Majalah desain
Majalah desain
Identitas Merek

SioZEN

Identitas Merek Siozen ngenalkeun sistem kabersihan tingkat révolusionér tingkat anyar anu unik ngarobih permukaan rohangan anjeun, leungeun sareng hawa janten mikrobial / sistem pertahanan polusi beracun anu kuat. Metode konstruksi modéren anu saé kanggo nyayogikeun kaédah sareng énergi anu langkung saé, tapi anu hargana. Wangunan anu gagah sareng draf-gratis nyumbang kana ngawangun polutan padét. Sanaos sistem ventilasi wangunan dirarancang leres sareng dijaga, polusi jero ruangan tetep aya masalah anu serius. Pendekatan anyar diperyogikeun.

Bungkusan

The Fruits Toilet Paper

Bungkusan Seueur perusahaan sareng toko di seluruh Jepang masihan gulungan kertas toilet ka palanggan salaku hadiah anyar pikeun nunjukkeun kahargaan. Buah Jamban Buah parantos dirarancang pikeun ngabiayaan para pelanggan kalayan gaya lucu na, sampurna pikeun kaayaan sapertos kitu. Aya 4 desain pikeun Kiwi, Strawberry, Watermelon, sareng Oranyeu. Kusabab pengumuman desain sareng sékrési produk, éta parantos diwanohkeun dina langkung ti 50 toko média, kalebet stasiun TV, majalah, sareng situs web, di 23 kota di 19 nagara.

Nanjak Menara

Wisdom Path

Nanjak Menara Menara cai anu henteu kapayunna parantos diputus ku manajemén Bengkel pikeun ngawangun deui janten témbok pendakian. Mangrupikeun titik anu paling luhur di dinya katénjo di luar bengkel. Éta gaduh tempoan anu canggih di danau Senezh, Térél Bengkel sareng leuweung pinus di sabudeureun. Kana parantos ngajijian murid-murid ilubiung dina naékkeun upacara nepi ka luhureun munara janten titik pangamatan. Gerakan Spiral ngurilingan témbok mangrupikeun simbol prosés paningkatan. Sareng titik anu paling luhur mangrupikeun mangrupikeun simbol kahirupan anu antukna robih kana batu tina hikmah.

Bungkusan Kuéh Catur Iteuk

K & Q

Bungkusan Kuéh Catur Iteuk Ieu mangrupikeun desain bungkusan kanggo barang dipanggang (muih iteuk, financier). Kalayan nisbah panjang lebar 8: 1, sisi leungeun baju ieu panjang pisan sareng katutupan dina pola cek. Pola ieu terus ka payun, anu ogé ngagaduhan jandela anu aya di tengahna dimana eusi lengan na tiasa katingali. Nalika sadayana dalapan leungeun baju anu aya dina set kado ieu saluyu, pola cek caturboard anu éndah diturunkeun. K & amp; Q ngajadikeun kasempetan khusus anjeun sapertos anu elegan sapertos waktos tea hiji raja sareng ratu.

Desain Interior Perpustakaan

Veranda on a Roof

Desain Interior Perpustakaan Kalpak Shah tina Studio Kursus parantos ngarobih tingkat luhur apartemen penthouse di Pune, kulon India, nyiptakeun campuran ruangan jero ruangan sareng luar anu ngurilingan kebon atap. Studio lokal, anu ogé didasarkeun di Pune, tujuanana pikeun ngarobih tingkat luhureun bumi anu dianggona janten tempat anu sami sareng veranda bumi tradisional India.

Alat Musik

DrumString

Alat Musik Ngagabungkeun dua alat babarengan anu hartosna ngalahirkeun sora anu énggal, fungsi anyar dina pamakean alat, cara anyar pikeun maénkeun alat, penampilan anyar. Ogé skala timbangan kanggo kendang sapertos D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 sareng sisik catetan senar dirancang dina sistem EADGBE. DrumString mangrupikeun cahaya sareng ngagaduhan tali anu tiasa diikat dina taktak sareng cangkéng ku kituna ngagem sareng ngayakeun instrumen bakal gampil sareng masihan anjeun kamampuan ngagunakeun dua leungeun.

Desain legenda poé

Désainer legendaris sareng karya-unggul pangajénna.

Desain Legenda mangrupikeun desainer anu kasohor anu ngajadikeun Dunya urang janten tempat anu saé kalayan desain anu saé. Milarian desainer legendaris sareng desain produk inovatif, karya seni asli, arsitéktur kreatif, desain busana anu luar biasa sareng strategi desain. Ngarasakeun sareng ngajalajah karya desain aslina tina desainer anu meunang pangajén, seniman, arsiték, produsén sareng merek di dunya. Candak inspirasi ku desain kreatif.