Majalah desain
Majalah desain
Hotél

LiHao

Hotél Balik deui ka alam, stasion budaya kota. Nyiptakeun gaya hirup anu olahan. Éksklusif mikaresep sepi sareng sepi. Hotél ieu lokasina di daérah gede tina Zona Pangembangan Téknologi Tinggi Baoding. Perancang ngaréka ulang hotél Resort kota ku pamikiran holistik ngalangkungan ulang dina lingkungan, arsitéktur, bentang sareng interior pikeun nyiptakeun ruang hotel anu canggih, alami sareng nyaman. Cikan wisatawan bisnis ngarasa makmur di gandéng, maok liburan satengah dinten.

Kantor Penjualan

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Kantor Penjualan Kalawan permukaan cai sapertos pangilon, gambar élévasi gedong dipareuman; kalayan patung sareng penanaman salaku unsur, kapentingan cai kabentuk ngaliwatan hiasan; kalayan ngambang ngambang sareng ngarobih mancur sareng lampu artistik, minat dibentuk ; Kalayan cai salaku jiwa, kombinasi kasenian sareng fungsina dicandak ngalangkungan titik balik rohangan; kolam renang anu lega, di cahaya panonpoe, cai beresih, jelas sareng transparan, bersinar, ngalangkungan cai anu terang, tiasa ningali sikep unggal ubin sacara jelas, sigana ogé ngabersihkeun pikiran manusa sacara umum.

Perumahan Multi Unit

Best in Black

Perumahan Multi Unit Pangalusna di Hideung mangrupikeun proyék anu tujuanna pikeun ngawangun jenis perumahan anyar. Desain interior apartemen ngawakilan desain industri pasamoan arsitéktur Méksiko, bahan-bahan anu dipilih mangrupikeun pikeun nyiptakeun rasa héran di daérah umum sareng tampilan anu saé pikeun apartemen, ieu dibandingkeun kontes sareng anu séhat. Opat facades jelas diilhami dina panempatan acak tina bentuk kaulinan Tetris ngabentuk témbok sareng jandéla wangunan, nyiptakeun atmosfir ringan anu ngahasilkeun kanyamanan kanggo pangguna.

Piano Hibrid Méwah

Exxeo

Piano Hibrid Méwah EXXEO mangrupikeun salah sahiji Pél hibrida Elegant pikeun rohangan kontemporer. Bentuk unikna ngajantenkeun tilu diménsi tina gelombang sora. Konsumén piano tiasa leres ngarobih pianona supaya harmoni sareng sakurilingna salaku potongan Art Hiasan. Piano téknologi tinggi ieu dilakukeun tina bahan éksotik sapertos Serat Karbon, Kulit otomotif premium sareng sistem spéker soundboard Aerospace kelas Aluminium.Advanced; ngahudangkeun deui régional dinamis tina pianos Grand ngalangkungan 200 Watts, 9 sistem sora spiker. Batré anu didamel khusus ngamungkinkeun piano ngalaksanakeun dugi ka 20 jam dina biaya tunggal.

Imah Jual

Zhonghe Kechuang

Imah Jual Proyék ieu nerapkeun jerona sareng akurasi bahan, téknologi sareng rohangan, sareng ngantebkeun integritas fungsi, struktur sareng wujud. Ngaliwatan gabungan pangaruh pencahyaan sareng bahan énggal pikeun ngabentuk éstétis anu pangsaéna, pikeun ngahontal tujuan desain anu motong-ujung, pikeun masihan rasa tina téknologi tanpa watesan.

Imah Perumahan

Casa Lupita

Imah Perumahan Casa Lupita masihan upeti ka arsitéktur kolonial klasik Merida, Mexico sareng lingkungan bersejarah na. Proyék ieu ngalibatkeun restorasi casona, anu dianggap situs warisan, ogé arsitéktur, interior, perabotan sareng desain bentang. Premis konseptual ngeunaan proyék nyaéta juxtaposition kolonial jeung arsitéktur kontemporer.

Tim desain poé

Tim desain paling hébat di dunya.

Sakapeung anjeun peryogi tim anu gedé pisan tina desainer berbakat pikeun nyiptakeun desain anu saé hébat. Sapopoé, urang Fitur énggal-épék anu énggal-édisi sareng tim desain kreatif. Jelajahi sareng mendakan arsitéktur asli sareng kreatif, desain anu saé, mode, desain grafis sareng proyék strategi desain ti tim desain dunya. Candak diideuan ku karya asli ku desainer master hébat.