Majalah desain
Majalah desain
Piano Hibrid Méwah

Exxeo

Piano Hibrid Méwah EXXEO mangrupikeun salah sahiji Pél hibrida Elegant pikeun rohangan kontemporer. Bentuk unikna ngajantenkeun tilu diménsi tina gelombang sora. Konsumén piano tiasa leres ngarobih pianona supaya harmoni sareng sakurilingna salaku potongan Art Hiasan. Piano téknologi tinggi ieu dilakukeun tina bahan éksotik sapertos Serat Karbon, Kulit otomotif premium sareng sistem spéker soundboard Aerospace kelas Aluminium.Advanced; ngahudangkeun deui régional dinamis tina pianos Grand ngalangkungan 200 Watts, 9 sistem sora spiker. Batré anu didamel khusus ngamungkinkeun piano ngalaksanakeun dugi ka 20 jam dina biaya tunggal.

Kompleks Perhotelan

Serenity Suites

Kompleks Perhotelan Serenity Suites tempatna di Nikiti, pakampungan Sithonia di Chalkidiki, Yunani. Komplek ieu diwangun ku tilu unit sareng dua puluh suite sareng kolam renang. Unit-unit gedong nandaan bentuk cakrawala spasial anu jero bari nawiskeun pandangan optimal ka laut. Kolam renang mangrupikeun inti antara akomodasi sareng fasilitas umum. Kompleks perhotelan mangrupikeun landmark di daérah éta, salaku cangkang ékstrovert kalayan kualitas batin.

Uv Sterilizer

Sun Waves

Uv Sterilizer SunWaves mangrupikeun sterilisasi anu tiasa ngaleungitkeun kuman, kapang, baktéri sareng virus dina ngan 8 detik. Dirancang pikeun ngarobih beban baktéri anu aya dina permukaan sapertos cangkir kopi atanapi piring. SunWaves diciptakeun kalayan ngingetkeun kaayaan taun COVID-19, pikeun ngabantosan anjeun ngaraosan sikep sapertos nginum tea di kafé kalayan aman. Éta tiasa dianggo boh dina lingkungan profésional sareng bumi sabab ku sikep saderhana éta ngasterilisasi dina waktos anu pondok ku lampu UV-C anu umurna panjang sareng pangropéa minimal, ogé ngabantosan ngirangan bahan anu tiasa dianggo.

Program Kagiatan Desain

Russian Design Pavilion

Program Kagiatan Desain paméran, kontes desain, bengkel, konsultasi desain atikan sareng proyék penerbitan anu tujuanana pikeun ngamajukeun desainer Rusia sareng merek di mancanagara. Aktivitas kami merangsang desainer anu nyarios Rusia pikeun nyampurnakeun pangaweruh sareng kaahlian maranéhanana ngaliwatan proyék internasional sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngartos peranna dina komunitas desain, kumaha pikeun ngamajukeun sareng ngajantenkeun produkna kalapa, sareng nyiptakeun inovasi anu leres.

Alat Pendidikan Sareng Pelatihan

Corporate Mandala

Alat Pendidikan Sareng Pelatihan Mandala perusahaan mangrupikeun alat atikan sareng latihan anu énggal. Ieu mangrupikeun integrasi inovatif sareng unik tina prinsip mandala kuno sareng identitas perusahaan anu dirarancang pikeun naekeun gawé bareng sareng kinerja bisnis umum. Salajengna éta unsur anyar tina jati perusahaan perusahaan. Mandala perusahaan mangrupikeun kagiatan kelompok pikeun tim atanapi kagiatan kanggo pengurus individu. Éta dirancang khusus pikeun perusahaan khusus na ku berwarna ku tim atanapi ku individu sacara gratis sareng intuitif dimana sadayana tiasa milih warna atanapi médan.

Detektor Cacat Ultrasonic Portabel

Prisma

Detektor Cacat Ultrasonic Portabel Prisma dirancang pikeun uji bahan non-invasif dina lingkungan anu paling ekstrim. Éta mangrupikeun detektor munggaran anu ngalebetkeun imaging real-time canggih sareng scanning 3D, sahingga interpretasi cacad langkung gampang, ngirangan waktos teknisi dina situs. Kalebet kandang anu ampir teu tiasa jalan sareng sababaraha mode pamariksaan anu unik, Prisma tiasa ngaliput sadaya uji aplikasi, tina saluran paip minyak ka komponén aeroangkasa. Éta mangrupikeun detektor anu munggaran kalayan ngarékam data integral, sareng generasi laporan PDF otomatis. Konéktipitas nirkabel sareng Ethernet ngamungkinkeun unit gampang ditingkatkeun atanapi didiagnosis.