Majalah desain
Majalah desain
Kompleks Perhotelan

Serenity Suites

Kompleks Perhotelan Serenity Suites tempatna di Nikiti, pakampungan Sithonia di Chalkidiki, Yunani. Komplek ieu diwangun ku tilu unit sareng dua puluh suite sareng kolam renang. Unit-unit gedong nandaan bentuk cakrawala spasial anu jero bari nawiskeun pandangan optimal ka laut. Kolam renang mangrupikeun inti antara akomodasi sareng fasilitas umum. Kompleks perhotelan mangrupikeun landmark di daérah éta, salaku cangkang ékstrovert kalayan kualitas batin.

Candelier

Bridal Veil

Candelier Ieu seni - obyék seni nganggo lampu hurung. Ruang anu lega kalayan siling profil kompleks, sapertos awan cumulus. Chandelier pas dina rohangan, lancar ngalir ti témbok payun ka siling. Daun enamel kristal sareng bodas sempena lenturan tina tabung ipis anu elastis nyiptakeun gambar jilbab ngalayang di dunya. Kelimpahan cahaya sareng manuk emas ngalayang glow nyiptakeun rasa luang sareng kabagjaan.

Program Kagiatan Desain

Russian Design Pavilion

Program Kagiatan Desain paméran, kontes desain, bengkel, konsultasi desain atikan sareng proyék penerbitan anu tujuanana pikeun ngamajukeun desainer Rusia sareng merek di mancanagara. Aktivitas kami merangsang desainer anu nyarios Rusia pikeun nyampurnakeun pangaweruh sareng kaahlian maranéhanana ngaliwatan proyék internasional sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngartos peranna dina komunitas desain, kumaha pikeun ngamajukeun sareng ngajantenkeun produkna kalapa, sareng nyiptakeun inovasi anu leres.

Stiker Qr

Marketplace on the Move

Stiker Qr Cara anyar pikeun ngajual mobil anjeun ka mana waé! Ngan di www.krungsriautomarketplace.com dimana anjeun tiasa pasang pikeun ngajual mobil anjeun sareng kami bakal ngahasilkeun QR Code Sticker dumasar kana alamat wéb anu unik didaptarkeun mobil anjeun, kalayan desain stiker anu anjeun pilih teras kirimkeun ka tempat anjeun ku kituna anjeun tiasa ngagantelkeun stiker dina mobil anjeun! !! Pikeun Buyer, ngan ukur scan QR Code anjeun tiasa ningal di tempat parkir mobil Sérker di toko departemén, toko kopi, gedong, sareng sajabana. Telepon Penjual deui sareng pariksa deui. Sadayana dumadakan kajantenan di tempat anu anjeun duaan !!!

Alat Pendidikan Sareng Pelatihan

Corporate Mandala

Alat Pendidikan Sareng Pelatihan Mandala perusahaan mangrupikeun alat atikan sareng latihan anu énggal. Ieu mangrupikeun integrasi inovatif sareng unik tina prinsip mandala kuno sareng identitas perusahaan anu dirarancang pikeun naekeun gawé bareng sareng kinerja bisnis umum. Salajengna éta unsur anyar tina jati perusahaan perusahaan. Mandala perusahaan mangrupikeun kagiatan kelompok pikeun tim atanapi kagiatan kanggo pengurus individu. Éta dirancang khusus pikeun perusahaan khusus na ku berwarna ku tim atanapi ku individu sacara gratis sareng intuitif dimana sadayana tiasa milih warna atanapi médan.

Detektor Cacat Ultrasonic Portabel

Prisma

Detektor Cacat Ultrasonic Portabel Prisma dirancang pikeun uji bahan non-invasif dina lingkungan anu paling ekstrim. Éta mangrupikeun detektor munggaran anu ngalebetkeun imaging real-time canggih sareng scanning 3D, sahingga interpretasi cacad langkung gampang, ngirangan waktos teknisi dina situs. Kalebet kandang anu ampir teu tiasa jalan sareng sababaraha mode pamariksaan anu unik, Prisma tiasa ngaliput sadaya uji aplikasi, tina saluran paip minyak ka komponén aeroangkasa. Éta mangrupikeun detektor anu munggaran kalayan ngarékam data integral, sareng generasi laporan PDF otomatis. Konéktipitas nirkabel sareng Ethernet ngamungkinkeun unit gampang ditingkatkeun atanapi didiagnosis.