Majalah desain
Majalah desain
Klinik Kageulisan Médis

Chun Shi

Klinik Kageulisan Médis Konsep desain di balik proyék ieu nyaéta "klinik-klinik henteu sapertos klinik" sareng diiluan ku sababaraha galeri seni anu alit tapi éndah, sareng désainer ngarepkeun yén klinik médis ieu ngagaduhan perilaku galeri. Cara ieu para tamu tiasa ngaraos kageulisan anu elegan sareng suasana santai, sanes lingkungan klinis stres. Aranjeunna nambihan kanopi di lawang sareng kolam renang anu teu aya watesna. Kolam renang sacara visual nyambung sareng danau sareng ngagambarkeun arsitéktur sareng siang, narik tamu.

Pendant

Taq Kasra

Pendant Taq Kasra, anu artos kasra arch, mangrupikeun memento Karajaan Sasani anu ayeuna aya di Irak. Pendant ieu diideuan ku géométri Taq kasra sareng keagungan tina urut kedaulatan anu aya dina struktur sareng subjektivisme, parantos dianggo dina metode arsitéktur ieu pikeun nyieun etos ieu. Atribut anu paling penting nyaéta desain modéren anu ngajantenkeun éta potongan kalayan tampilan anu béda sahingga bentuk pandang sisi siga torowongan sareng nyiptakeun subjivisme sareng ngabentuk pandangan luarna parantos ngajantenkeun rohangan anu arched.

Tabel Kopi

Planck

Tabel Kopi Méja dijieun tina potongan lapis anu béda-béda anu dipasang kalayan tekanan. Beungeutna dieusian sareng diuarkeun ku varnish matt sareng kuat pisan. Aya 2 tingkat -na tingkat lebet méja gantung- anu praktis pisan pikeun nempatkeun majalah atanapi Plém. Di handapeun méja aya anu ngawangun roda pélor. Janten celah antara lantai sareng tabel leutik pisan, tapi dina waktos anu sareng, éta gampang kanggo ngalih. Cara lapisna dipaké (nangtung) janten pohara kuat.

Lounge Bisnis

Rublev

Lounge Bisnis Desain lounge diideuan kana konstruktivisme Rusia, Menara Tatlin, sareng budaya Rusia. Paragraf anu ngawangun union janten salaku soca-catcher di lounge, ieu pikeun nyiptakeun rohangan anu béda-béda di daérah lounge salaku jinis zoning. Kusabab buleud anu ngawangun bumi lounge mangrupikeun wilayah anu teu nyaman sareng zona anu béda pikeun kapasitas 460 korsi. Wewengkon anu dikaluarkeun ku rupa tempat anu béda, pikeun tuangeun; gawe; kanyamanan sareng santai. Lampu bunder buleud anu diposisikan dina siling wavy kabentuk ngagaduhan lampu dinamik anu robah nalika siang.

Imah Perumahan

SV Villa

Imah Perumahan Premis SV Villa nyaéta cicing di hiji kota sareng hak istimewa padésan ogé desain kontemporer. Situs éta, kalayan pandangan anu teu cocog ka kota Barcelona, Montjuic Mountain sareng Laut Tengah di tukang, nyiptakeun kaayaan pencahyaan anu teu biasa. Imah museurkeun kana bahan lokal sareng metode produksi tradisional bari ngajaga tingkat éstetika anu luhur pisan. Éta téh hiji bumi anu boga sensitipitas sareng hormat tina situsna

Koper Dibungkus

Boho Ras

Koper Dibungkus Boho Ras ngajual kokotor rangkep anu dilakukeun kalayan jinjah India anu paling alus. Produk kasebut mawa getar Bohemian, anu ngarebut gaya hirup artistik anu henteu konvensional sareng visual produkna nyaéta gambaran abstrak tina buzz anu konsumen kéngingkeun nginum sabeulah. Éta parantos sampurna pikeun ngahontal titik tengah dimana Global sareng Local patepang, dimana aranjeunna nyababkeun pikeun ngabentukkeun Vokal pikeun produk. Boho Ras ngajual sumanget murni dina botol 200ml sareng bungkus kokotor dina 200ml sareng 750 ml botol.