méja kopi leupaskeun ngabantosan pikeun ngatur barang-barang aksés imah alit. Properti anu penting dina desain nyaéta betah gerakan anu disayogikeun ku roda anu disumputkeun anu aya dina kaayaan awak. Desain ieu ngamungkinkeun nyieun kombinasi anu béda sareng alternatif marmer sareng warna.

Méja Gawé

Timbiriche

Méja Gawé Rarancang sigana ngagambarkeun kahirupan anu terus-terusan ngarobah kahirupan kontemporer dina rohangan polvalén sareng inventive anu kalayan permukaan tunggal diresmikeun ku henteuna atanapi ayana potongan kayu anu digeser, ngahapus atanapi nempatkeun, nawiskeun henteu aya watesna kamungkinan pikeun ngatur objék di hiji tempat padamelan, ngajamin katahanan di tempat anu diciptakeun adat sareng ngabales kabutuhan masing-masing. Désainer parantos diideuan ku game timbiriche tradisional, ngaluarkeun hakekat tempatna matriks titik-titik alih pribadi anu masihan ruang anu lucu pikeun gaw.

Karpét Adaptasi

Jigzaw Stardust

Karpét Adaptasi Kar karét didamel dina rombus sareng héksagon, gampil nempatkeun di gigireunana ku permukaan anu anti-dieunakeun. Sampurna pikeun nutupan lantai komo pikeun témbok ngirangan sora anu ngaganggu. Potongan buah aya dina dua jinis anu béda. Potongan warna jambon anu dicepak dina bulu wol NZ nganggo garis sulaman dina serat cau. Potongan Biru dicitak dina wol.