Majalah desain
Majalah desain
Bungkusan

Winetime Seafood

Bungkusan Rarancang bungkusan kanggo sérial Winetime Seafood kedah nunjukkeun kasegaranan sareng réliabilitas produk, kedah bénten langkung saé ti pesaing, saluyu sareng kahartos. Warna anu dianggo (biru, bodas sareng oranyeu) nyiptakeun kontrasna, ngantebkeun unsur penting sareng ngagambarkeun posisi merek. Konsep unik tunggal anu dimekarkeun ngabédakeun séri ti produsén sanés. Strategi inpormasi visual ngamungkinkeun pikeun ngidentipikasi macem-macem produk tina séri, sareng panggunaan ilustrasi tinimbang poto ngajantenkeun bungkusan langkung narik.

Lampu

Mobius

Lampu Cincin Mobius masihan inspirasi pikeun desain lampu Mobius. Salah sahiji jalur lampu tiasa ngagaduhan dua bayangan (nyaéta permukaan dua sisi), anu légét sareng sabalikna, anu bakal nyayogikeun paménta cahaya sadaya-buleud. Bentukna khusus sareng sederhana ngandung kageulisan matematik anu misterius. Ku alatan éta, kageulisan langkung saé bakal dibawa ka kahirupan bumi.

Kalung Sareng Anting-Anting Diatur

Ocean Waves

Kalung Sareng Anting-Anting Diatur Kalung gelombang Samudera mangrupikeun potongan anu éndah tina perhiasan kontemporer. Inspirasi dasar desain nyaéta laut. Éta kalolobaan, daya tarik sareng kasucian mangrupakeun unsur konci anu digambarkeun dina kalung. Perancang parantos ngagunakeun anu saé biru sareng bodas pikeun nampilkeun visi gelombang laut. Éta buatan tangan dina 18K emas bodas sareng dibeungkeut sareng intan sareng sapir biru. Kalung éta cukup ageung tapi hipu. Éta dirancang pikeun cocog sareng sadaya pakéan, tapi langkung cocog pikeun dipasangkeun kalayan garis kalang éta moal tumpang tindih.

Pameran

City Details

Pameran Pameran solusi desain pikeun elemen hardscape detailing Kota anu diayakeun ti Oktober, 3 dugi Oktober, 5 2019 di Moskow. Konsep maju ngeunaan unsur hardscape, olahraga- sareng tempat kaulinan, solusi pencahyaan sareng objék seni kota salaku kota anu ditawarkeun dina aréa 15 000 meter pasagi. Solusi inovatif anu digunakeun pikeun ngatur aréa paméran, dimana malah barisan ruang paméran aya diwangun modél miniatur sasarengan sareng sadaya komponén anu spesifik, sapertos: alun-alun dayeuh, jalan-jalan, kebon umum.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Kantor arsitéktur Swiss Evolution Design dina hubungan sareng studio arsitéktur Rusia T + T arsiték parantos ngararancang atrium multifungsi anu lega di markas perusahaan anyar Sberbank di Moskow. Cahya panonpoe banjir atrium rumah tangga aya rupa-rupa ruang kerja sareng bar kopi, sareng ruangan pasamoan intan anu ditunda janten titik fokus halaman palataran internal. Eunteung, eunteung internal ngagilap sareng panggunaan pepelakan nambihan raos luhung sareng lampiran.

Desain Kantor

Puls

Desain Kantor Perusahaan rékayasa Jérman Puls pindah ka enggon anyar sareng dianggo kasempetan ieu pikeun ngagambarkeun sareng merangsang budaya kolaborasi anyar dina perusahaan. Rarancang kantor anu anyar nyaéta nyetir parobahan budaya, kalayan tim ngalaporkeun peningkatan signifikan komunikasi internal, khususna antara panalungtikan sareng pamekaran sareng departemén sanésna. Pausahaan ogé parantos ningali naékna rapat-rapat informal spontan, anu tiasa janten salah sahiji indikator konci kasuksésan dina panalungtikan sareng pamekaran inovasi.

Desain legenda poé

Désainer legendaris sareng karya-unggul pangajénna.

Desain Legenda mangrupikeun desainer anu kasohor anu ngajadikeun Dunya urang janten tempat anu saé kalayan desain anu saé. Milarian desainer legendaris sareng desain produk inovatif, karya seni asli, arsitéktur kreatif, desain busana anu luar biasa sareng strategi desain. Ngarasakeun sareng ngajalajah karya desain aslina tina desainer anu meunang pangajén, seniman, arsiték, produsén sareng merek di dunya. Candak inspirasi ku desain kreatif.