Majalah desain
Majalah desain
Parabot Sareng Patung Organik

pattern of tree

Parabot Sareng Patung Organik Proposisi partisi anu ngamangpaatkeun bagian konifer kalayan henteu cekap; nyaéta, bagian langsing tina satengah luhur kalapa jeung bagian anu henteu teratur tina akar. Kuring nengetan cingcin taunan organik. Pola partikel anu tumpang tindihna nyiptakeun irama anu teu pikaresepeun dina rohangan henteu anorganik. Kalayan produk-produk anu lahir tina siklus matéri bahan ieu, arah spasial organik janten kamungkinan pikeun konsumen. Salajengna, keunikan unggal produk méré aranjeunna nilai anu leuwih luhur.

Kaulinan

Movable wooden animals

Kaulinan Peranekaan kaulinan sato digoler nganggo sababaraha cara, sederhana tapi senang. Bentuk sato anu abstrak nyerep barudak pikeun imag.There 5 sato di grup: Babi, Bebek, Giraffe, Kéong sareng Dinosaurus. Sirah bebek pindah ti katuhu ka kénca sawaktos anjeun ngajemput tina méja, jigana nyarios "NO" ka anjeun; Sirah jerapah tiasa angkat ti luhur ka handap; Irung babi, Snail's sareng Dinosaur na sirah pindah ti jero ka luar ka luar nalika anjeun ngagentos buntut na. Sagala gerakan ngajadikeun urang seuri sareng nyetir barudak maén dina sababaraha cara, sapertos narik, ngadorong, kénging dll.

Cafe Universitas

Ground Cafe

Cafe Universitas Kafe 'Ground' anyar ngagaduhan henteu ngan ukur konsép sosial di antara fakultas sareng mahasiswa sakola rékayasa, tapi ogé ngadorong interaksi antara sareng diantara anggota departemén sanés di Universitas Padjadjaran. Dina desain urang, urang ngajantenkeun volume konkrit tina unadorned tilas ruangan seminar ku cara ngaletak palette papan walnut, aluminium berlubang, sareng bluestone kosong di témbok, lantai, sareng siling rohangan.

Roly Poli, Mainan Kai Anu Dipindahkeun

Tumbler" Contentment "

Roly Poli, Mainan Kai Anu Dipindahkeun Kumaha carana ngagaduhan katumbiri? Kumaha nangkeup angin usum panas? Kuring sok keuna ku sababaraha hal halus sareng rumang pisan sugema sareng bagja. Kumaha nyimpen sareng kumaha gaduhna? Cukup pisan saé sapertos hari raya. Abdi hoyong bentuk macem-macem bahan dina cara anu sederhana sareng lucu. Hayu barudak maén sareng aranjeunna pikeun mikawanoh dunya fisik, merangsang imajinasi sareng ngabantosan aranjeunna ngartos lingkungan lingkunganana.

Sapatu Méwah

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Sapatu Méwah Garis Gianluca Tamburini "permata sandal / ngawangun", anu disebut Konspirasi, diadegkeun dina taun 2010. sapatu konspirasi sacara gampang ngagabungkeun téknologi sareng estetika. Heels and soles didamel tina bahan-bahan sapertos lightum alluminium sareng titanium, wich tuang dina bentuk arca. Siluét tina sapatu anu teras disorot ku batu semi / adi sareng perhiasan anu langkung saé. Téknologi luhur sareng bahan anu ujung motong janten patung modéren, gaduh bentuk sandal, tapi dimana sentuhan sareng pangalaman ti perairan Itali terampil masih katingali.

Ayunan, Kursi Goyang

Dimdim

Ayunan, Kursi Goyang Lisse Van Cauwenberge nyiptakeun ieu salah sahiji solusi jalan anu seueur anu ngagaduhan salaku korsi goyang sareng ogé ayunan nalika dua korsi Dimdim ngagabung. Masing tina korsi goyang diwangun ku kai anu ngadukung baja sareng réngsé dina kerang walnut. Dua korsi tiasa dipasang ka unggal anu sanés ku bantosan dua clamp anu disumputkeun di handap korsi pikeun ngabentuk oray.