Majalah desain
Majalah desain
Kalungguhan

Dunyue

Kalungguhan Salila prosés percakapan, désainer ngantepkeun desain henteu ngan ukur pamisah ruang jero tapi hubungan kota / ruang / urang babarengan, supados lingkungan rendah sareng rohangan henteu konflik di kota, siang mangrupikeun adul disumputkeun di jalan, peuting. Teras janten kotak lampu kaca di kota.

Desain Bungkusan

Milk Baobab Baby Skin Care

Desain Bungkusan Hal ieu diideuan ku susu, bahan utama. Desain wadah unik tina jinis pak susu ngagambarkeun ciri produk na dirancang pikeun wawuh malah konsumen munggaran. Salaku tambahan, bahan anu diwangun tina poliétilén (PE) sareng karét (EVA) sareng ciri lemes tina warna pastel dianggo pikeun nekenkeun yén éta produk hampang pikeun murangkalih anu lemah tina kulit. Bentuk buleud dilarapkeun ka juru pikeun kasalametan indung sareng orok.

Dewan Makan

Elizabeth's Tree House

Dewan Makan Demonstrasi peran arsitéktur dina prosés nyageurkeun, Elizabeth's Tree House mangrupikeun tanggungan makan anyar pikeun kubu terapi di Kildare. Ngawula murangkalih anu kaserang panyawat anu parah ka rohangan ngabentuk oasis bal di tengah leuweung ek. Sistem dinamis kayu dinamis anu énggal kaasup hateup éksprési, panyebaran éksténsif, sareng cladding larch warni, nyiptakeun ruang makan interior anu ngawangun dialog sareng tlaga sareng leuweung. Sambungan jero sareng alam di sadaya tingkatan promosi kanyamanan pangguna, rélaxasi, penyembuhan, sareng enchantment.

Rohangan Komersil

La Moitie

Rohangan Komersil Ngaran proyék La Moitie asalna tina tarjamahan satengah Perancis, sareng desain anu cocog ngagambarkeun ieu ku kasaimbangan anu parantos dipisahkeun antara unsur-unsur nentang: alun-alun sareng bunder, cahya sareng gelap. Dibikeun rohangan terbatas, timna mendesak sambungan sareng dua bagian antara dua toko ritel anu misah ngalangkungan dua warna warna anu bertentangan. Nalika wates antara warna pink sareng hideung jelas jelas ogé kabur dina sudut pandang anu béda. Tangga spiral, satengah pink sareng hideung hideung, diposisikan di tengah toko sareng nyayogikeun.

Kampanye Iklan

Feira do Alvarinho

Kampanye Iklan Feira do Alvarinho nyaéta pésta anggur taunan anu lumangsung di Moncao, di Portugal. Pikeun ngahubungkeun kagiatan éta, éta didamel karajaan kuno sareng fiksi. Kalayan nami sareng peradaban nyalira, Karajaan Alvarinho, ditunjuk ku sabab Moncao dikenal salaku Lawu anggur Alvarinho, diideuan dina sajarah nyata, tempat, jalma anu ikonik sareng legenda Moncao. Tantangan pangbadagna ti proyék ieu nyaéta ngalaksanakeun carita nyata wilayahna pikeun desain karakter.

Tekstil Anu Dicitak

The Withering Flower

Tekstil Anu Dicitak Kembang Withering mangrupikeun perayaan kakuatan gambar kembang. Kembang nyaéta subyek anu populér ditulis salaku personifikasi dina literatur Cina. Kontras jeung popularitas kembang mekar, gambar kembang buruk sering aya hubunganana sareng jinx sareng pantoos. Koléksi ieu ningali naon bentuk persepsi komunitas ngeunaan naon anu luhur sareng hina. Dirancang dina 100cm panjangna 200cm tina pakéan tulle, percetakan silkscreen dina lawon bolong tembus, teknik tékstil ngamungkinkeun cetakan tetep opak sareng regang dina bolong, nyiptakeun tampilan cetakan dina udara.