Majalah desain
Majalah desain
Lampu Pencahayaan

Yazz

Lampu Pencahayaan Yazz mangrupikeun lampu pencahayaan anu pikaresepeun anu diwangun tina kabel kaku semi anu bengkok anu ngamungkinkeun para pengguna ngabengkokkeun kana bentuk atanapi bentuk anu cocog sareng wanda. Éta ogé hadir sareng jack anu dipasang, gampil ngagabungkeun langkung ti hiji unit babarengan. Yazz ogé sacara éstétika pikaresepeun, ramah sareng ékonomis. Konsep ieu asalna tina ideu anu ngaminimalkeun cahaya kana kabutuhan dasarna salaku ekspresi pamungkas kaéndahan tanpa kaleungitan lampu dampak éstétis ti saprak minimalism industri nyaéta seni sorangan.

Korsi

Kagome

Korsi Dirancang ku Shinn Asano kalayan latar dina desain grafis, Sen mangrupikeun koléksi 6 sapotong perabot baja anu ngagaduhan garis 2D kana bentuk 3D. Masing-masing bagian kalebet "najangan kagome" parantos didamel ku garis anu ngirangan kaleuwihan pikeun nganyatakeun duanana bentuk sareng fungsina dina sajumlah aplikasi, diideuan ku sumber anu unik sapertos karajinan sareng pola tradisional Jepang. Wangkongan anu kagome didamel tina 18 segitiga sudut anu pas anu saling ngadukung sareng upami ditingali ti luhur ngabentuk pola karajinan tradisional Jepang kagome moyou.

Sadayana-Dina-Hiji Pc

BENT

Sadayana-Dina-Hiji Pc Dirancang kalayan prinsip kustomisasi massa, nedunan kabutuhan pangguna kalayan cara anu langkung saé dina watesan produksi masal. Tantangan utama dina proyék ieu nyaéta pikeun nyiptakeun desain anu bakal nyayogikeun kabutuhan anu béda tina opat kelompok pangguna dina watesan watesan produksi massa. Tilu barang kustomisasi ditetepkeun sareng dianggo pikeun ngabédakeun produk kanggo grup pangguna ieu: 1. Sharing layar .screen jangkungna adjustment3.keyboard-calculator kombinasi.A modul layar sekunder anu disesuaikeun digantelkeun salaku solusi sareng kombinasi keyboard-calculator anu unik anu prop nyaéta

Lampu

Hitotaba

Lampu Dirancang ku Shinn Asano kalayan latar dina desain grafis, Sen mangrupikeun koléksi 6 sapotong perabot baja anu ngagaduhan garis 2D kana bentuk 3D. Masing-masing sapotong kaasup "lampu hitotaba" parantos didamel ku garis anu ngirangan kaleuwihan pikeun nganyatakeun duanana bentuk sareng fungsina dina sajumlah aplikasi, diideuan ku sumber anu unik sapertos karajinan sareng pola tradisional Jepang. Lampu Hitotaba diiluan ku pamandangan anu hadé di padésan Jepang dimana bundles jerami béas digantung ka handap pikeun garing saatos panén.

Korsi Téater

Thea

Korsi Téater MENUT mangrupikeun studio desain anu difokuskeun kana desain budak, kalayan tujuan anu jelas pikeun ngagabungkeun jambatan sareng hiji kanggo déwasa. Filsafat urang nyaéta nawiskeun visi inovatif ngeunaan cara hirup kulawarga kontemporer. Kami nampilkeun THEA, korsi teater. Calik sareng cet; nyiptakeun carita anjeun; terus nelepon babaturan! Titik fokus TheA nyaéta bagian tukang, anu tiasa dianggo salaku panggung. Aya laci dina bagian handap, anu sakali dibuka nyumputkeun tukangeun korsi sareng masihan sababaraha privasi pikeun 'dalangna'. Budak bakal mendakan wayang ramo dina laci ka pentas panggung sareng rerencangan.

Sistem Desain Interior Modular

More _Light

Sistem Desain Interior Modular Sistem anu modular bisa dipasang, dibongkar sareng ékosistem. More_Light ngagaduhan jiwa héjo sareng gampang dianggo. Éta inovatif sareng idéal pikeun nyugemakeun kaperluan sadaya urang sapopoé, berkat kalenturan modul alun-alun sareng sistem gabungan. Buku ukuran anu ukuranana béda sareng lebar, rak, témbok panel, témbong tampilan, unit témbok tiasa dirakit. Atuh berkat rupa-rupa kemasan, warna sareng tekstur anu sayogi, kapribadianna tiasa langkung ditingkatkeun ku desain anu langkung pas. Pikeun desain imah, tempat kerja, toko. Ogé sayogi kalayan jeroeun. caporasodesign.it