Majalah desain
Majalah desain
Alat Pendidikan Sareng Pelatihan

Corporate Mandala

Alat Pendidikan Sareng Pelatihan Mandala perusahaan mangrupikeun alat atikan sareng latihan anu énggal. Ieu mangrupikeun integrasi inovatif sareng unik tina prinsip mandala kuno sareng identitas perusahaan anu dirarancang pikeun naekeun gawé bareng sareng kinerja bisnis umum. Salajengna éta unsur anyar tina jati perusahaan perusahaan. Mandala perusahaan mangrupikeun kagiatan kelompok pikeun tim atanapi kagiatan kanggo pengurus individu. Éta dirancang khusus pikeun perusahaan khusus na ku berwarna ku tim atanapi ku individu sacara gratis sareng intuitif dimana sadayana tiasa milih warna atanapi médan.

Detektor Cacat Ultrasonic Portabel

Prisma

Detektor Cacat Ultrasonic Portabel Prisma dirancang pikeun uji bahan non-invasif dina lingkungan anu paling ekstrim. Éta mangrupikeun detektor munggaran anu ngalebetkeun imaging real-time canggih sareng scanning 3D, sahingga interpretasi cacad langkung gampang, ngirangan waktos teknisi dina situs. Kalebet kandang anu ampir teu tiasa jalan sareng sababaraha mode pamariksaan anu unik, Prisma tiasa ngaliput sadaya uji aplikasi, tina saluran paip minyak ka komponén aeroangkasa. Éta mangrupikeun detektor anu munggaran kalayan ngarékam data integral, sareng generasi laporan PDF otomatis. Konéktipitas nirkabel sareng Ethernet ngamungkinkeun unit gampang ditingkatkeun atanapi didiagnosis.

Sistem Purifikasi Cai Laboratorium

Purelab Chorus

Sistem Purifikasi Cai Laboratorium Purelab Chorus mangrupikeun sistem purifikasi cai modular munggaran anu cocog pikeun kabutuhan laboratorium individu sareng rohangan. Éta ngirimkeun sagala sasmita cai dimurnikeun, nyayogikeun solusi anu terés, fleksibel, ngaropéa. Unsur modular tiasa disebarkeun sapanjang laboratorium atanapi dihubungkeun ku hiji di unggal format anu unik, ngaminimalkeun tapak suku sistem. Kontrol Haptic nawiskeun tingkat aliran dispense anu sangat bisa dikendalikeun, sedengkeun lampu anu nunjukkeun status Chorus '. Téknologi anyar ngajadikeun Chorus sistem anu paling canggih aya, ngirangan dampak lingkungan sareng biaya ngajalankeun.

Program Kasatiaan Kartu Kiridit

Education Currency

Program Kasatiaan Kartu Kiridit Ieu mangrupikeun program kasatiaan kartu bank mérek anu disponsoran antara penerbit bank sareng lembaga pendidikan pasangan anu masihan hadiah dina bentuk hak-hak belajar anu akumulasi ka unit langkung ageung anu hak jam kiridit anu dipasihkeun ka pamangku kartu kalayan dibahas ku kartu, dikumuskeun jam kiridit hakna tiasa ditebus nalika anjeunna nyandak kursus atikan di lembaga pendidikan pasangan ieu. Deui pikeun hak jam kiridit anu dipasihkeun, bank bakal ngajantenkeun pangantosan ongkos silih tukeur sareng lembaga ieu. Target proyék nyaéta pikeun ngadukung kauangan finansial pikeun ngahontal tujuan pendidikan sareng sektor pendidikan.

Ruang Bubuka Pikeun Pamiarsa Dagang Jam

Salon de TE

Ruang Bubuka Pikeun Pamiarsa Dagang Jam Desain rohangan bubuka taun 1900m2 diperyogikeun, sateuacan sémah ngajelajah 145 merek jam tangan internasional di jero Salon de TE. Pikeun moto imajinasi para pangunjung ngeunaan gaya hirup méwah sareng asmara "Perjalanan Train Train" dikembangkeun salaku konsép utama. Pikeun nyiptakeun dramatis resepsi resepsi dirobih janten téma stasiun siang anu dieusian ku panggung pelataran pikeun buruan soré soré sareng ukuran gerbong karéta ukuran hirup anu ngaluarkeun visual. Anu terakhir, hiji arena multi-fungsional sareng panggung muka nepi ka sababaraha acara mérek branded.

Atraksi Wisata

In love with the wind

Atraksi Wisata Istana cinta kalayan angin nyaéta tempat tinggal abad ka-20 anu dipasang dina jarak bumi 10 hektar caket désa Ravadinovo, hiji daérah di tengah gunung Strandza. Nganjang sareng ngaraosan koleksi terkenal dunya, arsitéktur anu saé sareng carita kulawarga mereun. Bersantai di tengah kebon idyllic, teras resep kana leuweung sisi laut sareng tasik sareng ngarasakeun sumanget dongéng.