Majalah desain
Majalah desain
Tekstil Anu Dicitak

The Withering Flower

Tekstil Anu Dicitak Kembang Withering mangrupikeun perayaan kakuatan gambar kembang. Kembang nyaéta subyek anu populér ditulis salaku personifikasi dina literatur Cina. Kontras jeung popularitas kembang mekar, gambar kembang buruk sering aya hubunganana sareng jinx sareng pantoos. Koléksi ieu ningali naon bentuk persepsi komunitas ngeunaan naon anu luhur sareng hina. Dirancang dina 100cm panjangna 200cm tina pakéan tulle, percetakan silkscreen dina lawon bolong tembus, teknik tékstil ngamungkinkeun cetakan tetep opak sareng regang dina bolong, nyiptakeun tampilan cetakan dina udara.

Pusat Kageulisan Médis

LaPuro

Pusat Kageulisan Médis Rarancang langkung ti éstétika anu saé. Ieu mangrupikeun jalan anu dianggo. Pusat médis terpadu bentuk sareng fungsina salaku salah. Ngartos panjaluk pangguna sareng masihan aranjeunna hiji pangalaman ngeunaan sagala halus halus di lingkungan sakurilingna anu karasaeun lega sareng asuhan. Desain sareng sistem téknologi anyar nyayogikeun solusi pikeun pangguna sareng gampang diurus. Nganggap kaséhatan, kesejahteraan sareng médis, pusatna angkat bahan mampuh lingkungan sareng monitor proses konstruksi. Sadaya elemen anu terpadu kana desain anu leres-leres cocog pikeun para pangguna.

Desain Idéntitas Visual

ODTU Sanat 20

Desain Idéntitas Visual Kanggo taun ka-20 ODTU Sanat, festival seni taunan taunan ku Universitas Wétan Téknologi, pamundut ieu ngawangun basa visual pikeun nyorot akibatna 20 taun festival. Sakumaha anu dipénta, festival taun 20 ieu diteken ku ngadeukeutan éta sapertos potongan seni katutup anu kudu diumumkeun. Bayangan tina lapisan warna anu sami anu ngawangun nomer 2, sareng 0 nyiptakeun ilusi 3D. Ilusi ieu méré rarasaan lega sareng nomer-angka siga aranjeunna dilebur kana latar tukang. Pilihan warna anu jelas nyiptakeun kontras halus kalayan tenang tina wavy 20.

Kayu Wiski Malbec

La Orden del Libertador

Kayu Wiski Malbec Nyobian ngagabungkeun unsur anu béda anu ngarujuk nami produk, desain nguatkeun pesen anu diusulkeun. Éta ngirimkeun gambar anu pikaresepeun sareng pikaresepeun. Ilustrasi kondor salah anu nuduhkeun jangjangna, nunjukkeun rasa kabébasan, konjungsi ku medali simétri jeung sugéstif, ditambihkeun kana gambaran latar tukang anu bentang imajinér anu mendakan puisi kana rarancang, ngahasilkeun kombinasi anu idéal pikeun nepikeun pesen anu dipikahoyong. Palette warna sober méré éta fitur ekslusif sareng haké tipografis pikeun produk tradisional sareng sajarah.

Desain Arsitéktur Bumi

Bienville

Desain Arsitéktur Bumi Logistik kulawarga anu nyusun ieu diwajibkeun aranjeunna janten di jero ruangan kanggo jangka panjang, anu salian ti damel sareng sakola janten ngaganggu ka kesejahteraanana. Aranjeunna mimiti ngahikirkeun, sapertos seueur kulawarga, naha ngalih ka suburb, caketkeun ka fasilitas kota pikeun latar bumi anu langkung ageung pikeun ningkatkeun aksés éksternal peryogi. Tinimbang pindah jauh, aranjeunna mutuskeun pikeun ngawangun bumi énggal anu bakal ngémutan deui watesan dina kahirupan bumi jero ruangan dina tempat leutik anu leutik. Prinsip pangatur proyék pikeun nyiptakeun seueur aksés luar tina daérah komuniti sabisa.

Pil Canan Infused

Secret Tarts

Pil Canan Infused Bungkusan Rahasia Tarps dilakukeun dina gaya modéren modern / gaya vintage kalayan perasaan catetan lami-sakola sahingga antisipasi master-apoteker nyayogikeun palanggan tina sakedik sareng engké bari ningali detil ngeunaan elemen desain utama anu disandi kana struktur anu holistik nransferkeun titik pamasaran utama: produk ieu dikembangkeun ku perusahaan profesional-karajinan anu ahli-ahli sareng ngandung resep-resep apotéker rahasia buatan tangan.