Majalah desain
Majalah desain
Troli Sampanye

BOQ

Troli Sampanye BOQ mangrupak troli mandi és kanggo nyayogikeun sampanye nalika resep. Étana dijieun tina kai, logam, résin sareng gelas. Simétri sirkular ngatur obyék sareng bahan salaku bagian integral tina desain. Kacapi suling ditimbus dina corolla, tumiba ka handap, handapeun baki résin bodas, dilindungan tina lebu sareng guncangan. Campuranana, ampir kembang, ngajak para tamu ngawangun hiji bunderan pikeun nyobian inuman anu mulia. Nanging anu munggaran, mangrupikeun aksésori tahapan anu hadé pikeun palayan.

Treuk Ubin

Kali

Treuk Ubin Léngkah ieu léngkah mangrupikeun salah sahiji elemen tina seri K desainer pikeun merek QUISO. Éta dijieun tina kai padet anu éndah. Desain anu kuat sareng stokna cocog pikeun ngawula alkohol di méja réstoran. Pikeun kasalametan sareng kaanggunan jasa, kacamata digantung tina bantal, botol henteu disobilisasi ku palapis non-slip, roda industri ngagaduhan jalan anu lancar sareng jempé.

Troli Multifungsi

Km31

Troli Multifungsi Patrick Sarran nyiptakeun Km31 kanggo spéktrum ageung kagunaan réstoran. Batesan utama nyaéta multifunctionality. Gorobag ieu tiasa dianggo sacara langsung pikeun porsi hiji méja, atanapi sakaligus sareng batur pikeun parasmanan. Perancang ngadamel luhur Krion anu teratas dipasang dina pangkalan roda anu sami anu anjeunna dirarancang pikeun sauntuyan troli sapertos KEZA, sareng teras Kvin, Taman Jamu Herbal, sareng Kali, ngahiji nami K seri. Teu karasa Krion ngawenangkeun bérés anu lengkep pikeun dipilih, kalayan katahanan dipikabutuh pikeun pendirian anu méwah.

Mesin Kopi Otomatis

F11

Mesin Kopi Otomatis Sederhana sareng elegan, garis bersih sareng bahan anu berkualitas luhur nyiptakeun desain F11 pas sareng lingkungan profésional sareng domestik. Lengkap warna 7 "tampilan touch pisan gampang dianggo sareng intuitif. F11 mangrupikeun" salah sahiji sentuhan "mesin dimana anjeun tiasa ngarobih minuman pilihan anjeun kanggo seleksi gancang. Unit pécér dipasén tiasa nawiskeun espresso pressurized atanapi kopi biasa anu henteu pressurized sareng aroma nya dijamin ku bilah datar keramik.

Alat Kaamanan

G2 Face Recognition

Alat Kaamanan bahan kualitas luhur sareng kesederhanaan desain ngadamel kaamanan alat ieu pangenalan perkakas mewah, gagah sareng mantep. Téknologi canggih di jero supados janten salah sahiji panggancangna di dunya sareng tepat pisan, teu aya anu tiasa ngapusi algoritma na. Produk buktina cai nganggo suasana anu nyababkeun lampu di sisi tukang ngadamel suasana anu canggih sanajan di kantor paling tiis. Ukuran kompak ngajadikeun pas ampir ka mana waé sareng bentukna ngamungkinkeun diposisikan sacara horisontal atanapi vertikal.

Parabot Anu Mekar

dotdotdot.frame

Parabot Anu Mekar Imah beuki leutik janten, aranjeunna peryogi parabot anu hampang anu serbaguna. Dotdotdot.Frame mangrupikeun ponsel anu munggaran, sistem parabot perumahan anu disesuaikan di pasar. Éféktip sareng kompak, bingkai tiasa dibenerkeun dina témbok atanapi leant ngalawan éta panempatan gampang di bumi. Sareng kustomisasina asalna tina 96 liang sareng jangkauan aksésana pikeun ngalereskeun kana aranjeunna. Anggo salah sahiji sareng ngagabungkeun sababaraha sistem babarengan upami diperyogikeun - aya hiji kombinasi anu terbatas aya.

Desain legenda poé

Désainer legendaris sareng karya-unggul pangajénna.

Desain Legenda mangrupikeun desainer anu kasohor anu ngajadikeun Dunya urang janten tempat anu saé kalayan desain anu saé. Milarian desainer legendaris sareng desain produk inovatif, karya seni asli, arsitéktur kreatif, desain busana anu luar biasa sareng strategi desain. Ngarasakeun sareng ngajalajah karya desain aslina tina desainer anu meunang pangajén, seniman, arsiték, produsén sareng merek di dunya. Candak inspirasi ku desain kreatif.