Majalah desain
Majalah desain
Bioskop

Wuhan Pixel Box Cinema

Bioskop "Pixel" mangrupikeun unsur dasar gambar, desainer ngajelajah hubungan gerakan sareng piksel anu janten tema desain ieu. "Pixel" diterapkeun dina sababaraha tempat anu bioskop. Balé ruang kantor kantor ngagaduhan amplop melengkung anu luar biasa dibentuk ku langkung ti 6000 lembar panél baja stainless. Témbok tampilan témbok dihias ku jumlah alun-alun alun-alun protruding tina témbok anu nampilkeun nami bioskop. Di jero bioskop ieu, sadayana anu bakal mikaresep suasana hebat dunya digital anu dibangkitkeun ku kohesion sadaya elemen "Pixel".

Ngaran proyék : Wuhan Pixel Box Cinema, Ngaran desainer : One Plus Partnership Limited, Nami Klién : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Bioskop

Desain anu luar biasa ieu mangrupikeun pinunjul tina penghargaan desain platinum dina kaulinan, pertandingan sareng pertandingan desain hobi produk. Anjeun pasti kedah ningali portopolio desainer panghargaan platinum pikeun mendakan seueur énggal, inovatif, kaulinan asli sareng kreatif, kaulinan sareng desain hobi hasil karya.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.