Majalah desain
Majalah desain
Seni Fotografik

Forgotten Paris

Seni Fotografik Poho Paris nyaéta poto hideung sareng bodas tina jero taneuh kuno ibukota Perancis. Desain ieu mangrupikeun sumber tempat anu sakedik jalma anu terang kusabab henteu haram sareng hésé diaksés. Matthieu Bouvier parantos ngajalajah tempat-tempat anu bahaya ieu salami sapuluh taun pikeun mendakan ieu anu hilap hilap.

Kantong Tote

Totepographic

Kantong Tote Topik desain tikét topografis, pikeun ngalaksanakeun salaku gawang anu gampang, khususna dina dinten-dinten anu sibuk balanja atanapi ngajalankeun jalan. Kantong kantong Tote sapertos gunung sareng tiasa nahan atanapi ngalaksanakeun seueur hal. Tulang oracle mangrupikeun struktur umum kantong, bentuk peta topografis janten bahan anu lumayan sapertos gunung anu henteu rata.

Gelas Toko

FVB

Gelas Toko Toko gelas nyoba nyiptakeun rohangan anu unik. ku make hadé bolong dimekarkeun sareng ukuran liang anu béda ku rekombinasi sareng layering sareng nerapkeunana tina tembok arsitéktur ka siling interior, ciri lénsa kerung ditingalikeun épék anu béda-béda tina kabersihan sareng vagueness. Kalayan aplikasi lénsa kerung sareng rupa-rupa sudut, épék bengkong sareng gambar anu dipidangkeun dina desain siling sareng kabinet tampilan. Sipat lensa cembung, anu ngarobah ukuran objék sesa waé, dinyatakeun dina témbok paméran.

Villa

Shang Hai

Villa Villa kasebut diilhami ku pilem The Great Gatsby, sabab pamilik lalaki ogé aya dina industri kauangan, sareng anu boga imah resep ku gaya Shanghai Art Deco kuno taun 1930-an. Saatos Desainer diajarkeun prasarana gedong, aranjeunna sadar yén éta ogé ngagaduhan gaya Art Deco. Aranjeunna parantos nyiptakeun rohangan anu unik anu cocog ku gaya kasenian Art Deco anu favorit sareng saluyu sareng gaya hirup kontemporer. Pikeun ngajaga konsistensi rohangan, aranjeunna milih sababaraha parabot Perancis, lampu sareng asesoris anu diciptakeun dina taun 1930-an.

Villa

One Jiyang Lake

Villa Ieu mangrupikeun villa pribadi anu aya di Kidul China, dimana desainer nyandak téma Buddha Zen dina ngalaksanakeun desain éta. Ku ngantunkeun anu henteu dipikabutuh, sareng ngagunakeun bahan alami, intuitif sareng metode desain singket, desainer nyiptakeun rohangan ruang oriental kontemporer anu sederhana, tenang sareng nyaman. Ruang oriental kontemporer anu nyaman ngagunakeun basa desain anu sami sareng perabot modern modern anu kualitas luhur pikeun ruang interior.

Klinik Kageulisan Médis

Chun Shi

Klinik Kageulisan Médis Konsep desain di balik proyék ieu nyaéta "klinik-klinik henteu sapertos klinik" sareng diiluan ku sababaraha galeri seni anu alit tapi éndah, sareng désainer ngarepkeun yén klinik médis ieu ngagaduhan perilaku galeri. Cara ieu para tamu tiasa ngaraos kageulisan anu elegan sareng suasana santai, sanes lingkungan klinis stres. Aranjeunna nambihan kanopi di lawang sareng kolam renang anu teu aya watesna. Kolam renang sacara visual nyambung sareng danau sareng ngagambarkeun arsitéktur sareng siang, narik tamu.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.