Majalah desain
Majalah desain
Alat Kaamanan

G2 Face Recognition

Alat Kaamanan bahan kualitas luhur sareng kesederhanaan desain ngadamel kaamanan alat ieu pangenalan perkakas mewah, gagah sareng mantep. Téknologi canggih di jero supados janten salah sahiji panggancangna di dunya sareng tepat pisan, teu aya anu tiasa ngapusi algoritma na. Produk buktina cai nganggo suasana anu nyababkeun lampu di sisi tukang ngadamel suasana anu canggih sanajan di kantor paling tiis. Ukuran kompak ngajadikeun pas ampir ka mana waé sareng bentukna ngamungkinkeun diposisikan sacara horisontal atanapi vertikal.

Parabot Anu Mekar

dotdotdot.frame

Parabot Anu Mekar Imah beuki leutik janten, aranjeunna peryogi parabot anu hampang anu serbaguna. Dotdotdot.Frame mangrupikeun ponsel anu munggaran, sistem parabot perumahan anu disesuaikan di pasar. Éféktip sareng kompak, bingkai tiasa dibenerkeun dina témbok atanapi leant ngalawan éta panempatan gampang di bumi. Sareng kustomisasina asalna tina 96 liang sareng jangkauan aksésana pikeun ngalereskeun kana aranjeunna. Anggo salah sahiji sareng ngagabungkeun sababaraha sistem babarengan upami diperyogikeun - aya hiji kombinasi anu terbatas aya.

Sistem Asuhan Runtah Daur Ulang

Spider Bin

Sistem Asuhan Runtah Daur Ulang Spider bin mangrupikeun solusi universal sareng ékonomi pikeun nyisihkeun bahan daur ulang. Sapasang tong pop-up didamel kanggo bumi, kantor atanapi di luar. Hiji barang kagungan dua bagian dasar: pigura sareng kantong. Ieu gampang ngalih ti hiji tempat ka tempat anu sanés, ngagampangkeun kanggo ngangkut sareng nyimpen, sabab tiasa datar nalika henteu dianggo. Pembeli mesen lancah bin online dimana aranjeunna tiasa milih ukuran, jumlah Spider Bins sareng jinis kantongna dumasar kana kabutuhanna.

Gulung Kayu Manis Nganggo Madu

Heaven Drop

Gulung Kayu Manis Nganggo Madu Langit Drop mangrupikeun gulung kayu manis anu dieusi madu murni anu dianggo ku téh. Gagasan ieu ngagabungkeun dua tuangeun anu dipaké nyalira sareng ngadamel produk anyar. Désainer parantos diideuan ku struktur gulungan kayu manis, aranjeunna nganggo bentuk roller na salaku wadah madu jeung supados nyaliran gulungan kayu manis aranjeunna nganggo buburga pikeun ngasingkeun sareng pak gulungan kayu manis. Éta ngagaduhan tokoh Mesir anu digambarkeun dina permukaanna sareng éta kusabab urang Mesir mangrupikeun jalma munggaran anu sadar pentingna kayu manis sareng didamel madu salaku harta! Produk ieu tiasa janten simbol surga dina cangkir anjeun.

Dahareun

Drink Beauty

Dahareun Inuman Kaéndahan téh sapertos permata anu saé anu tiasa diombe! Urang ngadamel gabungan dua obyék anu dianggo misah sareng tea: Rock candies sareng lemon lemon. Desain ieu tiasa tuang. Ku nambihan irisan lemon kana struktur permen batu, rasa janten luar biasa sareng nilai najis naékna kusabab vitamin lemon. Désainer saukur ngagantikeun tongkat anu kristal permen batu diayakeun sareng nyiksikan tina jeruk garing. Inuman Kaéndahan mangrupikeun conto kompléks dunya modéren anu ngajantenkeun kaéndahan sareng efisiensi.

Inuman

Firefly

Inuman Desain ieu mangrupikeun cocktail anyar sareng Chia, ideu utama nyaéta mendesain bérés anu gaduh sababaraha rasa phases.This desain ogé asalna kalayan warna anu béda anu tiasa ditingali dina lampu hideung anu ngajantenkeun cocog pikeun pésta sareng klub. Chia tiasa nyerep sareng cagar rasa sareng warna janten nalika salah damel koktail sareng Firefly tiasa ngalaman rasa anu beda-beda ngalangkungan step.The nilai gizi produk ieu langkung luhur dibandingkeun sareng koktel sanés sareng éta sadayana kusabab nilai gizi luhur Chia sareng kalori rendah. . Desain ieu mangrupikeun bab énggal dina sajarah inuman sareng kentel.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.