Majalah desain
Majalah desain
Timepiece

Argo

Timepiece Argo ku Gravithin mangrupikeun sapasang waktos anu desain na diideuan ku sextant. Éta mangrupikeun dial ganda anu terukir, sayogi dina dua nuansa, Deep Blue sareng Laut Hideung, pikeun ngahargaan petualangan mitos kapal Argo. Haténa kaleungitan berkat Swiss Ronda 705 gerakan kuarsa, sedengkeun sagir sapir sareng baja diserep 316L anu kuat mastikeun ketahanan langkung seueur. Éta ogé tahan cai 5ATM. Jam pangawasna sayogi dina tilu warna kasus anu béda (emas, pérak, sareng hideung), dua warna dial (Deep Blue sareng Laut Hideung) sareng genep model tali, dina dua bahan anu béda.

Koléksi Awéwé

Hybrid Beauty

Koléksi Awéwé Desain koleksi Hybrid Beauty nyaéta ngagunakeun cuteness salaku mékanisme salamet. Fitur anu diadegkeun lucu nyaéta pita, ruffles, sareng kembang, sareng dipapag ku téhnik pabrik tradisional sareng couture. Ieu nyiptakeun téknik couture kuno ka hibrida modéren, anu romantis, poék, tapi ogé abadi. Sakabéh prosés desain Hybrid Beauty ngadorong kelestarian nyiptakeun desain anu teu aya waktosna.

Cincin

Ohgi

Cincin Mimaya Dale, desainer cincin Ohgi parantos ngirim pesen simbolis ku ring ieu. Inspirasi cincin na tina hartos positip anu di pikaresep ku Jepang lipatan sareng sabaraha dipikacinta dina budaya Jepang. Anjeunna nganggo 18K Emas konéng sareng sapir kanggo materi sareng aranjeunna ngahasilkeun aura mewah. Sumawona kipas dilipat calik dina cincin dina sudut anu masihan kaéndahan anu unik. Desainna mangrupikeun persatuan antawis Wétan sareng Kulon.

Cincin

Gabo

Cincin Cincin Gabo dirancang pikeun mendorong jalma ngémutan deui sisi kahirupan anu biasana leungit nalika dewasa. Désainer diideuan ku kenangan nalika niténan putrana maén sareng kubus sihirna anu warna-warni. Pamaké tiasa maénkeun cingcin ku muterkeun dua modul mandiri. Ku ngalakukeun ieu, sakumpulan warna permata atanapi kalungguhan modul-modul tiasa dicocogkeun atanapi dipasang. Di sagigireun aspék anu pikaresepeun, pangguna ngagaduhan pilihan nganggo cincin anu béda unggal dinten.

Cincin

Dancing Pearls

Cincin Mutiara menari di antara ombak laut anu ngageleger, éta mangrupikeun hasil tina inspirasi tina sagara sareng mutiara sareng mangrupikeun cincin modél 3D. Cingcin ieu dirancang kalayan kombinasi emas sareng mutiara warna-warni sareng struktur khusus pikeun ngalaksanakeun gerakan mutiara antara ombak laut anu ngageleger. Diaméter pipa parantos dipilih dina ukuran anu saé anu ngajantenkeun desainna cekap mantep supados modél tiasa didamel.