Majalah desain
Majalah desain
Bungkusan Permen

5 Principles

Bungkusan Permen 5 Prinsipna mangrupikeun séri bungkusan permen lucu sareng anu henteu biasa ku pulas. Asalna ti budaya pop modéren téa, utamina budaya internét pop sareng memes internét. Unggal desain bungkus nyertakeun karakter anu gampang dipikanyaho, jalma tiasa nyaritakeun (Muscle Man, Cat, Lovers sareng saterasna), sareng séri 5 kutipan inspirasi atanapi lucu ngeunaan anjeunna (ku kituna nami - 5 Prinsip). Seueur kutipan ogé ngagaduhan referensi pop-budaya di antarana. Éta basajan dina produksi acan visual bungkusan unik sareng éta gampang dilegakeun salaku séri

Logo

N&E Audio

Logo Salila prosés desain ulang logo N&E, N, E ngawakilan nami pendiri Nelson sareng Edison. Janten, anjeunna ngahijikeun karakter N&E sareng gelombang gelombang kanggo nyiptakeun logo anyar. Hicciptted Hiifi mangrupikeun panyadia jasa anu unik sareng profésional di Hong Kong. Anjeunna ngaharepkeun nampilkeun merek profésional High-end sareng nyiptakeun hubunganana pikeun industri éta. Anjeunna ngarepkeun yén jalma tiasa ngartos naon hartosna logo nalika aranjeunna ningali. Cloris nyarios yén tangtangan nyiptakeun logo nyaéta kumaha carana ngagampangkeun pangenalan karakter N sareng E tanpa nganggo grafis anu rumit teuing.

Website

Upstox

Website Upstox saméméhna cabangna RKSV mangrupikeun platform perdagangan saham online. Produk dibédakeun anu dirancang pikeun pro-padagang sareng awam mangrupikeun salah sahiji USP anu pangkuatna tina Upstox sapanjang sareng platform diajar dagang haratisna. Sakabeh strategi sareng merek di konseptualisasi dina fase ngarancang di studio Lollypop. Pesaing jero, pamakean sareng panalungtikan pasar ngabantosan dina nyayogikeun solusi anu nyiptakeun idéntitas diskrit pikeun website. Desain didamel interaktif sareng intuitif kalayan ngagunakeun ilustrasi khusus, animasi sareng ikon anu ngabantosan dina ngirangan monotony website anu disetir.

Aplikasi Wéb

Batchly

Aplikasi Wéb Platform dumasar Batchly SaaS ngamungkinkeun para palanggan Layanan Web Amazon (AWS) dina ngirangan biaya. Desain aplikasi wéb dina produk unik sareng pikaresepeun sabab ngamungkinkeun pangguna ngalakukeun sababaraha fungsi tina hiji titik tanpa ninggalkeun halaman sareng ogé nganggap panyebaran panon manuk sadayana data anu penting pikeun pangurus. Pokusna ogé parantos dipasihkeun dina masihan produk liwat situs wébna sareng parantos dirarancang pikeun komunikasi USP na dina 5 detik kahiji. Warna anu dianggo di dieu mangrupikeun ikon sareng ikon sareng ilustrasi ngabantosan ngajadikeun situs wéb interaktif.

Tableware

BaMirLa

Tableware Bamirla nangtung pikeun Bátor Tábor Hungaria anu tempat kemah pikeun murangkalih atanapi kanker kronis anu sanés. Tujuan desain ieu nya éta pikeun ngirimkeun suasana kémah ka para pangguna nganggo bunder, bentuk anu pikaresepeun, kagunaan warna sareng karakter seni sareng karajinan. Dekorasi ngacu kana tempat kemah sareng aranjeunna didasarkeun kana tilu pamiluan di handap ieu: logo tina kémah, akomodasi barudak sareng grafis imah. Perangkat ageung meja cenderung ngadukung kabiasaan tuang anu séhat sahingga aranjeunna dianut kana prakték anu tuang-kurang-sering-sering di dimensina.

Presentasi Pangajén

Awards show

Presentasi Pangajén Panggung perayaan ieu dirarancang kalayan tampilan anu unik sareng diperyogikeun kalenturan nampilkeun pertunjukan musik sareng sababaraha presentasi panghargaan anu béda. Potongan anu ditetepkeun sacara internal pikeun nyumbang kana kalenturan ieu sareng kalebet elemen ngapung salaku bagian tina sét anu kabur dina acara. Ieu mangrupikeun kagiatan presentasi sareng panghargaan taunan pikeun organisasi nirlaba.