Majalah desain
Majalah desain
Alat Kaamanan

G2 Face Recognition

Alat Kaamanan bahan kualitas luhur sareng kesederhanaan desain ngadamel kaamanan alat ieu pangenalan perkakas mewah, gagah sareng mantep. Téknologi canggih di jero supados janten salah sahiji panggancangna di dunya sareng tepat pisan, teu aya anu tiasa ngapusi algoritma na. Produk buktina cai nganggo suasana anu nyababkeun lampu di sisi tukang ngadamel suasana anu canggih sanajan di kantor paling tiis. Ukuran kompak ngajadikeun pas ampir ka mana waé sareng bentukna ngamungkinkeun diposisikan sacara horisontal atanapi vertikal.

Parabot Anu Mekar

dotdotdot.frame

Parabot Anu Mekar Imah beuki leutik janten, aranjeunna peryogi parabot anu hampang anu serbaguna. Dotdotdot.Frame mangrupikeun ponsel anu munggaran, sistem parabot perumahan anu disesuaikan di pasar. Éféktip sareng kompak, bingkai tiasa dibenerkeun dina témbok atanapi leant ngalawan éta panempatan gampang di bumi. Sareng kustomisasina asalna tina 96 liang sareng jangkauan aksésana pikeun ngalereskeun kana aranjeunna. Anggo salah sahiji sareng ngagabungkeun sababaraha sistem babarengan upami diperyogikeun - aya hiji kombinasi anu terbatas aya.

Acuan És

Icy Galaxy

Acuan És Alam sok janten salah sahiji sumber inspirasi anu paling penting pikeun désainer. Gagasan sumping ka pamikiran desainer ku cara ningali kana rohangan sareng gambar Milk Way Galaxy. Aspék anu paling penting dina desain ieu nyaéta nyiptakeun wujud anu unik. Seueur desain anu aya dina pasar fokus dina ngajantenkeun és anu paling jelas tapi dina desain anu dibere ieu, para desainer ngahaja museurkeun kana bentuk-bentuk anu didamel ku mineral bari cai janten és, janten langkung jelas anu désainer ngarobih cacad alam kana épék geulis. Desain ieu nyiptakeun bentuk spherical spiral.

Parkir Bike Sapédah

Smartstreets-Cyclepark™

Parkir Bike Sapédah Smartstreets-Cyclepark mangrupikeun fasilitas parkir motor sapédah pikeun dua sapédah anu pas dina sababaraha menit kanggo ningkatkeun kamajuan gancang tina parkir baskét peuntas daérah kota tanpa nambihan kendang. Perangkat ngabantuan nyolong maling bike sareng tiasa dipasang dina jalan anu paling sempit, ngaleungitkeun nilai anyar tina infrastruktur anu parantos aya. Dijieun tina stainless steel Alat tiasa warna RAL nu cocog sareng branded pikeun Otoritas Lokal atanapi sponsor. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngabantosan rute Daur. Éta bisa dikonfigurasikeun pikeun cocog sareng ukuran atanapi gaya kolom.

Tangga

U Step

Tangga Tangga tangga U dibentuk ku nyambungan dua buah profil kotak pasagi ngawangun u anu gaduh dimensi anu béda. Cara ieu, tangga janten nyokong diri kalayan diménsi anu henteu diménsi langkung ti ambang hiji. Persiapan sateuacanna potongan ieu nyayogikeun genah. Pembungkusan sareng angkutan potongan lempeng ieu ogé disederhanakeun pisan.

Tangga

UVine

Tangga Tangga spiral UVine kabentuk ku interlocking U sareng V profil kotak ngawangun dina modél silih alik. Cara ieu, tangga janten nyokong diri saprak éta henteu peryogi kutub tengah atanapi dukungan perimeter. Ngaliwatan struktur modular sareng serbaguna na, desain ngadamel kasederhanaan sapanjang manufaktur, bungkusan, transportasi sareng instalasi.