Majalah desain
Majalah desain
Mérek

1869 Principe Real

Mérek 1869 Principe Real mangrupikeun Tempat Tidur sareng Sarapan anu tempatna di tempat anu paling pondok di Lisbon - Principe Real. Madonna nembé mésér bumi di lingkungan ieu. B & B ieu ayana di istana lami 1869, ngajaga pesona lami dicampur sareng interior kontémporér, masihan tampilan sareng raos anu mewah. Merk ieu diperyogikeun pikeun ngasupkeun nilai-nilai ieu kana logo sareng aplikasi mérekna pikeun ngagambarkeun filsafat akomodasi unik ieu. Hasilna dina logo anu nyampur font klasik, ngingetan nomer panto lami, ku tipografi modéren sareng detil ikon ranjang anu gaya dina L of Real.

Desain Bavarian Bir Bavarian

AEcht Nuernberger Kellerbier

Desain Bavarian Bir Bavarian Di jaman abad pertengahan, pabrik bir lokal ngantep umur bir na langkung ti 600 taun gudang batu handapeun batu di puri Nuremberg. Ngahargaan sajarah ieu, bungkusan tina "AEcht Nuernberger Kellerbier" ningali pandangan anu otentik dina jaman baheula. Labél bir nunjukkeun gambar tangan kastil anu linggih dina batu sareng laras kai dina kolong, dipiguraan ku font tipe gaya vintage. Labél panyegelan ku mérek dagang "St. Mauritius" perusahaan sareng gabus makuta berwarna tembaga nganteurkeun karajinan sareng kapercayaan.

Merek Salon Kecantikan

Silk Royalty

Merek Salon Kecantikan Tujuan tina prosés mérek nyaéta nempatkeun mérek dina kategori high-end ku cara ningali sareng ngaraosan adaptasi kana tren global dina makeup sareng perawatan kulit. Elegan di pedalaman sareng luarna, nawiskeun palanggan ka tempat mewah pikeun mundur ka perawatan diri ninggali diperbaharui. Suksés ngabéjaan pangalaman ka konsumén kalebetkeun dina prosés desain. Ku alatan éta, Alharir Salon parantos dikembangkeun, nyatakeun wawanén, unsur visual, warna anu mewah sareng tékstur kalayan merhatoskeun detil anu hadé pikeun nambihan kapercayaan sareng kanyamanan.

Korsi Olahtalatah

Kepler 186f

Korsi Olahtalatah Dasar struktural kepler-186f-korsi panangan mangrupikeun kisi, solder tina kawat waja anu unsur-unsur ukiran tina ek diikat ku bantosan leungeun baju kuningan. Rupa-rupa pilihan panggunaan panangan ngagabungkeun sareng harmoni sareng ukiran kai sareng unsur permata. Seni-objék ieu ngagambarkeun hiji ékspérimén anu béda-béda prinsip éstétika digabungkeun. Éta tiasa didadarkeun salaku "Barbaric atanapi New Baroque" numana bentuk kasar sareng éndah digabungkeun. Salaku hasil improvisasi, Kepler janten langkung seueur, dibungkus ku subtext sareng detil anyar.

Bungkusan

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Bungkusan Cai KRYSTAL ngirakeun hakekat méwah sareng kabeungharan dina botol. Nampilkeun nilai pH alkali 8 dugi ka 8,8 sareng komposisi mineral unik, cai KRYSTAL sumping dina botol prisma transparan pasagi anu mirip sareng kristal berkilauan, sareng henteu kompromi kualitas sareng kemurnian. Logo brand KRYSTAL subtly diulas dina botol, ngajantenkeun touch tambahan tina pangalaman méwah. Salian dampak visual tina botol, pepétron pepet sareng pasagi gelas anu tiasa didaur ulang, ngoptimalkeun rohangan bungkusan sareng bahan, sahingga nurunkeun tapak suku karbon.

Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" dikembangkeun salaku vodka premium. Desainna minimalis, boh dina bentuk botol sareng warna na. Botol silinder anu sederhana sareng rentang warna terbatas (bodas, nuansa abu, hideung) ngantebkeun kasucian kristal produk, sareng kamewahan sareng gaya pendekatan grafis minimalis.