Majalah desain
Majalah desain
Perhiasan

Poseidon

Perhiasan Desain Barang Kemas Kuring nyatakeun parasaan kuring. Éta ngagambarkeun kuring salaku seniman, desainer sareng ogé jalma. Pemicu pikeun nyiptakeun Poseidon disetél dina jam poék dina kahirupan kuring nalika kuring ngarasa sieun, rentan sareng peryogi panyalindungan. Utamina kuring mendesain koléksi ieu pikeun dianggo pikeun pertahanan diri. Sanaos sanés pamanggih na parantos sapanjang proyék ieu, éta tetep aya. Poseidon (dewa laut sareng "Bumi-Shaker," gempa bumi dina mitologi Yunani) mangrupikeun koleksi resmi kuring sareng anu ditujukeun pikeun awéwé anu kuat, anu dimaksud nyaéta masihan kakuatan kakuatan sareng kapercayaan.

Labél

Stumbras Vodka

Labél Koléksi vodka Stumbras 'klasik ieu nyegerkeun tradisi vodka Lituania anu lami. Desain ngajadikeun produk tradisional tradisional caket sareng relevan pikeun konsumen ayeuna. Botol gelas héjo, kaping penting pikeun pembuatan vodka Lithuania, legenda dumasar kana kanyataan anu leres, sareng pikaresepeun, detil anu narik-narik - bentuk keriting halangan tina foto-poto kuno, bar anu condong di handapeun anu ngalengkepan komposisi simetris klasik. sareng fon sareng warna anu nyayogikeun identitas masing-masing sub-merek - sadayana ngadamel koleksi vodka tradisional sacara saé jeung pikaresepeun.

Kalénder

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalénder Kami ngawangun kota sareng anjeun. Pesen anu dikirimkeun ku NTT East Japan Corporate Sales Promosi dina kalénder méja ieu. Bagian luhureun cadar kalénder mangrupikeun potongan tina gedong warni sareng lambaran tumpang tindih ngabentuk kota anu bagja. Éta kalénder hiji tiasa resep ngarobih pamandangan garis gedong unggal bulan sareng ngeusi anjeun ku perasaan tetep bagja salami sataun.

Kalénder

NTT COMWARE “Season Display”

Kalénder Ieu mangrupikeun kalénder méja anu dilakukeun kalayan desain cut-out anu nampilkeun motif musiman dina embossing endah. Sorotan desainna upami dipidangkeun, motif musiman disetél dina sudut 30 derajat pikeun nempoan pangsaéna. Formulir anyar ieu nyatakeun flair novel NTT COMWARE pikeun ngahasilkeun ideu anyar. Panginten dirumuskeun kana fungsionalitas kalénder sareng ruang tulisan anu ageung sareng garisan maréntah. Éta saé pikeun ningali gancang sareng gampang dianggo, dirumuskeun sareng orisinalitas anu ngajéntrékeun tina kalénder sanés.

Perhiasan

odyssey

Perhiasan Gagasan dasar tina odyssey ku monomer ngalibatkeun nutupan bentuk voluminous, géometris nganggo kulit anu bercét. Tina ieu aya mekar dina interplay kajelasan sareng distorsi, transparansi sareng panyembuhan. Sadaya bentuk sareng pola geometri tiasa digabungkeun sesarengan, variatif sareng dilengkepan tambahan. Gagasan anu pikaresepeun, saderhana pikeun nyiptakeun rarancang desain anu ampir teu sampurna, konsonan anu saé kalayan kasempetan anu ditawarkeun ku prototyping gancang (percetakan 3D), sakumaha unggal nasabah tiasa ngagaduhan barang anu sagemblengna individu sareng unik anu dihasilkeun (kunjungan: www.monomer. toko-toko).

Sapu Sareng Sapu

Ropo

Sapu Sareng Sapu Ropo mangrupikeun konsep sapuangan sareng sapu konsép, anu henteu pernah murag di lantai. Hatur nuhun kana beurat tangki cai anu aya di kompartemen handap lebu lebu, Ropo tetep saimbang sacara alami. Saatos gampang nyapir lebu kalayan bantosan lip lempeng lebu, para pengguna tiasa nyaput sapu sareng lebu babarengan sareng nempatkeun éta salaku unit tunggal tanpa prihatin waé turun. Wangun organik modéren nyiptakeun kesederhanaan dina rohangan interior sareng fitur wobble goyang goyang dimaksudkeun pikeun ngahibur pangguna nalika ngabersihan lantai.