Majalah desain
Majalah desain
Mesin Juicer Otomatis

Toromac

Mesin Juicer Otomatis Toromac didesain sacara khusus kalayan tampilan anu kuat pikeun nyangking cara énggal-énggal jus jus oranyeu diperah. Diciptakeun kanggo ékstraksi jus maksimal, éta pikeun réstoran, kantin sareng supermarkét sareng desain premiumna ngamungkinkeun pangalaman anu ramah ngirim rasa, kasehatan sareng kabersihan. Cai mibanda sistem anu inovatif anu motong buah dina arah tegak sareng squeeze halves ku tekenan puteran. Ieu ngandung harti yén pagelaran maksimal kahontal tanpa diperap atanapi nyabak cangkang.

Ban Transformatif

T Razr

Ban Transformatif Dina waktosna caket, booming pembangunan transportasi listrik nuju di panto. Salaku produsén bagian mobil, Maxxis tetep mikir kumaha éta tiasa mendesain sistem pinter anu layak anu tiasa ngiringan tren ieu sareng ngabantuan ngagancangkeunana. T Razr mangrupikeun ban pinter anu dimekarkeun pikeun kabutuhan. Sensor anu diwangun sacara aktip ngadeteksi kaayaan nyetir anu béda sareng nyayogikeun sinyal aktif pikeun ngarobah ban. Dalan anu ditambangkan mantep sareng ngarobah wilayah kontak dina tanggapanana sinyal, janten ningkatkeun kinerja traction.

Piano Hibrid Méwah

Exxeo

Piano Hibrid Méwah EXXEO mangrupikeun salah sahiji Pél hibrida Elegant pikeun rohangan kontemporer. Bentuk unikna ngajantenkeun tilu diménsi tina gelombang sora. Konsumén piano tiasa leres ngarobih pianona supaya harmoni sareng sakurilingna salaku potongan Art Hiasan. Piano téknologi tinggi ieu dilakukeun tina bahan éksotik sapertos Serat Karbon, Kulit otomotif premium sareng sistem spéker soundboard Aerospace kelas Aluminium.Advanced; ngahudangkeun deui régional dinamis tina pianos Grand ngalangkungan 200 Watts, 9 sistem sora spiker. Batré anu didamel khusus ngamungkinkeun piano ngalaksanakeun dugi ka 20 jam dina biaya tunggal.

Kompleks Perhotelan

Serenity Suites

Kompleks Perhotelan Serenity Suites tempatna di Nikiti, pakampungan Sithonia di Chalkidiki, Yunani. Komplek ieu diwangun ku tilu unit sareng dua puluh suite sareng kolam renang. Unit-unit gedong nandaan bentuk cakrawala spasial anu jero bari nawiskeun pandangan optimal ka laut. Kolam renang mangrupikeun inti antara akomodasi sareng fasilitas umum. Kompleks perhotelan mangrupikeun landmark di daérah éta, salaku cangkang ékstrovert kalayan kualitas batin.

Uv Sterilizer

Sun Waves

Uv Sterilizer SunWaves mangrupikeun sterilisasi anu tiasa ngaleungitkeun kuman, kapang, baktéri sareng virus dina ngan 8 detik. Dirancang pikeun ngarobih beban baktéri anu aya dina permukaan sapertos cangkir kopi atanapi piring. SunWaves diciptakeun kalayan ngingetkeun kaayaan taun COVID-19, pikeun ngabantosan anjeun ngaraosan sikep sapertos nginum tea di kafé kalayan aman. Éta tiasa dianggo boh dina lingkungan profésional sareng bumi sabab ku sikep saderhana éta ngasterilisasi dina waktos anu pondok ku lampu UV-C anu umurna panjang sareng pangropéa minimal, ogé ngabantosan ngirangan bahan anu tiasa dianggo.

Program Kagiatan Desain

Russian Design Pavilion

Program Kagiatan Desain paméran, kontes desain, bengkel, konsultasi desain atikan sareng proyék penerbitan anu tujuanana pikeun ngamajukeun desainer Rusia sareng merek di mancanagara. Aktivitas kami merangsang desainer anu nyarios Rusia pikeun nyampurnakeun pangaweruh sareng kaahlian maranéhanana ngaliwatan proyék internasional sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngartos peranna dina komunitas desain, kumaha pikeun ngamajukeun sareng ngajantenkeun produkna kalapa, sareng nyiptakeun inovasi anu leres.