Majalah desain
Majalah desain
Réstoran

Chuans Kitchen II

Réstoran Chuan's Dapur II, anu nyandak dua lahan hideung hideung Sichuan Yingjing sareng bahan taneuh ditambang tina konstruksi metro minangka medium, mangrupikeun réspérimén anu diwangun dina ékspérimén seni seni tradisional kontemporer. Ngalangkungan wates bahan sareng ngajajah bentuk modern seni tradisional masarakat, Infinity Mind sasari bahan bakar dipiceun saatoskeun tembakan prosés cemara hideung Yingjing, sareng pakét salaku elemen hiasan utama di Chuan's Dapur II.

Korsi

Infinity

Korsi Tekenan utama desain Kursi Tanpa wates dilakukeun tepatna kana tonggong. Éta mangrupikeun rujukan tina nilai takteran - inohong anu dibalikkeun tina dalapan. Saolah-olah ngarobih bentukna nalika kéngingkeun, netepkeun dinamika garis sareng ngarékam tanda henteu aya watesna dina sababaraha pesawat. Latar tarik ditarik ku sababaraha pita elastis anu ngabentuk gelung éksternal, anu ogé janten deui simbolisme siklus wates hirup sareng kasaimbangan. Tekenan tambahan dipasang dina suku-suku unik anu aman ngalereskeun sareng ngadukung bagian tina korsi korsi sapertos na clamp.

Cafe

Hunters Roots

Cafe Ngarespon sakedap kanggo éstétis, bersih éstétis, hiji interior diideuan ku peti buah kai anu digunakeun dina bentuk abstrak. Kates ngeusian lolongkrang, nyiptakeun immersive, ampir bentuk patung kawas gua, tapi hiji anu ngahasilkeun tina bentuk geometri anu sederhana sareng lempeng. Hasilna mangrupikeun pangalaman spasial anu beresih sareng dikontrol. Rarancang palinter ogé maksimalkeun rohangan terbatas ku kéngingkeun hiasan praktis kana fitur hiasan. Lampu, lomari sareng rak ngagaduhan kontribusi pikeun konsép desain sareng visual sculptural.

Patung Cahaya Kristal

Grain and Fire Portal

Patung Cahaya Kristal Disusun tina kai sareng kristal quartz, patung cahaya organik ieu nganggo kai anu berkah tinangtu ti stock cadangan tina kayu Jati. Digantungkeun puluhan taun ku panonpoé, angin, sareng hujan, kayu éta teras dibentuk tangan, berpasir, dibakar sareng parantos janten kapal kanggo nahan pencahayaan LED sareng nganggo kristal quartz salaku diffuser alami. 100% kristal quartz alami anu teu dianggo dianggo dina unggal patung sareng umurna kirang langkung 280 juta taun. Rupa-rupa téknik penamat kai kalebet cara nganggo Shou Sugi Ban metode ngagunakeun seuneu pikeun ngawétkeun sareng kontras warna.

Pencahyaan

Capsule

Pencahyaan Bentuk lampu Capsule ngulang bentuk kapsul anu kacida nyebar dina dunya modéren: obat-obatan, struktur arsitéktur, kapal angkasa, thermoses, tabung, kapsul waktos anu ngirimkeun pesen ka turunan mangtaun-taun. Éta tiasa janten dua jinis: standar sareng dipanjangkeun. Lampu aya dina sababaraha warna anu nganggo rupa-rupa tingkat transparansi. Ikat nganggo tali nilon nambihan pangaruh tina handmade kana lampu. Wangun universal nyaéta pikeun milih kesederhanaan pembuatan sareng produksi massa. Ngahemat dina prosés produksi lampu mangrupikeun kauntungan utami.

Paviliun

ResoNet Sinan Mansions

Paviliun ResoNet Pavilion ditugaskeun ku Sinan Mansions di Shanghai pikeun hajatan Taun Anyar Cina 2017. Éta paviliun samentawis ditambah lampu LED interaktif "resonet" anu napel dina permukaan jero. Éta migunakeun téknik Low-Fi pikeun ngabayangkeun frékuénsi résonansi anu alami di lingkungan alam, ku interaksi masarakat sareng elemen anu sakurilingna ditingali ku jaring LED. Paviliun nyaangan karajaan masarakat minangka réaksi pikeun rangsangan geter. Salian ti sémah tiasa sumping pikeun ngadamel hajat Festival Spring, éta ogé tiasa dianggo salaku pentas pagelaran.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.