Majalah desain
Majalah desain
Photoinstallation

Decor

Photoinstallation Dina wangunan modél kuring badé masihan pamikiran-pamikiran ngeunaan kanyataan, yén kami nganggap diri urang sareng nganggap éta salaku skéma pikeun skenario anu dibayangkeun. A skenario ku alam-na occasional sareng rusak. Naon anu aya di tukangeunana atanapi naon anu bakal kajadian nalika cetakan hiasan panginten henteu janten wahyu anu bakal datang tapi éta nyiptakeun prosés anyar. Gambar sanés naon anu bakal kajantenan nalika acara kasebut réngsé.

Ngaran proyék : Decor, Ngaran desainer : Johanna Mårtensson and Ida Lundén, Nami Klién : Johanna Mårtensson.

Decor Photoinstallation

Desain anu luar biasa ieu mangrupikeun pinunjul tina penghargaan desain platinum dina kaulinan, pertandingan sareng pertandingan desain hobi produk. Anjeun pasti kedah ningali portopolio desainer panghargaan platinum pikeun mendakan seueur énggal, inovatif, kaulinan asli sareng kreatif, kaulinan sareng desain hobi hasil karya.

Désain wawancara dina poé éta

Wawancara sareng desainer anu terkenal di dunya.

Maca wawancara pangénggalna sareng paguneman ngeunaan desain, kreativitas sareng inovasi antara desainer desainis sareng desainer anu kasohor dunya, seniman sareng arsiték. Tingali proyék desain panganyarna sareng desain anu meunang pangajén ku désainer, seniman, arsiték sareng produsén. Manggihan wawasan anyar ngeunaan kreativitas, inovasi, seni, desain sareng arsitéktur. Diajar ngeunaan prosés desain desainer hébat.