Majalah desain
Majalah desain
Teapot Sareng Teacups

EVA tea set

Teapot Sareng Teacups Teapot seductively elegan ieu sareng cangkir anu cocog ngagaduhan tuang anu teu sampurna sareng janten wilujeng sumping. Bentuk anu teu biasa tina pot ieu sareng campuran spout sareng tumbuh tina awak anu nyalira sorangan ogé saé tuang. Cangkir ieu serbaguna sareng tactile pikeun nyegel dina leungeun anjeun ku cara anu béda-béda, sabab unggal jalma gaduh pendekatan sorangan pikeun nahan cangkir. Sayogi bodas bodas ngagurilap nganggo cincin bersalut pérak atanapi beling hideung matte sareng tutup bodas herang sareng cangkir rimmed bodas. Filter baja stainless dipasang di jero. DIMENSI: teapot: 12,5 x 19,5 x 13,5 cangkir: 9 x 12 x 7,5 cm.

Jam

Zeitgeist

Jam Jam dijelaskeun kana zeitgeist, anu dipatalikeun sareng bahan pinter, téknologi sareng awét. Beungeut téknologi luhur produk diwakilan ku awak karbon semi torus sareng tampilan waktos (liang lampu). Karbon ngagantikeun bagian logam, salaku relic jaman baheula sareng negeskeun bagian fungsi jam. Henteuna bagian tengah nunjukkeun yén indikasi LED inovatif ngagentos mékanisme jam klasik. Lampu tukang lemes tiasa disaluyukeun di handapeun warna favorit anu bogana sareng sénsor cahaya bakal ngawas kakuatan panerangan.

Kendaraan Robotic

Servvan

Kendaraan Robotic Éta mangrupikeun proyék kendaraan jasa pikeun Ékonomi Berbasis Sumber, ngawangun jaringan sareng kendaraan sanés. Sistem tunggal ngamungkinkeun komunikasi sareng silih, anu ningkat efisiensi transportasi panumpang, ogé ningkatkeun efisiensi kusabab gerak dina karéta jalan (ngirangan faktor FX, jarak antara kendaraan). Mobilna gaduh kendali anu henteu teratur. Kandaraan sacara simetris: murah pikeun ngahasilkeun. Éta gaduh opat roda motor swivel, sareng kamungkinan ngabalikeun gerak: obahanana kalayan diménsi anu ageung. Pesantren vis-a-vis ningkatkeun komunikasi panumpang.

Feeder Dahareun

Food Feeder Plus

Feeder Dahareun Food Feeder Plus henteu ngan ukur ngabantosan barudak pikeun nyalira waé, tapi ogé hartosna kamerdékaan pikeun kolot. Bayi tiasa dicekel ku nyalira sareng ngabandungan sareng nyapék saatos anjeun gaduh tuangeun kadaharan anu dilakukeun ku kolot. Fitur Food Feeder Plus nganggo kantong silikon anu langkung ageung sareng fleksibel pikeun nyampurnakeun napsu anu nambah. Éta pentingna mangrupikeun anu nyayogikeun sareng ngamungkinkeun barudak alit pikeun ngajalajah teras nikmati katuangan padet anu aman. Kadaharan éta henteu kedah dimurnikeun. Kantun nempatkeun tuangeun kana kantong silikon, tutup konci jilbab, sareng orok tiasa ngaraosan nyoco diri sareng tuangeun seger.

Topografi Buatan

Artificial Topography

Topografi Buatan Perabot Big sapertos Gua Ieu mangrupikeun proyék anu ngagaduhan panghargaan kéngingkeun Hadiah utama Art dina Kompetisi Internasional Wadahna. Gagasan kuring kanggo ngaluarkeun volume jero wadahna supados ngawangun rohangan amorf sapertos guha. Éta ngan ukur dilakukeun tina bahan plastik. Sakitar 1000 lambar tina bahan palastik lemes anu ketebalan 10-mm ditegor dina bentuk garis kontur sareng laminated sapertos stratum. Ieu henteu ngan ukur kasenian tapi parabot ageung. Kusabab sadaya bagian lemes sapertos sofa, sareng jalma anu asup kana rohangan ieu tiasa bersantai ku milari tempat anu cocog pikeun bentuk awakna sorangan.

Rohangan Interior

Chua chu kang house

Rohangan Interior Titik akupungtur di bumi ieu mangrupikeun nyambungkeun wilayah anu katutup janten visual anu anyar sepi. Ku ngalakukeun ieu, pesona bersejarah sareng atah anu ayeuna disimpen deui janten panyumputan sa jero ruangan bumi. Akomodasi anyar atos kagét kalayan interior di jeroeun; Dapur garing & baseuh dina pawon sareng tuangeun dina pawon. Ruang tamu ogé diganggu ku serangan seni anu nyenyét anu enggal janten perumahan pribadi wiring listrik. Pikeun ngalengkepan tekenan sadayana, irisan-irisan lampu anu anget diperyogikeun pikeun ngabandingkeun témbok warna sadayana.