Majalah desain
Majalah desain
Bungkusan

Winetime Seafood

Bungkusan Rarancang bungkusan kanggo sérial Winetime Seafood kedah nunjukkeun kasegaranan sareng réliabilitas produk, kedah bénten langkung saé ti pesaing, saluyu sareng kahartos. Warna anu dianggo (biru, bodas sareng oranyeu) nyiptakeun kontrasna, ngantebkeun unsur penting sareng ngagambarkeun posisi merek. Konsep unik tunggal anu dimekarkeun ngabédakeun séri ti produsén sanés. Strategi inpormasi visual ngamungkinkeun pikeun ngidentipikasi macem-macem produk tina séri, sareng panggunaan ilustrasi tinimbang poto ngajantenkeun bungkusan langkung narik.

Ngaran proyék : Winetime Seafood, Ngaran desainer : Olga Takhtarova, Nami Klién : SOT B&D.

Winetime Seafood Bungkusan

Desain anu luar biasa ieu mangrupikeun pinunjul tina penghargaan desain platinum dina kaulinan, pertandingan sareng pertandingan desain hobi produk. Anjeun pasti kedah ningali portopolio desainer panghargaan platinum pikeun mendakan seueur énggal, inovatif, kaulinan asli sareng kreatif, kaulinan sareng desain hobi hasil karya.

Désain wawancara dina poé éta

Wawancara sareng desainer anu terkenal di dunya.

Maca wawancara pangénggalna sareng paguneman ngeunaan desain, kreativitas sareng inovasi antara desainer desainis sareng desainer anu kasohor dunya, seniman sareng arsiték. Tingali proyék desain panganyarna sareng desain anu meunang pangajén ku désainer, seniman, arsiték sareng produsén. Manggihan wawasan anyar ngeunaan kreativitas, inovasi, seni, desain sareng arsitéktur. Diajar ngeunaan prosés desain desainer hébat.