Majalah desain
Majalah desain
Kembang Nangtung

Eyes

Kembang Nangtung Panon nyaéta kembang nangtung pikeun sadaya kaayaan. Awak bujur nyaéta emas dibeungkeut sareng bukaan anu henteu teratur salaku panon manusa anu sok milari kana hal-hal anu éndah di Alam Alam. Nangtuna nangtung kawas filsuf. Éta cherished kageulisan alami sareng nunjukkeun sadaya dunya pikeun anjeun sateuacan atanapi saatos anjeun terangkeun.

Nangtung Tampilan Interaktif Desktop

Ubiquitous Stand

Nangtung Tampilan Interaktif Desktop Nangtung desktop ubiquitous ieu dirancang pikeun berinteraksi jalma-jalma nganggo impian poé. Liangna diatur sareng aditif ditambah ku kembang, landian, atanapi mata pelajaran anu asimilasi kana pola na tina sababaraha orientasi. Beungeut kromér ngagambarkeun sareng ngarobih nada pikeun nada anu ditembongkeun sareng jalma-jalma berinteraksi sareng éta.

Topeng

Billy Julie

Topeng Desain ieu diideuan ku ekspresi mikro. Perancang milih Billy sareng Julie pikeun dua jinis sababaraha kapribadian. Unsur rumit diciptakeun ku panyesuaian paramétrik tina orientasi tina géométri kawas tangga, dumasar kana kurva anu serang kalayan partisi. Salaku antarmuka sareng juru, topéng ieu didamel pikeun ngajantenkeun jalma ngaalihan ati.

Asistén Makeup

Eyelash Stand

Asistén Makeup Desain ieu ngajajah metafora bulu mata. Desainer nganggap bulu mata mangrupikeun tujuan pikeun ekspektasi pribadi. Anjeunna nyiptakeun stand eyelash salaku ikon kahirupan atanapi tahap miniatur pagelaran. Nangtung ieu ngalambangkeun komitmen anu énjing-énjing atanapi sateuacan sare, ku cara nyetel bulu mata samentawis sateuacan atanapi saatos diterapkeun. Nangtung panolak panon mangrupikeun cara pikeun ngapalkeun naon-naon anu remen nyumbang kana petualangan sapopoé.

Téma Pamasangan

Dancing Cubes

Téma Pamasangan Desain ieu berinteraksi sareng subjek anu ditingalikeun ku modul. Téma téma ieu dirancang kalayan mékanisme anu ditambangan pikeun ngahubungkeun genep atanapi langkung batu sareng satuan skala dina tilu arah anu serenik. Konfigurasi bentuk gratis sareng tongkat ngajadikeun sambungan anu sami sareng nari-nari anu silih tarian. Susunan liang leutik nyiptakeun struktur akomodasi kanggo matuh sareng bagian linier.

Lampu Méja

Moon

Lampu Méja Cahaya ieu ngagaduhan peran anu aktif pikeun ngiringan jalma dina rohangan kerja ti énjing-wengi. Hal ieu dirarancang sareng jalma-jalma anu damel di pikiran. Kawat kasebut tiasa dihubungkeun ka komputer laptop atanapi bank listrik. Bentuk bulanna dilakukeun tina tilu suku tina bunderan salaku naék tina gambar tina gambar rupa bumi anu dilakukeun tina kerangka tahan karat. Pola permukaan bulan ngingetkeun pituduh badarat dina proyek rohangan. Setélanna sapertos patung dina terangan sareng alat anu nyalira dina waktos tegalan pagawean wengi.