Majalah desain
Majalah desain
Kamar Pamer

Segmentation

Kamar Pamer Garis lemes sapatu henteu tiasa kabeungkeut nalika narjamahkeun tempatna. Pikeun ngawakilan kelompok sapatu anu elegan anu ditingalikeun di tempat ieu, siling kadua lapisan sareng dalapan komponén lampu desain ekslusif, bari nyiptakeun suasana, dina waktos anu sami janten karaoskeun diri sareng garis amorph di tempat ieu.

Ngaran proy√©k : Segmentation, Ngaran desainer : Ayhan G√ľneri, Nami Kli√©n : EUROMAR ńį√á VE DIŇě TńįCARET LTD.STńį.

Segmentation Kamar Pamer

Desain hébat ieu mangrupikeun juara desain emas dina produk pencahayaan sareng kompetisi desain desain desain. Anjeun kedah ningali ningali desainer desainer siga emas siga désainer pikeun ngajalajah seueur énggal, inovatif, asli sareng produk pencahyaan anu énggal sareng proyék pencahayaan.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.