Majalah desain
Majalah desain
Typeface

Red Script Pro typeface

Typeface Red Script Pro mangrupikeun font unik anu diilhami ku téknologi sareng alat énggal pikeun komunikasi bentuk alternatif, harmoni ngahubungkeun kami sareng bentuk surat gratis. Diideuan ku iPad sareng dirancang dina sikat, éta dinyatakeun dina gaya tulisan anu unik. Éta ngandung basa Inggris, Yunani, ogé hurup Sirilik anu ngadukung leuwih ti 70 basa.

Seni Visual

Loving Nature

Seni Visual Sifat asih mangrupikeun proyek potongan seni anu matak mikanyaah sareng hormat ka alam, pikeun sagala rupa mahluk hirup. Dina unggal lukisan, Gabriela Delgado nempatkeun tekenan khusus kana warna, milih sacara saksama elemen anu nyampur sareng harmoni kanggo ngahontal anu ringkes tapi gampang. Panaliti sareng cinta asli nya pikeun desain masihan éta kamampuan intuitif pikeun nyiptakeun potongan berwarna santai sareng unsur-unsur titik mimitian tina anu hebat. Budaya sareng pangalaman pribadi dirina ngawangun komposisi janten narasi visual anu unik, anu pasti bakal ngahias suasana naon waé kalayan alam sareng ceria.

Novel

180º North East

Novel "180º Wétan Kalér" nyaéta 90.000 kecap sanés petualangan. Éta nyaritakeun carita anu leres ngeunaan perjalanan Daniel Kutcher anu dilakukeun ngaliwatan Australia, Asia, Kanada sareng Skandinavia dina usum gugur taun 2009 nalika anjeunna 24. Integrasi dina bagian utama eusi téks anu nyarioskeun perkawis naon anu anjeunna dilaksanakeun sareng diajar dina perjalanan , poto, peta, téks ekspresif sareng video ngabantosan neuleumkeun pamaca dina petualangan sareng masihan raos pangalaman pribadi panulis sorangan.

Photoinstallation

Decor

Photoinstallation Dina wangunan modél kuring badé masihan pamikiran-pamikiran ngeunaan kanyataan, yén kami nganggap diri urang sareng nganggap éta salaku skéma pikeun skenario anu dibayangkeun. A skenario ku alam-na occasional sareng rusak. Naon anu aya di tukangeunana atanapi naon anu bakal kajadian nalika cetakan hiasan panginten henteu janten wahyu anu bakal datang tapi éta nyiptakeun prosés anyar. Gambar sanés naon anu bakal kajantenan nalika acara kasebut réngsé.

Desain Téater

Crossing the line

Desain Téater Hiji alesan monolog ngeunaan alesan sareng pangaruh, naon anu nyababkeun urang ngalakukeun tindakan, yén urang moal dianggap dianggap mungkin. Ku cara nempatkeun panongton sakitar méja circleshaped, sapertos pengadilan Eropa, kuring badé ngadamel ruangan tempat panongton ngalangkungan, berinteraksi sareng ngagambarkeun bagian-bagianna masing-masing dina hiji kajadian.

Linggih Pikeun Pengendara Transit

Door Stops

Linggih Pikeun Pengendara Transit Door Stops mangrupikeun kolaborasi antara désainer, seniman, pengendara sareng warga masarakat pikeun ngeusian rohangan umum anu diabaikan, sapertos eureun transit sareng seueur kosong, kalayan kasempetan lenggah janten kota anu langkung pikaresepeun. Dirancang pikeun nyayogikeun alternatif anu langkung aman sareng éstétika kanggo anu ayeuna, unit-unit ieu diinjol sareng tampilan seni umum anu ditugaskeun ti seniman lokal, ngajantenkeun tempat antosan anu gampang dikenal, aman sareng pikaresepeun pikeun pengendara.