Majalah desain
Majalah desain
Taman Swasta

Ryad

Taman Swasta Tantangan anu diwangun ku modernisasi imah nagara anu lami sareng jantenkeun kana perdamaian sareng sepi, komprehensif damel boh dina arsitéktur sareng daérah. Hadé parantos diperyogikeun, pagawéan sipil didamel di pavings sareng kolam renang swimmimg sareng témbok ngaropéa diwangun, nyiptakeun ironisasi énggal kanggo alur jalan, témbok sareng pager. Ngebon, irigasi sareng waduk, ogé petir, perabotan sareng asesoris ogé lengkep sareng dihapus.

Warnet Sareng Réstoran

Roble

Warnet Sareng Réstoran Gagasan desain na dicandak tina steak sareng smokehhouse Amérika Serikat, sareng salaku hasil tina tim penelitian fase mimiti, tim penelitian mutuskeun ngagunakeun kai sareng kulit nganggo warna poék sapertos hideung sareng héjo, sareng emas sareng acuk emas dicandak ku lampu méwah anu hampang sareng terang. Karakteristik desain nyaéta 6 candelier ditunda ageung anu diwangun ku 1200 baja anodized buatan tangan. Kitu ogé anu loker bar 9 meter, anu katutup ku payung 275 sentimeter anu diwangun ku botol anu béda sareng anu béda-béda, tanpa aya dukungan anu nutupan bar counter.

Spiker

Sperso

Spiker Sperso asalna tina dua kecap Sperma sareng Sora. Bentukna gelembung glassy sareng spiker anu aya dina sirahna ngarujuk kana rasa bageur sareng jerona sora di sekitar lingkungan sapertos seuneu spérma jalu dina ovum bikang nalika kawin. Tujuanana pikeun ngahasilkeun kakuatan anu luhur sareng kualitas luhur di lingkungan lingkungan. Sistem nirkabel ngamungkinkeun pangguna pikeun nyambungkeun ponsel anjeun, laptop, tablet sareng alat-alat anu sanés pikeun spiker nganggo Bluetooth. Spéker siling ieu tiasa dianggo khusus di ruang tamu, kamar tidur sareng kamar TV.

Panalungtikan Arsitéktur Sareng Pamekaran

Technology Center

Panalungtikan Arsitéktur Sareng Pamekaran Proyék arsitéktur Pusat Teknologi ngagaduhan salaku pedoman integrasi ensemble arsitéktur kana bentang sakurilingeun, tempat anu sepi sareng pikaresepeun. Gagasan anu ngahartikeun ieu nyiptakeun ensembel anu janten landmark, anu dituju kana kecelakaan intelektual anu diperlukeun peneliti anu bakal meta dina éta, ditepikeun dina palastik sareng niat konstruktif. Desain anu pikaresepeun sareng terintegrasi bumbung dina bentuk kerung sareng cembung ampir ngarampa garis horisontal anu ditetepkeun dina watesan, ciri utama kompleks arsitéktur.

Korsi

Ane

Korsi Londong na Ane ngagaduhan slats kayu padet anu katingali ngambang harmoni, tapi sacara mandiri tina suku kayu, diluhureun pigura baja. Désainer negeskeun yén korsi, panangan didamel dina kayu ramah eco anu disertipikasi, dibentuk ku ngagunakeun unik sababaraha bagian tina hiji bentuk kai anu diposisikan sareng dipotong dina cara dinamis. Nalika linggih dina najis, paningkatan sudut anu poék ka tonggong sareng sudut gulung ka sisi di sisi beres dina cara anu nyayogikeun posisi linggih anu alami. Londong na Ane ngagaduhan tingkat pajeulitna anu pas pikeun nyiptakeun finish elegan.

Kanggo

Seven Tea House

Kanggo Tea Hall Brand, nyandak gambar tina tumpukan sareng dispersig tea sacara bébas sareng giwang, konsép prosés pembuatan tèh, kuat atanapi lemah, ngarobih teu bisa disangka, salaku unsur lukisan tèh bari nyobian tèh. Pesona kasual nyandak tinta sapertos mangsi sareng nganggo ramo sapertos panci, nyarioskeun jero akal tina jero balad tea livng ku kulawarga bentang. Desain pakét asli nyayogikeun suasana anu pikaresepeun, nyatakeun waktos anu pikaresepeun dina hirup sareng tèh.

Tim desain poé

Tim desain paling hébat di dunya.

Sakapeung anjeun peryogi tim anu gedé pisan tina desainer berbakat pikeun nyiptakeun desain anu saé hébat. Sapopoé, urang Fitur énggal-épék anu énggal-édisi sareng tim desain kreatif. Jelajahi sareng mendakan arsitéktur asli sareng kreatif, desain anu saé, mode, desain grafis sareng proyék strategi desain ti tim desain dunya. Candak diideuan ku karya asli ku desainer master hébat.