Majalah desain
Majalah desain
Cincin

Wishing Well

Cincin Saatos nganjang kana kebon mawar dina impianna, Tippy datang ka tempat anu dipikahoyong dikubeng ku mawar. Di dinya, anjeunna ningali kana sumur sareng ningali bayangan béntang wengi, sareng didamel hajat. Béntang wengi anu diwakilan ku intan, sareng pangpanjangna ngalambangkeun nafsu anu paling jero, impian, sareng pangarep-arep yén anjeunna dilakukeun ogé. Desain ieu ngagaduhan potongan mawar khusus, cakar rubah hexagon disetél dina emas 14K solid. Daun saeutik dipahat pikeun nunjukkeun tékstur daun alami. Pita ring ngadukung luhur datar, sareng ngagambarkeun kurva ka jero. Ukuran cincin kedah diitung sacara matematik.

Réstoran

Nanjing Fishing Port

Réstoran Proyék éta mangrupikeun réstoran anu dirobih sareng tilu lanté di Nanjing, nyertakeun langkung seueur 2,000 sqm. Salian ti katering sareng rapat, budaya tea sareng budaya anggur sayogi. Dekorasi tiasa ngahijina perasaan Cina anu écés tina siling ka perenah batu ka lantai. Siling ieu dipapaésan kalayan kurung kuna Cina sareng hateup. Éta ngabentuk unsur desain utama dina siling. Bahan sapertos kerang kai, baja stainless emas, sareng lukisan anu nunjukkeun indung anyar Cina dicampur duaan kanggo nyiptakeun rohangan anu karajaan énggal.

Helm Sapedah

Voronoi

Helm Sapedah Helm diiluan ku struktur 3D Voronoi anu sacara lega disebarkeun di Alam. Kalayan kombinasi teknik paramétrik sareng bionics, helm sapedah ngagaduhan ningkatkeun sistem mékanis éksternal. Béda jeung # 039; béda tina struktur perlindungan flake tradisional dina sistem mékanis 3D bionic anu henteu kabeungharan. Nalika pencét ku kakuatan luar, struktur ieu nunjukkeun stabilitas anu langkung saé. Dina kasaimbangan sinar sareng aman, hélem anu nimukeun pikeun nyayogikeun jalma pikeun langkung aman, langkung modern, sareng aman helm sapédah anu langkung aman.

Tuangeun Sareng Damel

Eatime Space

Tuangeun Sareng Damel Sadaya manusa berhak ngaitkeun sareng waktos sareng ingetan. Kecap Eatime disada sapertos waktos dina basa Cina. Ruang Eatime nawiskeun tempat-tempat pikeun ngadorong jalma tuang, damel, sareng diémutan damai. Konsep waktos berinteraksi sareng bengkel caket, anu parantos nyaksian perobihan nalika nyalira. Dumasar gaya bengkel, desain ngawengku struktur industri sareng lingkungan salaku unsur dasar pikeun ngawangun rohangan. Eatime mayar hormat kana desain anu paling murni ku halangan nyampur unsur-unsur ngahutang diri pikeun hiasan baku sareng bérés.

Seni Fotografik

Forgotten Paris

Seni Fotografik Poho Paris nyaéta poto hideung sareng bodas tina jero taneuh kuno ibukota Perancis. Desain ieu mangrupikeun sumber tempat anu sakedik jalma anu terang kusabab henteu haram sareng hésé diaksés. Matthieu Bouvier parantos ngajalajah tempat-tempat anu bahaya ieu salami sapuluh taun pikeun mendakan ieu anu hilap hilap.

Kantong Tote

Totepographic

Kantong Tote Topik desain tikét topografis, pikeun ngalaksanakeun salaku gawang anu gampang, khususna dina dinten-dinten anu sibuk balanja atanapi ngajalankeun jalan. Kantong kantong Tote sapertos gunung sareng tiasa nahan atanapi ngalaksanakeun seueur hal. Tulang oracle mangrupikeun struktur umum kantong, bentuk peta topografis janten bahan anu lumayan sapertos gunung anu henteu rata.

Tim desain poé

Tim desain paling hébat di dunya.

Sakapeung anjeun peryogi tim anu gedé pisan tina desainer berbakat pikeun nyiptakeun desain anu saé hébat. Sapopoé, urang Fitur énggal-épék anu énggal-édisi sareng tim desain kreatif. Jelajahi sareng mendakan arsitéktur asli sareng kreatif, desain anu saé, mode, desain grafis sareng proyék strategi desain ti tim desain dunya. Candak diideuan ku karya asli ku desainer master hébat.