Majalah desain
Majalah desain
Tempatna

Cheung's Residence

Tempatna Tempatna dirarancang sareng kesederhanaan, keterbukaan sareng cahaya alami dina pikiran. Sapak tapak gedong ngagambarkeun konstrain tina situs anu tos aya sareng ekspresi formal anu dimaksud janten bersih sareng sederhana. Atrium sareng balkon aya di sisi kalér gedong anu ngalebetkeun lawang sareng tempat makan. Ngageser windows disayogikeun di tungtung kidul gedong dimana ruang tamu sareng pawon kanggo maksimalkeun lampu alami sareng nyayogikeun kalenturan spatial. Skylights diusulkeun sapanjang gedong pikeun nguatkeun deui desain desain.

Ngaran proyék : Cheung's Residence, Ngaran desainer : Yu-Ngok Lo, Nami Klién : YNL Design.

Cheung's Residence Tempatna

Desain hébat ieu mangrupikeun juara desain emas dina produk pencahayaan sareng kompetisi desain desain desain. Anjeun kedah ningali ningali desainer desainer siga emas siga désainer pikeun ngajalajah seueur énggal, inovatif, asli sareng produk pencahyaan anu énggal sareng proyék pencahayaan.

Désainer poé

Désainer anu paling hadé di dunya, seniman sareng arsiték.

Desain anu hadé pantes pangakuan hébat. Sapopoé, kami resep janten desainer anu luar biasa anu nyiptakeun desain asli sareng inovatif, arsitéktur luar biasa, fashion bergaya sareng grafis kreatif. Dinten ieu, kami nampilkeun anjeun salah sahiji désainer pinunjul Dunya. Pariksa portopolio desain anu meunang pangajén dinten ieu sareng nampi inspirasi desain sapopoé.