Majalah desain
Majalah desain
Lampu

Capsule Lamp

Lampu Cahya awalna dirancang pikeun merek kidswear. Inspirasi asalna tina kaulinan kapsul anu diperyogikeun ti budak tina mesin vending biasana aya di toko pelosok. Ningali lampu, tiasa ningali hiji kebat sanés kapsul warni, masing-masing mawa karep sareng kabungah anu ngahudangkeun jiwa budak ngora. Jumlah kapsul tiasa disaluyukeun sareng konténna tiasa diganti sakumaha anu anjeun resep. Tina unggal dinten anu teu kabagjaan kana hiasan khusus, unggal obyék anjeun kapsul janten narasi anu unik pikeun anjeun, ku kituna ngeureunkeun kahirupan sareng kaayaan pikiran dina waktos anu tangtu.

Bioskop

Wuhan Pixel Box Cinema

Bioskop "Pixel" mangrupikeun unsur dasar gambar, desainer ngajelajah hubungan gerakan sareng piksel anu janten tema desain ieu. "Pixel" diterapkeun dina sababaraha tempat anu bioskop. Balé ruang kantor kantor ngagaduhan amplop melengkung anu luar biasa dibentuk ku langkung ti 6000 lembar panél baja stainless. Témbok tampilan témbok dihias ku jumlah alun-alun alun-alun protruding tina témbok anu nampilkeun nami bioskop. Di jero bioskop ieu, sadayana anu bakal mikaresep suasana hebat dunya digital anu dibangkitkeun ku kohesion sadaya elemen "Pixel".

Kalungguhan

White Paper

Kalungguhan Pedalaman nu sapertos kanvas nyiptakeun rohangan pikeun kontribusi kreatif désainer sareng nyiptakeun kasempetan paméran rarancang prosés desain. Nalika unggal proyék maju, témbok sareng papan ditutupan ku panalungtikan, skésa desain sareng presentasi, ngarékam évolusi unggal desain sareng janten diary desainer. Lantai bodas sareng panto kuningan, anu sacara unik sareng gagah pikeun padamelan unggal dinten anu kuat, ngumpulkeun tapak suku sareng sidik ti staf sareng klien, nyaksian kamekaran perusahaan.

Cafe

Aix Arome Cafe

Cafe Tempatna Café mangrupikeun para pangunjung karasa aya hubungan sareng lautan. Struktur bentuk endog ageung anu disimpen di tengah rohangan sakaligus aya fungsi salaku kasir sareng asupan kopi. Penampilan Ikon tina stan ieu diideuan ku buncis kopi anu poék sareng kusam nempo. Dua bukaan ageung di luhureun dua sisi "kacang ageung" janten sumber ventilasi anu hadé sareng cahaya alami. Café nyayogikeun méja panjang sapertos kebat gurita sareng gelembung sadayana. Panutup gantung gandeng sacara acak nyarupaan pandangan lauk kana permukaan cai, réngkét ngagurilap nyerep sinar panonpoé mulus ti langit bodas anu lega.

Pameran Roadshow

Boom

Pameran Roadshow Ieu mangrupikeun desain desain paméran pikeun pameuntasan jalan modél trendi di Cina. Téma ngeunaan jalanraya ieu nunjukkeun poténsi nonoman pikeun ngémutan gambarna nyalira, sareng ngalambangkeun sora anu ngabeledug ku roadshow ieu sacara umum. Bentuk Zigzag parantos dianggo salaku elemen visual utama, tapi kalayan konfigurasi anu béda nalika dilarapkeun di ruang kubu di kota anu béda-béda. Struktur papan paméran sadayana mangrupikeun "kit-of-part" anu kapasang di pabrik sareng dipasang di situs. Sababaraha bagian tiasa dianggo atanapi diteraskeun deui pikeun ngadamel desain stan anyar kanggo lirén dina jalur jalan.

Terobosan Desain Grafis

The Graphic Design in Media Conception

Terobosan Desain Grafis Buku ieu ngeunaan desain grafis; éta méré eksplisit, rinci detil dina struktur desain salaku prosés anu dipaké pikeun komunikasi sareng pamirsa sareng budaya anu béda-béda ngalangkungan métode desain kaasup arti desain grafis salaku peran, prosés desain salaku téknik, desain branding salaku kontéks pasar, desain desain sareng témplat anu disiapkeun sareng ngeusian karya tina imajinér pisan imajinatif, anu dianggo pikeun nunjukkeun prinsip desain.