Majalah desain
Majalah desain
Speaker Portabel

Seda

Speaker Portabel Seda mangrupikeun téknologi fungsi intelijen basa. Panyekel pulpé di tengah mangrupikeun panata ruang. Ogé, fitur digital salaku port USB sareng Bluetooth Connection ngajantenkeun salaku pamuter portabel sareng spéker anu nganggo area bumi nganggo adaptasi. Lampu cahya anu dipasang dina awak luar janten lampu méja. Ogé, tampilan anu pikaresepeun tina méwah ngajantenkeun pikaresepeun imah-ware tiasa dianggo dina desain interior. Ogé, nganggo rohangan dina cara anu langkung saé mangrupikeun ciri penting Seda.

Kalungguhan

Phuket VIP Mercury

Kalungguhan Dumasar kana téma keterbukaan sareng eksplorasi jero brand, ngajalajah desain sareng nyiptakeun integrasi visual ngeunaan extensibilitas visual sareng carita merek sareng planét salaku unsur utama. Rencana ieu ngarengsekeun tilu masalah ieu sareng pamikiran visual anyar: Kasaimbangan rohangan kabuka sareng fungsi; Divisi sareng gabungan tina rohangan fungsi ruang; Ari aturanana sareng robih tina gaya spasial dasar.

Situs Wéb

Travel

Situs Wéb Desainna nganggo gaya minimalis, ku kituna teu ngagedekeun pangalaman pangguna ku inpormasi anu henteu perlu. Éta ogé hésé pisan ngagunakeun gaya minimalis dina industri perjalanan saprak paralel sareng desain anu saderhana sareng jelas, pangguna kedah nampi inpormasi lengkep ngeunaan perjalanan na sareng ieu henteu gampang ngagabung.

Cup Kopi Sareng Saucer

WithDelight

Cup Kopi Sareng Saucer Nyayogikeun perawatan anu ngeunah ukuran gigir di sisi kopi mangrupikeun seueur budaya anu béda kusabab éta adat pikeun ngaladénan sacangkir kopi sareng Turki anu pikaresepeun di Turki, biskotti di Italia, churros di Spanyol sareng tanggal di Arab. Nanging, dina saos konvensional ieu merawat geser nuju nyeuseup kopi panas sareng lengket atanapi kabulusan tina tumpahan kopi. Pikeun nyegah ieu, cangkir kopi ieu aya saos anu nganggo liang khusus anu tetep diubaran kopi di tempat. Kusabab kopi mangrupikeun salah sahiji inuman panas quintessential, ningkatkeun kualitas pangalaman nginum kopi gaduh pentingna pikeun kahirupan sapopoé.

Merek Sareng Bungkusan

Leman Jewelry

Merek Sareng Bungkusan Solusi Visual pikeun Leman Perhiasan énggal mangrupikeun sistem énggal anu lengkep pikeun ngungkabkeun kamewahan anu lumayan langkung canggih sareng minimal. Lambang anyar anu diilhami ku prosés kerja Leman, jasa desain haute couture maranéhanana, ku cara nyieun sadaya bentuk inten anu ngurilingan simbol bintang atanapi simbol cemét, nyiptakeun simbol anu canggih sarta ogé nyuarkeun pangaruh bersinar inten. Saatosna, sadaya bahan jaminan anu didamel ku detil kualitas luhur pikeun nyorot sareng nguatkeun mewah sadaya elemen visual anyar.

Paméran

LuYu

Paméran Pangaruh seni hirup sareng kahirupan nyayogikeun refleksi jero sareng seni. Jarak antara seni sareng kahirupan tiasa dina pasuliwer sapopoé. Upami anjeun tuang unggal tuangeun ati-ati, anjeun tiasa janten seni janten seni. Nyiptakeun desainer ogé seni, anu ngahasilkeun dirina sorangan. Téhnik mangrupikeun alat, sareng éksprési mangrupikeun hasil. Ngan ku pikiran bakal aya karya anu saé.

Desain legenda poé

Désainer legendaris sareng karya-unggul pangajénna.

Desain Legenda mangrupikeun desainer anu kasohor anu ngajadikeun Dunya urang janten tempat anu saé kalayan desain anu saé. Milarian desainer legendaris sareng desain produk inovatif, karya seni asli, arsitéktur kreatif, desain busana anu luar biasa sareng strategi desain. Ngarasakeun sareng ngajalajah karya desain aslina tina desainer anu meunang pangajén, seniman, arsiték, produsén sareng merek di dunya. Candak inspirasi ku desain kreatif.