Majalah desain
Majalah desain
Konsol

Qadem Hooks

Konsol Qadem Hooks mangrupikeun potongan seni anu ngagaduhan fungsi konsol anu diilhami ku alam. Éta diwangun ku kait tina warna héjo héjo anu dicét, anu dianggo babarengan sareng Qadem (hiji tukang sadunya bagéyan kayu) pikeun ngangkut gandum ti hiji désa ka desa anu sanésna.Kencét dipasang ka hiji dewan Gandum Thresher lami, salaku basa sareng réngsé kalayan panel kaca dina luhur.

Wadahna Condiment

Ajorí

Wadahna Condiment Ajorí mangrupikeun solusi kreatif pikeun ngatur sareng nyimpen rupa-rupa bumbu, rempah-rempah sareng perasa, pikeun nyugemakeun sareng nyocogkeun sareng tradisi kuliner béda unggal nagara. Desain organik anu elegan ngajantenkeun janten potongan arca, hasilna salaku hiasan anu saé pikeun nunjukkeun salaku paguneman anu dibéntangan sakitar méja. Desain bungkusan diiluan ku kulit bawang bodas, janten usul tunggal éco-packaging. Ajorí mangrupikeun desain anu ramah saé pikeun pangeusina, diideuan ku alam sareng dilakukeun tina bahan alami.

Perhiasan Dibahas

Clairely Upcycled Jewellery

Perhiasan Dibahas Perhiasan anu éndah, écés, didesak, dirarancang henteu kedah nganggo bahan limbah tina produksi Claire de Lune Chandelier. Baris ieu parantos janten jumlah koléksi anu lumayan - sadayana nyaritakeun carita, sadayana ngalambangkeun pandangan pribadi pisan kana filsafat desainer. Transparansi mangrupikeun bagian penting tina desainer filosofi sorangan, sareng ieu tiasa dicandak ku pilihan acrylic anu dianggo. Salian ti eunteung akrilik anu dianggo, anu nyalira nunjukkeun cahaya, bahanna tetep transparan, warnana atanapi herang. Bungkus CD nguatkeun konsép repurposing.

Konsol

Mabrada

Konsol Konsol anu unik didamel tina kayu dicét kalayan parantos ngaleungitkeun batu, nunjukkeun hiji coét kopi otentik anu mana deui pikeun jaman ottoman. Élécér Kopi Yordania (Mabrada) diproduksi sareng didorong nangtung salaku salah sahiji suku di sisi sabalikna ti konsol anu didieu tempat giling, nyiptakeun potongan anu pikaresepeun pikeun kamar anu cicing atanapi ruang tamu.

Cincin

The Empress

Cincin Batu kageulisan anu saé - péropop - hakekatna nyababkeun kamulyaan sareng kajembaran. Éta mangrupikeun kaéndahan sareng keunikan batu anu dicirikeun gambar éta, anu dimaksudkeun pikeun hiasan hareup. Aya kedah nyiptakeun pigura anu unik pikeun batu, anu bakal ngajantenkeun hawa. Batu kasebut ditarik di luar logam anu nahan. Ieu rumus gairah sensual sareng kakuatan anu pikaresepeun. Hal ieu penting pikeun tetep konsép klasik, nyokong persépsi modéren perhiasan.

Identitas Perusahaan

Jae Murphy

Identitas Perusahaan Rohangan négatipna dianggo kumargi ngajantenkeun pemirsa panasaran sareng sakali ngalaman pangalaman anu Aha, aranjeunna langsung resep sareng ngapalkeun éta. Tanda logo ngagaduhan inisial J, M, kaméra sareng tripod dilebetkeun dina rohangan négatip. Kusabab Jae Murphy sering moto barudak, tangga gedé, dibentuk ku nami, sareng kaméra anu handapna nunjukkeun yén budak dibageakeun. Ngaliwatan desain Identity Corporate, ide rohangan négatip tina logo anu langkung énggalkeun. Éta nambihan diménsi énggal pikeun unggal barang sareng ngadamel slogan, Hiji Uncommon View of the Common, nangtung leres.