Majalah desain
Majalah desain
Candelier

Bridal Veil

Candelier Ieu seni - obyék seni nganggo lampu hurung. Ruang anu lega kalayan siling profil kompleks, sapertos awan cumulus. Chandelier pas dina rohangan, lancar ngalir ti témbok payun ka siling. Daun enamel kristal sareng bodas sempena lenturan tina tabung ipis anu elastis nyiptakeun gambar jilbab ngalayang di dunya. Kelimpahan cahaya sareng manuk emas ngalayang glow nyiptakeun rasa luang sareng kabagjaan.

Accesories Pawon

KITCHEN TRAIN

Accesories Pawon Nganggo gaya anu béda alat dapur nyiptakeun lingkungan masak anu henteu hadé salian ngaganggu visual.Putting in a nutshell, I tried to make a unified of this popular kitchen accessories used used in all Homes.This desain murni murni diideuan ku kreativitas. "Serikat bentuk" sareng "penampilan pikaresepeun" dua tina ciri-cirina.Moreover, éta bakal disambut ku pasar kusabab penampilan anu inovatif. Ieu bakal janten kasempetan pikeun pabrikan sareng nasabah yén 6 utensil dipésér dina hiji pakét.

Terminal Imigrasi Otomatis

CVision MBAS 2

Terminal Imigrasi Otomatis MBAS 2 dirancang pikeun ngarobih hakekat kaamanan produk sareng ngaminimalkeun karentanan sareng kasieunan dua aspek téknologi sareng psikologis. Desainna reinterprét elemen komputer imah anu akrab pikeun masihan tampilan anu ramah pikeun warga désa sakitar Thailand. Sora sareng visual dina pituduh layar pertama waktos pangguna léngkah ngalangkungan prosés. Nada warna duaan dina pad cetakan ramo jelas nunjukkeun zona scanning. MBAS 2 mangrupikeun produk unik anu tujuanana pikeun ngarobah cara urang nyabrang, ngamungkinkeun sababaraha basa sareng pangalaman pangguna anu henteu ramah diskriminasi.

Kamar Pamer

From The Future

Kamar Pamer Paméran: Di kamar pameran, sapatu latihan sareng peralatan olahraga, anu diproduksi kalayan téknologi suntikan, dipidangkeun. Tempatna, sapertos diproduksi kalayan kapang suntikan pencét. Dina metode manufaktur éta tempat, potongan perabot sapertos ngahiji sareng didamel dina suntikan suntikan supados ngahasilkeun sadayana. Jalur jahitan kasar anu aya dina siling, ngalulemkeun sadayana visibilitas téknologis.

Korsi

SERENAD

Korsi Abdi hormat kanggo sadaya korsi. Dina pamadegan kuring salah sahiji hal anu paling penting sareng klasik sareng khusus dina desain interior mangrupakeun korsi. Gagasan korsi Serenad asalna tina swan cai anu péngkolan sareng nempatkeun dirina antara jangjang. Panginten permukaan anu bersinar sareng langsing dina korsi Serenad kalayan desain anu béda sareng khusus anu didamel ngan ukur pikeun tempat anu khusus sareng Unik.

Korsi

The Monroe Chair

Korsi Keunikan keuna, kesederhanaan dina ide, teu nyaman, dirarancang kalayan kelestarian dina pikiran. Korsi Monroe mangrupikeun upaya pikeun nyederhanakeun prosés manufaktur dina ngalaksanakeun korsi korsi. Éta ngeksploitasi poténsi téknologi CNC pikeun sababaraha kali neukteuk unsur datar ti MDF, unsur-unsur ieu langkung disampurnakeun sumbu tengah pikeun ngawangun korsi anu melengkung rumit. Sisi punggung laun-laun morphs kana tonggong sareng sasarengan kana leg hareup, nyiptakeun éstétis anu béda-leres ditangtukeun ku kesederhanaan prosés manufaktur.