Majalah desain
Majalah desain
Buku

ZhuZi Art

Buku Runtuyan édisi buku pikeun karya koléksi kaligrafi tradisional Cina sareng lukisan dipedar ku Nanjing Zhuzi Art Museum. Kalayan sajarah anu panjang sareng téknik anu elegan, lukisan tradisional sareng kaligrafi Cina diredakan pikeun banding anu paling artistik sareng praktis. Nalika ngadamel koleksi, bentukna abstrak, warna, sareng garis anu digunakeun pikeun nyiptakeun sensualitas anu konsisten sareng nyorotkeun rohangan kosong dina skésa. The henteu padamelan sareng seniman dina lukisan tradisional sareng gaya kaligrafi.

Ngaran proyék : ZhuZi Art, Ngaran desainer : XI ALICE ZONG, Nami Klién : ZHUZI Art Center.

ZhuZi Art Buku

Desain hébat ieu mangrupikeun juara desain emas dina produk pencahayaan sareng kompetisi desain desain desain. Anjeun kedah ningali ningali desainer desainer siga emas siga désainer pikeun ngajalajah seueur énggal, inovatif, asli sareng produk pencahyaan anu énggal sareng proyék pencahayaan.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.