Majalah desain
Majalah desain
Méja

Grid

Méja Grid mangrupikeun méja anu didesain tina sistem kisi anu diideuan ku arsitektur tradisional Tiongkok, dimana hiji jinis struktur kai anu disebat Dougong (Dou Gong) dianggo dina sagala rupa penjuru gedong. Ku ngagunakeun struktur kai interlocking tradisional, rakitan tabel ogé prosés diajar ngeunaan struktur sareng ngalaman sajarah. Struktur pendukung (Dou Gong) didamel tina bagian modular anu tiasa gampang dibongkar dina kabutuhan panyimpenan.

Séri Jati

Sama

Séri Jati Sama mangrupikeun séri jati anu otentik anu nyayogikeun fungsionalitas, pangalaman émosional sareng keunannana ngalangkungan minimal, bentuk praktis sareng pangaruh visual anu kuat. Inspirasi budaya anu dicandak tina puisi kostum puteran anu dipakena dina upacara Sama diinterpretasi deui dina desain na ngalangkungan téknik géométri konik sareng téhnik bending logam. Sikep patung séri digabungkeun sareng kesederhanaan dina matéri, bentuk sareng téhnik produksi, pikeun nawiskeun fungsional & amp; kauntungan estetika. Hasilna mangrupikeun séri jati modéren anu nyayogikeun khasangan pikeun rohangan hirup.

Cincin

Dancing Pearls

Cincin Mutiara menari di antara ombak laut anu ngageleger, éta mangrupikeun hasil tina inspirasi tina sagara sareng mutiara sareng mangrupikeun cincin modél 3D. Cingcin ieu dirancang kalayan kombinasi emas sareng mutiara warna-warni sareng struktur khusus pikeun ngalaksanakeun gerakan mutiara antara ombak laut anu ngageleger. Diaméter pipa parantos dipilih dina ukuran anu saé anu ngajantenkeun desainna cekap mantep supados modél tiasa didamel.

Ranjang Ucing

Catzz

Ranjang Ucing Nalika ngarancang ranjang ucing Catzz, ilhamna dicandak tina kabutuhan ucing sareng anu gaduhna, sareng kedah ngahijikeun fungsi, kesederhanaan sareng kaindahan. Nalika niténan ucing, fitur geometri anu unik na diideuan pikeun bentuk anu bersih sareng dikenal. Sababaraha pola paripolah anu ciri (sapertos gerakan ceuli) janten dilebetkeun kana pangalaman ucing. Ogé, pikeun nginget pamilik, tujuanana nyaéta pikeun nyiptakeun jati anu tiasa didesain sareng ditampilkeun kalayan bangga. Sumawona, éta penting pikeun mastikeun pangropéa gampang. Sadayana anu langsing, desain geometri sareng struktur modular ngaktipkeun.

Klub Hiburan

Central Yosemite

Klub Hiburan Balik kana kesederhanaan kahirupan, panonpoé ngaliwatan cahaya jandela sareng crisscrosses bayangan. Supados langkung ngeunteung rasa alami dina rohangan umum, gunakeun pinuh ku desain log, saderhana sareng gaya, kanyamanan humanistik, suasana ruang artistik setrés. Nada pesona Oriental, kalayan wanda ruang anu unik. Ieu mangrupikeun ungkapan interior anu sanés, éta alami, murni, variabel.

Bungkusan Téh Garing

SARISTI

Bungkusan Téh Garing Désainna mangrupikeun wadah silinder sareng warna anu cerah. Pamakéan nandakeun warna sareng bentuk anu inovatif sareng cahayana nyiptakeun desain anu harmonis anu ngagambarkeun inféksi hérbal SARISTI. Anu ngabédakeun desain urang nyaéta kamampuan urang masihan pulas modéren pikeun bungkusan téh garing. Sasatoan anu dianggo dina bungkus ngagambarkeun émosi sareng kaayaan anu sering dialaman ku jalma. Salaku conto, manuk Flamingo ngagambarkeun cinta, biruang Panda ngagambarkeun rélaxasi.