Majalah desain
Majalah desain
Pencét Tangan

Kwik Set

Pencét Tangan The Multi Tujuan Kulit Tangan Pencét nyaéta intuitif, mesin anu dirancang sacara universal anu mempermudah kahirupan para peratra kulit sapopoé sareng ngajantenkeun rohangan leutik anjeun. Hal éta ngamungkinkeun para pengguna pikeun motong kulit, desain imprint / emboss sareng nyetél hardware sareng 20 ditambah maot sareng adaptor anu khusus. Platform ieu dirarancang tina taneuh dugi ka produk anu janten produk kelas.

Jam

Pin

Jam Éta sadayana dimimitian ku kaulinan saderhana dina kelas kréativitas: topik "jam". Ku kituna, rupa-rupa témbok témbok boh digital sareng analog, parantos diulas sareng ditaliti. Gagasan awal anu parantos dimimitian ku daérah anu paling saeutik tina jam anu mangrupikeun pin anu tempatna nyaéta jam biasana. Jinis jam ieu kalebet kutub cylindrical dimana tilu proyektor dipasang. Proyéktor ieu nyayogikeun tilu handles anu aya sareng sami dina jam analog biasa. Nanging, aranjeunna ogé nomer proyék.

Dashcam Mobil

BlackVue DR650GW-2CH

Dashcam Mobil BLackVue DR650GW-2CH mangrupikeun kaméra dasbor mobil panjagaan kalayan bentuk cylindrical anu sederhana tapi canggih. Ningkatkeun unitna gampang, sareng berkat rotasi 360 derajat éta gampang diatur. Kadua dashcam pikeun kipas angin ngaminimalkeun getaran sareng silau sareng ngamungkinkeun ngarékam langkung lemes sareng langkung stabil. Saatos panalungtikan anu lengkep pikeun mendakan bentuk geometris anu sampurna anu tiasa harmoni sareng fitur-fitur kasebut, bentuk cylindrical anu nyayogikeun unsur boh stabilitas sareng adjustability dipilih pikeun proyék ieu.

Korsi

Tri

Korsi Stool dina solidar alami padet damel sareng mesin CNC sareng tangan réngsé kana kapastian nyaéta yén éta dibentuk tina blok padu kayu sedeng anu teu dirawat 50 x 50 permukaan digosok ku tangan kalayan grits kertas pasir nyiptakeun matte permukaan sareng lancar kana sentuhan sareng ningkatkeun na wujud sareng skema warna tina kayu cedar tinangtu nyaéta ngagaduhan minyak alami anu ngajagi sareng ngajantenkeun éta fungsi fungsional sareng praktis dina pangropéa desain anu lembut anu nambihan bahan alami kalayan tambahan seungitna anjeun tiasa nyarioskeun ngeunaan desain indrawi desain. , kanyamanan, sareng seungit.

Vas

Flower Shaper

Vas Védi-vas ieu mangrupikeun hasil tina percobaan sareng kamampuan sareng batasan liat sareng mesin cetak liat 3D anu diwangun. Liat lemes sareng pliable nalika baseuh, tapi janten sesah sareng rapuh nalika garing. Saatos pemanasan dina kilogram, taneuh liat janten bahan awét, tahan cai. Fokusna nyaéta nyiptakeun wangun sareng tékstur anu pikaresepeun anu hésé atanapi waktos nyakup pikeun ngadamel atanapi henteu kaleresan nganggo metode tradisional. Materi sareng metode mangrupikeun struktur, tékstur sareng wujudna. Sadaya damel bareng ngabantosan ngawangun kembang. Henteu aya bahan anu sanésna parantos ditambah.

Kaulinan

Mini Mech

Kaulinan Diideuan ku sipat fleksibel struktur modular, Mini Mech mangrupikeun blok blok transparan anu tiasa dirakit jadi sistem kompléks. Unggal blok ngandung unit mékanis. Kusabab desain universal gandeng sareng panyambungna magnét, macem-macem kombinasi sajajalan tiasa didamel. Desain ieu ngagaduhan tujuan pendidikan sareng rekreasi dina waktos anu sareng. Éta tujuan pikeun ngamekarkeun kakuatan ciptaan sareng ngamungkinkeun insinyur ngora ningali mékanisme nyata unggal unit masing-masing sareng sacara koléktif dina sistem.