Majalah desain
Majalah desain
Toko Buku, Mall Balanja

Jiuwu Culture City , Shenyang

Toko Buku, Mall Balanja Jato Desain ditugaskeun ngarobih toko buku tradisional janten ruang dinamis, ku ngagunakeun sababaraha - janten sanés ngan balanja tapi ogé budaya budaya pikeun acara-inspirasi buku sareng seueur deui. Centrepice mangrupikeun rohangan "pahlawan" dimana sémah pindah kana lingkungan kayu-gantung anu ditetepkeun sareng desain anu dramatis. Coklat sapertos lanté ngagantung tina siling bari tangga ogé ngaladénan tempat komunal anu nyorong para pangunjung pikeun teras-terasan teras maca dina léngkah.

Poster

CELLS

Poster Dina 19 Juli 2017, PIY ngawangun gedong leutik di Melbourne, Australia. Éta bénténg leutik dirakit tina 761 komponén, sareng aranjeunna namina éta & quot; Sél & quot;. Tempat ngamajukeun dirancang salaku benang tenon anu dibales leungeun sareng tenon lempeng, anu diringkeskeun salaku & quot; East Tenon & amp; West Mortise & quot;. Anjeun bakal mendakan produkna, kalebet rak édél, diajar sareng rak sapatu, sareng sajabana, anu sadayana dirobih deui sareng dirambat jadi hiji organisme. Teras, anjeun bakal ngaraoskeun kahayangna pikeun tumbuh sacara bébas.

Desain Interior Hotel

Stories Container

Desain Interior Hotel Wadahna mawa kargo ka tempat. Hotel na nyéépkeun tempat-tempat istirahat pikeun wisatawan. Tempat istirahat fana nyaeta naon anu aranjeunna biasa. Éta sababna nganggo "wadahna" salaku konsép hotél. Hotél sanés ngan ukur tempat istirahat, tapi ogé rohangan sareng kapribadian. Unggal kamar gaduh éksprési sareng kapribadian sorangan. Ku sabab éta jieun dalapan suite anu béda sakumaha kieu: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey and Ballerina. Stabil House henteu ngan ukur tempat istirahat, tapi ogé tempat persediaan pikeun sumanget anjeun.

Desain Interior Kantor

Yuli Design Studio

Desain Interior Kantor Sok aya seueur teuing papan tanda anu pabalatak dina arah nangtung, horisontal sareng gurat dina jalan anu ngabeungitkeun pameunteu arsitéktur nyata. Ieu naroskeun mertimbangkeun kumaha ngarobih papan tanda pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun épék anu dibawa ku tulisan hiasan luar sapertos kitu. Titik desain interior nyaéta ngirangan perenah saméméhna. Cahaya alam diwanohkeun. Loteng diwangun ku rohangan luhur. Dimana tangga anu dirobah. Ngarobih dimana tangga éta motong waktosna nangtung nangtung. Ieu nyiptakeun kamungkinan anyar kaluar tina wates lama.

Salon Rambut

Taipei Eros

Salon Rambut Rambut salon dumasar kana géométri warna hideung, bodas, sareng kulawu. Sapuanna nyukcruk rambut ditarjamahkeun kana masukan éntitas patung. Motif segitiga ngawangun batu fungsional sareng pesawat ti sérbér ka lantai ngaliwatan tindakan piling, motong, sareng jahit. Lampu bar anu dipasang dina garis pamisah nyumbang ka seueur sabuk lampu, ngalayanan salaku lampu suplemén bari ngarengsekeun kaayaan siling anu diturunkeun. Aranjeunna manjangan sareng meander ku eunteung kana eunteung ageung, sareng bebasna antawis pesawat antara tilu sareng dimensi.

Taman Swasta

Ryad

Taman Swasta Tantangan anu diwangun ku modernisasi imah nagara anu lami sareng jantenkeun kana perdamaian sareng sepi, komprehensif damel boh dina arsitéktur sareng daérah. Hadé parantos diperyogikeun, pagawéan sipil didamel di pavings sareng kolam renang swimmimg sareng témbok ngaropéa diwangun, nyiptakeun ironisasi énggal kanggo alur jalan, témbok sareng pager. Ngebon, irigasi sareng waduk, ogé petir, perabotan sareng asesoris ogé lengkep sareng dihapus.