Majalah desain
Majalah desain
Pamandian Kamar Mandi

Agape

Pamandian Kamar Mandi Pikeun ngabédakeun tina rohangan paméran biasa, kami ngartikeun rohangan ieu salaku latar anu tiasa nunjukkeun kaéndahan komoditi. Ku harti ieu, urang badé nyiptakeun tahap waktos komoditas anu tiasa nyalira sorangan sacara spontan. Ogé urang nyiptakeun sumbu waktos pikeun nunjukkeun unggal produk anu nunjukkeun dina rohangan ieu dilakukeun tina waktos anu béda.

Desain Ui

Moulin Rouge

Desain Ui Proyék ieu dirancang pikeun jalma anu hoyong ngahias telepon sélulér sorangan sareng téma Moulin Rouge sanaos henteu pernah sumping di Moulin Rouge di Paris. Tujuan utama nyaéta pikeun nawiskeun pangalaman digital anu langkung ningkat sareng sadaya faktor desain nyaéta pikeun méréskeun wanda Moulin Rouge. Konsumén tiasa ngarobih préparasi sareng ikon desain dina karesepna ku layar sederhana dina layar.

Sakola Internasional

Gearing

Sakola Internasional Bentuk konseptual bentuk International School of Debrecen ngalambangkeun perlindungan, persatuan sareng masarakat. Fungsi anu béda-béda siga gandeng anu dihubungkeun, paviliun dina senar anu disusun dina busur. Sapérangan rohangan nyababkeun rupa-rupa daérah masarakat antara ruangan kelas. Pangalaman rohangan novél sareng tetep ayana alam ngabantosan siswa dina pamikiran kreatif sareng ngalaksanakeun ideu. Jalur anu nuju ka kebon atikan di luar tempat sareng leuweung ngalengkepan konsép bunderan nyiptakeun transisi anu pikaresepeun antara lingkungan anu diwangun sareng alam.

Tempatna Privat

House L019

Tempatna Privat Di jero bumi éta dianggo bahan tapi konsép warna anu sederhana tapi canggih. Tembok bodas, lantai kayu ek sareng Batu Gamping lokal pikeun kamar mandi sareng renging. Detikna dirarancang persisna nyiptakeun suasana sensitif méwah. Leres diwangun vistas nangtoskeun rohangan hirup anu berbentuk L bebas.

Pamasangan Lampu Lantern

Linear Flora

Pamasangan Lampu Lantern Linear Flora diideuan ku nomer "tilu" ti bougainvillea, kembang di Pingtung County. Salian ti tilu kelopak bougainvillea katingal tina dihandap karya seni, variasi sareng lilipetan tilu tiasa dikintun dina aspék anu béda. Ngagungkeun ulang 30 taun Pesta Lantern Taiwan, seniman desain Lampu Ray Teng Pai diulem ku Dinas Kebudayaan di Pingtung County pikeun nyiptakeun lampu lanté, kombinasi unik sareng téknologi, ngirim pesen ngarobih warisan festival jeung nyambungkeunana sareng masa depan.

Lampu Ambien

25 Nano

Lampu Ambien 25 Nano mangrupikeun instrumen cahaya artistik pikeun ngagambarkeun epémeral sareng permanén, lahir sareng maot. Gawe sareng Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, anu visi ngawangun daur ulang kaca anu sistematis pikeun masa depan anu sustainable, 25 Nano milih gelembung anu rélal rapuh salaku médium kontras sareng gelas padet pikeun ngahasilkeun ideu. Dina instrumen kasebut, lampu shimmers ngalangkungan siklus kahirupan gelembung, ngajelaskeun warna sapertos katumbiri sareng bayangan ka lingkungan, nyiptakeun suasana anu ngimpi di sekitar pangguna.

Desain legenda poé

Désainer legendaris sareng karya-unggul pangajénna.

Desain Legenda mangrupikeun desainer anu kasohor anu ngajadikeun Dunya urang janten tempat anu saé kalayan desain anu saé. Milarian desainer legendaris sareng desain produk inovatif, karya seni asli, arsitéktur kreatif, desain busana anu luar biasa sareng strategi desain. Ngarasakeun sareng ngajalajah karya desain aslina tina desainer anu meunang pangajén, seniman, arsiték, produsén sareng merek di dunya. Candak inspirasi ku desain kreatif.