Majalah desain
Majalah desain
6280.ch Hub Coworking

Novex Coworking

6280.ch Hub Coworking Ditetepkeun diantara gunung sareng talaga di Swiss Swiss, hubung 6280.ch mangrupikeun réspon kana kabutuhan ngembangkeun ruang kerja anu fleksibel sareng diaksés di daérah Swiss. Ieu nawiskeun freelancer lokal sareng usaha leutik lingkungan kerja kontemporer sareng interior anu narik inspirasi tina situs bucolic setting sareng ngahormatan kana industri industri bari teras nangkeup hakekat hirup abad ka-21.

Desain Kantor

Sberbank

Desain Kantor Pajeulitna proyék ieu nyaéta mendesain tempat lincah anu ukuranana ageung dina kerangka waktos anu sangat terbatas sareng ngajaga kabutuhan fisik sareng émosional ku para panganggén pikeun kantor pusat di tengah desain. Kalayan desain kantor anyar, Sberbank parantos nyetél léngkah munggaran pikeun modérnkeun konsép tempat gaw. Rarancang kantor anu anyar ngamungkinkeun para staf ngalaksanakeun tugasna di lingkungan padamel anu paling cocog sareng netepkeun idéntitas arsitéktur anyar pikeun lembaga keuangan utama di Rusia sareng Éropa Wétan.

Kantor

HB Reavis London

Kantor Dirancang dumasar kana Wangunan Gedong WELL IWBI, markas HB Reavis UK ditujukeun pikeun ngromosikeun karya anu didasarkeun ku proyék, anu nyorong ngarobih silos departemen sareng ngajantenkeun damel tim anu langkung saé sareng langkung diaksés. Saatos WELL Building Standard, desain tempat kerja ogé ditujukeun pikeun ngatasi masalah kasehatan anu aya hubungan sareng kantor modéren, sapertos kurangna mobilitas, pencahayaan goréng, kualitas hawa anu goréng, pilihan dahareun terbatas, sareng setrés.

Liburan Bumi

Chapel on the Hill

Liburan Bumi Saatos ngadegkeun tigalan salami langkung ti 40 taun, hiji gereja Methodist anu kapencil di kalér Inggris parantos dirobih janten bumi liburan nyalira kanggo 7 urang. Arsiték ngagaduhan nahan ciri anu asli - jandela Gothic anu jangkung sareng aula jamaah utama - kéngingkeun chapel kana rohangan anu rukun sareng nyaman banjir sinarangan siang. Gedong abad ka-19 ieu ayana di désa Inggris anu padésan anu nawiskeun panorama gunung-gunung anu ngagulung sareng padésan anu éndah.

Kantor

Blossom

Kantor Sanaos mangrupikeun rohangan kantor, nya éta ngagunakeun kombinasi anu béda tina bahan anu béda, sareng struktur penanaman héjo mangrupikeun raos sudut pandang siang. Désainer ngan ukur nyéépkeun rohangan, sareng kakuatan rohangan masih gumantung kana nu gaduh, ngagunakeun kakuatan alam sareng gaya unik desainer! Kalungguhan anu sanés mangrupikeun fungsi tunggal, desain langkung seueur, sareng bakal dianggo dina rohangan anu ageung sareng kabuka pikeun nyiptakeun kemungkinan anu beda antara jalma sareng lingkungan.

Kalungguhan

Dunyue

Kalungguhan Salila prosés percakapan, désainer ngantepkeun desain henteu ngan ukur pamisah ruang jero tapi hubungan kota / ruang / urang babarengan, supados lingkungan rendah sareng rohangan henteu konflik di kota, siang mangrupikeun adul disumputkeun di jalan, peuting. Teras janten kotak lampu kaca di kota.

Désain wawancara dina poé éta

Wawancara sareng desainer anu terkenal di dunya.

Maca wawancara pangénggalna sareng paguneman ngeunaan desain, kreativitas sareng inovasi antara desainer desainis sareng desainer anu kasohor dunya, seniman sareng arsiték. Tingali proyék desain panganyarna sareng desain anu meunang pangajén ku désainer, seniman, arsiték sareng produsén. Manggihan wawasan anyar ngeunaan kreativitas, inovasi, seni, desain sareng arsitéktur. Diajar ngeunaan prosés desain desainer hébat.