Majalah desain
Majalah desain
Obyek Wisata

The Castle

Obyek Wisata Istana Istana mangrupakeun proyék swasta dimimitian dua puluh taun ka pengker taun 1996 tina impian ti budak leutik pikeun ngawangun Bénténg, sami sareng dongéng. Perancang ogé arsiték, konstruktor sareng desainer bentang. Gagasan utama proyék nyaéta pikeun nyiptakeun tempat pikeun hiburan kulawarga, sapertos obyek wisata wisata.

Ngaran proyék : The Castle, Ngaran desainer : George Tumpalov, Nami Klién : Renaissance Ltd..

The Castle Obyek Wisata

Desain anu hébat mangrupikeun meunangna pangajén desain pérak dina mode, busana sareng kompetisi desain pakéan. Anjeun kedah ningali pérésis desainer pérak désain pérak 'pikeun mendakan seueur énggal, inovatif, aslina sareng kreatif, busana sareng desain pakéan anu tiasa dianggo.

Désain dina poé

Desain endah pisan. Desain anu saé. Desain pangsaéna.

Desain anu hadé nyiptakeun nilai pikeun masarakat. Sapopoé urang gaduh proyek desain khusus anu nunjukkeun kaunggulan dina desain. Dinten ieu, kami resep nunjukkeun desain anu meunang-panghargaan anu ngajantenkeun béda. Kami bakal nampilkeun desain anu langkung saé sareng pikaresepeun. Pastikeun nganjang kami unggal dinten pikeun mikaresep produk sareng rarancang énggal anu saé ti desainer pangpayunna di dunya.